Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нови Искър 4х4 Екстрийм
Свий
X
-
От: Нови Искър 4х4 Екстрийм
Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнениеAaaa, на тебе ти се е видяло леко ли?Повярвай ми, при това време просто минаване няма-имаме си уникална кал,уверявам те-не напразно е името Гниляне-все едно да караш върху грес.. Аз отидох да си взема ресора, а то к'во стана
Suzuki Samurai SJ413 Turbo
Коментар
-
Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнениеЗа калта там мога да потвардя вече и аз. Аз отидох да си взема ресора, а то к'во стана
0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеЕто и от мен малко снимки
http://www.album.bg/tonimontero/?page=10886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнениеБраво Тони-хубави снимки.Благодаря за оказаната помощ!.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kurilsko_parche Преглед на мнениеАааа уникално бешеее! Нямам търпение пак да организирате! Този път звъннете да помагам и аз в организацията, а не само да съм помошник съдия!
0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнениеЗа калта там мога да потвардя вече и аз. Аз отидох да си взема ресора, а то к'во стана
Иначе евалата на всички и цялата организация.Перфектно състезание.За догодина ще се подготвиме както трябва и дано има защо!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнениеТова,което сме замислили за пролетта ще изисква много голям ресурс от към хора и техника-така че ще имаш възможност да помагаш колкото си искаш.Пздрави!ОФ-РОУД КЛУБ "НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнениеДисковете от състезанието са готови-4бр. за двата дни-кадри от най-интересните места с всички участници!-0888395930-Краси
Изтрии някои стари входящи съобщения, че няма как да получаваш нови.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнениеДисковете от състезанието са готови-4бр. за двата дни-кадри от най-интересните места с всички участници!-0888395930-КрасиОФ-РОУД КЛУБ "НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар