Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново издание на Николово Offroad - 31.10. 2010!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Ново издание на Николово Offroad - 31.10. 2010!

Браво. Трасето ми хареса, организацията беше добра. До година повече участници!

Коментар

• От: Ново издание на Николово Offroad - 31.10. 2010!

И следващия път, асфалтирайте малко, че голям зор беше..... е за навигатора ми де.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310006.jpg
Прегледи:1
Размер:134.7 КБ
ID:5224422Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310074.jpg
Размер:181.8 КБ
ID:5224421Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310027.jpg
Размер:120.3 КБ
ID:5224420Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310073.jpg
Размер:165.3 КБ
ID:5224419Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310077.jpg
Размер:190.0 КБ
ID:5224418Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310059.jpg
Размер:146.8 КБ
ID:5224417Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310023.jpg
Размер:144.3 КБ
ID:5224416Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310021.jpg
Размер:136.0 КБ
ID:5224415
      Милен Милков
      Offroad-Русе

Коментар

Така се започва.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA310015.jpg
Размер:116.6 КБ
ID:5224423
        Милен Милков
        Offroad-Русе

Коментар

Моля дайте класиране по именно.Организацията беше добра.Обаче не така коментираха зрителите.Трасето беше добре за участниците и лошо за публиката.Нямаше видимост на трасето.Просто трябваше да бягаш от препяствие на препяствие за да видиш нещо .Аз лично съм любител и като такъв се изказвам .-Трасето беше малко пресилено.Много колеги не се пуснаха заради сложноста на трасето. Все пак много от колегите си карат джипките в не-състезателни условия.А за това трасе се искаше много доработки по джипа.Но както и да е .Надпревара имаше за което благодаря на организаторите.
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
            Тъй като и двамата имате проблеми с навигаторите съм на среща стига да намеря начин да дойда.
            Е, аз като нямам време от много работа, това "траялче" не можах да дойда и да го гледам даже!
            Ванка не знам дали си ходил, но ще се чуем да кажеш...
            Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
            0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
              Лъчезаре, а ти защо не се пусна бре?
              Сценична треска, а и не съм си прежалил пластмаските

Коментар

тойотата взела първо място изобщо не е доработвана.важно е да прежалиш джипката си и да няма никой в главата.

Коментар

Първоначално публикуван от MGEORGIEV Преглед на мнение
                  тойотата взела първо място изобщо не е доработвана.важно е да прежалиш джипката си и да няма никой в главата.
                  С изключение на гуми джанти всичко и е заводско

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                    Организацията беше добра.Обаче не така коментираха зрителите.Трасето беше добре за участниците и лошо за публиката.Нямаше видимост на трасето.Просто трябваше да бягаш от препяствие на препяствие за да видиш нещо .Аз лично съм любител и като такъв се изказвам .-Трасето беше малко пресилено.Много колеги не се пуснаха заради сложноста на трасето. Все пак много от колегите си карат джипките в не-състезателни условия.А за това трасе се искаше много доработки по джипа.Но както и да е .Надпревара имаше за което благодаря на организаторите.
                    Хайде да не обобщаваш какво мислят зрителите! Щото и аз бях зрител пък не мисля така. Кажи какво мислиш ти. Нямало видимост - ето какво ти предлагам. Събери всички препяствия от състезанието и ги разстави така че да се виждат от една точка (но не от един човек), после намери терена - аз се наемам да осигуря спонсори. Ще си имаме още едно състезание, ще го кръстим на твое име.
                    Относно сложността - ми те хората бяха дали обходни маршрути за трудните препятствия.
                    Да не ме обвини някой в пристрастност - нямам нищо общо с организацията или организаторите на състезанието. Всъщност имам 2 препоръки. Следващия път е добре да има повече маршрути за зрителите до и от състезанието, че полицая дето го играеше регулировчик спретна малък хаос. Второто предложение е да се слага по някоя торба за боклук около препятствията, да се стимулират хората да ги ползват.
                    I get High by going Down

Коментар

Хубаво състезание се е заформило
                      0885 297985,мтел-Радо
                      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

*** ВАЖНО! ***
                        След като изгледах всички видеоматериали, видях няколко нарушения, които не са отбелязани от съдиите:
                        - Бечо (10) с Тойота е минал вляво от трасето при "Фантазията на багериста", като с това е нарушил лентата на всички части от препятствието. Следва да се отнемат 40 точки (4х10)
                        - Аз (21) съм дал 2 пъти назад, с което следва да си отнема 6 точки, но аз не участвам в класирането така или иначе.

Това, обаче, налага ново класиране:
                        1. Място - Бай Матьо - Нисан Патрул - 471 точки
                        2. Място - Захари Захариев - Джип Чероки - 447 точки
                        3. Място - Бехайдин Юзеиров - Тойота - 444 точки
                        4. Място - Милен Милков - Митсубиши Паджеро - 441 точки
                        5. Място - Ахмед Сака - Сузуки Самурай - 412 точки
                        ... и т.н.

Знам, че сега ще почнете с разправиите, така че знайте едно: Класирането си е такова, каквото си беше по време на състезанието. Няма как да се върне времето назад. Длъжен съм да публикувам реалните резултати и да си призная грешката от чисто човешка гледна точка. Всички искат да спечелят и аз уважавам това. Но лично мен ще ме е яд, ако съм покрил истината

Извън протокола: Кефя се на всички ви и на начина, по който се борихме и се забавлявахме. Затова лично аз бих поставил всички ви на първо място, защото всеки е положил усилия и е специален, но все пак това е състезание и трябва да има спечелили и загубили
                        Последно редактирано от tk3c-pyce; 03-11-10, 15:41.

Коментар

при това дълго трасе не може всичко да се види.но сега в неделя може да повторим за собствено удоволствие.

Коментар

А защо колегата с N10/Тойота/ е включен в класацията /и то на 3-то място/, след като той и навигатора му караха през цялото време без каски.

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
                              Хайде да не обобщаваш какво мислят зрителите! Щото и аз бях зрител пък не мисля така. Кажи какво мислиш ти. Нямало видимост - ето какво ти предлагам. Събери всички препяствия от състезанието и ги разстави така че да се виждат от една точка (но не от един човек), после намери терена - аз се наемам да осигуря спонсори. Ще си имаме още едно състезание, ще го кръстим на твое име.
                              Относно сложността - ми те хората бяха дали обходни маршрути за трудните препятствия.
                              Да не ме обвини някой в пристрастност - нямам нищо общо с организацията или организаторите на състезанието. Всъщност имам 2 препоръки. Следващия път е добре да има повече маршрути за зрителите до и от състезанието, че полицая дето го играеше регулировчик спретна малък хаос. Второто предложение е да се слага по някоя торба за боклук около препятствията, да се стимулират хората да ги ползват.
                              Аз казвам това което съм чул от зрителите на място.А относно състезанието ще се опитам да го направя на 24 май до година.
                              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Трасето ми хареса максимално,макар че не завърших.Кой първи кой втори едва ли вече има значение.Важното е че си направихме кефа-за нас и за публиката.Клиповете от трапа с водата няма ли да се качат?Съдията ме снима ли снима докато се кисна там.А аз искам да разбера как точно ми се разбордира гумата там.
                                2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X