Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офф роуд Златна Панега 29.05.2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Офф роуд Златна Панега 29.05.2010

Някъкво класиране
    SUZUKI SAMURAI
    http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

На мен лично като зрител ми направи впечетление че имаше липса на съдий и техника която да помага на участниците.Което момче от организаторския екип каза че е искал помощ но никой не се отзовал.Момчето което видях като съдия няма как да наблюдава абсолютно всичко по трасето.Което не беше трудно.Имаше си от всичко.Висок праг който замалко да бъде преминат от Слави със самурая но счупи задно и продължи само на предно през змейка,малко наредени трупи една върху друга и слонските стъпки пак успя.Но на канала просто той се отказа за да чупи повече!
      Много други коли минаваха препятствията почти като магистрала.
      Все пак момчетата нямат никакъв опит и се опитват да направят нещо.
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ето малко снимки имам и още ще се опитам да кача и тях!
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI1084.jpg
Прегледи:1
Размер:114.7 КБ
ID:5180277Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI1056.jpg
Размер:231.9 КБ
ID:5180276Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI1095.jpg
Размер:228.4 КБ
ID:5180275Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI1080.jpg
Размер:205.0 КБ
ID:5180274Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI1105.jpg
Размер:232.7 КБ
ID:5180273Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI1074.jpg
Размер:227.1 КБ
ID:5180272Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI1092.jpg
Размер:213.4 КБ
ID:5180271Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI1063.jpg
Размер:245.5 КБ
ID:5180270

Коментар

Ето снимки
          http://lllaaaccchhhooo.snimka.bg/aut...ga-2010.505840

Коментар

Чакаме за снимките! Някой има ли клип на последния участник с УАЗката?
            УАЗ 31512-Тото

Коментар

Колеги организатори на състезанието, в началато не пуснахте стартов списък и снимки от трасето. Да кажем, че това не е кой знае какъв проблем. Не пускате и снимки от надпреварата, което е най-малко неуважение към всички, четящи тук. Но липсата на официално класиране е меко казано несериозно отношение както за участвалите, така и за четящите. Дали ще направите нещо по въпроса? Мерси предварително.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от icofresh Преглед на мнение
                Трасето е подготвено със съдействието на Жоро Суходолски
                Казва се Жоро Баничката!
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50
                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                  Колеги организатори на състезанието, в началато не пуснахте стартов списък и снимки от трасето. Да кажем, че това не е кой знае какъв проблем. Не пускате и снимки от надпреварата, което е най-малко неуважение към всички, четящи тук. Но липсата на официално класиране е меко казано несериозно отношение както за участвалите, така и за четящите. Дали ще направите нещо по въпроса? Мерси предварително.
                  Е колко пъти го казваш това... ставаш банален! Май че си го имаш COPY/PASTE.
                  Хората или се занимават с по-важни неща или просто нежелаят да споделят !
                  Все пак... не си задължен. Това е форум, а не информационна агенция. То голяма работа като няма публикуван стартов списък... а пък за класиране, хората които са били там, го знаят, а тези които искат да знаят намират начин, а тези които просто трябва да пишат, нека си пишат... но сега, списъци, класирания, после дебати по тях, после караници...
                  Извинявам се за тона , но ако погледнете реално това е истината !

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
                    ... Това е форум, а не информационна агенция. ...
                    Ами то, вярно че е форум и не е агенция, но не е и табло за безплатни обяви, където всеки може да си метне анонса, за да си популяризира мероприятието, пък после да загуби интерес ... до следващия път, когато иска да си свърши някаква работа ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Лично на мен като главен съдя на състезанието ми липсваше може би само един човек още.

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
                        Е колко пъти го казваш това... ставаш банален! Май че си го имаш COPY/PASTE.
                        Хората или се занимават с по-важни неща или просто нежелаят да споделят !
                        Все пак... не си задължен. Това е форум, а не информационна агенция. То голяма работа като няма публикуван стартов списък... а пък за класиране, хората които са били там, го знаят, а тези които искат да знаят намират начин, а тези които просто трябва да пишат, нека си пишат... но сега, списъци, класирания, после дебати по тях, после караници...
                        Извинявам се за тона , но ако погледнете реално това е истината !
                        Не се познаваме лично, а добре възпитаните хора, като не се познават, си говорят на Вие. Липсата на възпитание си е личен проблем на всеки, не е нужно да бъде демонстрирана тук с излишно и обидно фамилиарничене. Мнението ми е адресирано до Организаторите, Вие определено не сте от тях, така че не пишете излишен спам.
                        Чавдар го е казал точно, не сме табло за обяви. Следващия път, когато някой ми се обади да сложа нещо в Календара, първо ще си помисля, вместо да се втурвам презглава да го правя. Добре, че някои от зрителите са пуснали нещо.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от icofresh Преглед на мнение
                          Някъкво класиране
                          SUZUKI SAMURAI
                          http://htftp.domainbg.com/icofresh/a...m/new-logo.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                            Чавдар го е казал точно, не сме табло за обяви. Следващия път, когато някой ми се обади да сложа нещо в Календара, първо ще си помисля, вместо да се втурвам презглава да го правя. Добре, че някои от зрителите са пуснали нещо.

Злати, недей така де!!!Това дали е табло или нее е друг въпрос.Да изровя ли всички теми за чушки, домати, зимнина, голф 2, аз имам дете, цветята на цвети и т.н. , и т.н. Хората дето го правиха, нямат даже акаунт във форума.Както видяхте аз им пуснах регламента, а Жоро анонсира състезанието.

Голем зор братче.

Класирането е ясно 1, 2 и 3 място за едни дето караха.Състезаниет си беше тип, да се съберем и да се повозим, беше забавно.
                            WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Първоначално публикуван от Dandi Преглед на мнение
                              Злати, недей така де!!!Това дали е табло или нее е друг въпрос.Да изровя ли всички теми за чушки, домати, зимнина, голф 2, аз имам дете, цветята на цвети и т.н. , и т.н. Хората дето го правиха, нямат даже акаунт във форума.Както видяхте аз им пуснах регламента, а Жоро анонсира състезанието.

Голем зор братче.

Класирането е ясно 1, 2 и 3 място за едни дето караха.Състезаниет си беше тип, да се съберем и да се повозим, беше забавно.
                              Хубава работа ама българска,аз като нямах възможност да дойда,
                              нямам ли право да видя снимки?
                              От други състезания,колегите винаги пускат много снимки и клипове!
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                                Хубава работа ама българска,аз като нямах възможност да дойда,
                                нямам ли право да видя снимки?
                                От други състезания,колегите винаги пускат много снимки и клипове!
                                Е явно на това нее имало, кой да снима бе колега.
                                Мисля , че трябва фотографите да се направят задължитени, като линейката, пожарната и полицията.

п:с Аз май съм циганин
                                WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X