Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офф роуд Златна Панега 29.05.2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Офф роуд Златна Панега 29.05.2010

До модератора: ЗАЩО не ми излизат коментарите А?
    Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ"ОПТИСПРИНТ"- ТЕТЕВЕН ЗАСНЕ ОКОЛО 3 ЧАСА ВИДЕОМАТЕРИАЛ, КОЙТО ЗРИТЕЛИТЕ В ТЕТЕВЕН ВИДЯХА ОЩЕ СЪЩАТА ВЕЧЕР.АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ДА ПИШЕ НА Л.С.
      Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
      Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Защото сигурно,нещо си сгафил в коментарите!

Коментар

Първоначално публикуван от honda b16a2 Преглед на мнение
          До модератора: ЗАЩО не ми излизат коментарите А?
          Защото не сте прочели правилата, но сте се съгласили да ги спазвате, при регистрацията си!

Прочетете отговора на въпроса си тук.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Dandi Преглед на мнение
            Злати, недей така де!!!Това дали е табло или нее е друг въпрос.Да изровя ли всички теми за чушки, домати, зимнина, голф 2, аз имам дете, цветята на цвети и т.н. , и т.н. Хората дето го правиха, нямат даже акаунт във форума.Както видяхте аз им пуснах регламента, а Жоро анонсира състезанието.

Голем зор братче.

Класирането е ясно 1, 2 и 3 място за едни дето караха.Състезаниет си беше тип, да се съберем и да се повозим, беше забавно.
            Дънди, и е така, и не е така.Темите за чушките и децата са в друг раздел, тука е сериозно място за Състезания. Гледат и четат истински фенове и мераклии.
            Разисквали сме го тоя проблем и при бая по-старо и мащабно сътезание, пак го дъвчем и при Глоджевската надпревара, и при тая в Меден рудник до Бургас. Когато някой прави нещо, бързо намира начини да ме открие( като тук), че да го сложа в Календара, да открие теб да му напишеш Правилата, Жоро Суходолски да му помогне с трасето. Хубаво, затова сме тук, да помагаме. Темата тръгва, хората се интересуват, четата и чакат да видят какво ще стане в деня на състезанието. Но то като мине, изведнъж тия, дето са търсили мен, теб и Жоро, забравят вече за интереса към него, забравят за любопитковците тук, дето не са могли да бъдат там и чакат малко инфо поне. Не ме е яд за 10-те минути, хвърлени в писане за това състезание, но наистина ми е малко обидно. Използват Форума като безплатна обява във Вестник Позвънете - да сложат нещо в Календара, да се популяризира, да има публика и сеир. И после и 5 минути са много да се сложат 10 снимки и едно просто класиране( това може и Младши участник с първа регистрация тук, или пък да ми звъннат на мен, аз ще го направя, или пък ти, за 2 минути работа е). Ами и на мен ми е любопитно какво е станало, и на още бая хора. Затова се чуствам леко обиден от подобно некоректно поведение.
            Форума е най-огромната платформа за обмяна на информация за Оффроуда, всички разбират за всяко нещо, публикувано тук и в мен остава впечатлението, че това се използва малко еднопосочно, с цел да си направим състезанието и после на никой с нищо не сме длъжни. Да, ама не, тия фенове, дето четат тук, дето са разбрали за това оттук, на тях не им ли се полага поне базовата информация за състезанието и няколко снимки? Ти ми кажи, но догодина наистина два пъти ще си помисля какво да правя. И ще предложа на Администрацията подобни теми да се трият, те са непълни и едностранчиви, липсва най-инетерсното - моменти от сътезанието и резултата от него. Виж са сравнение темите за Тетевен, Самоков или Лазарово. И там всичко се прави от ентусиасти, и там началото е трудно, но публикуването се отплаща с интереса и коментарите на феновете.
            Последно редактирано от zzlatev; 09-06-10, 17:23.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Съвсем ще ме откажете от тоя форум. Всички разбират, всички знаят всичко, всички са състезатели, всички сте организатори...
              WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X