На мен лично като зрител ми направи впечетление че имаше липса на съдий и техника която да помага на участниците.Което момче от организаторския екип каза че е искал помощ но никой не се отзовал.Момчето което видях като съдия няма как да наблюдава абсолютно всичко по трасето.Което не беше трудно.Имаше си от всичко.Висок праг който замалко да бъде преминат от Слави със самурая но счупи задно и продължи само на предно през змейка,малко наредени трупи една върху друга и слонските стъпки пак успя.Но на канала просто той се отказа за да чупи повече!
Много други коли минаваха препятствията почти като магистрала.
Все пак момчетата нямат никакъв опит и се опитват да направят нещо.
Колеги организатори на състезанието, в началато не пуснахте стартов списък и снимки от трасето. Да кажем, че това не е кой знае какъв проблем. Не пускате и снимки от надпреварата, което е най-малко неуважение към всички, четящи тук. Но липсата на официално класиране е меко казано несериозно отношение както за участвалите, така и за четящите. Дали ще направите нещо по въпроса? Мерси предварително.
Колеги организатори на състезанието, в началато не пуснахте стартов списък и снимки от трасето. Да кажем, че това не е кой знае какъв проблем. Не пускате и снимки от надпреварата, което е най-малко неуважение към всички, четящи тук. Но липсата на официално класиране е меко казано несериозно отношение както за участвалите, така и за четящите. Дали ще направите нещо по въпроса? Мерси предварително.
Е колко пъти го казваш това... ставаш банален! Май че си го имаш COPY/PASTE.
Хората или се занимават с по-важни неща или просто нежелаят да споделят !
Все пак... не си задължен. Това е форум, а не информационна агенция. То голяма работа като няма публикуван стартов списък... а пък за класиране, хората които са били там, го знаят, а тези които искат да знаят намират начин, а тези които просто трябва да пишат, нека си пишат... но сега, списъци, класирания, после дебати по тях, после караници...
Извинявам се за тона , но ако погледнете реално това е истината !
Ами то, вярно че е форум и не е агенция, но не е и табло за безплатни обяви, където всеки може да си метне анонса, за да си популяризира мероприятието, пък после да загуби интерес ... до следващия път, когато иска да си свърши някаква работа ...
Е колко пъти го казваш това... ставаш банален! Май че си го имаш COPY/PASTE.
Хората или се занимават с по-важни неща или просто нежелаят да споделят !
Все пак... не си задължен. Това е форум, а не информационна агенция. То голяма работа като няма публикуван стартов списък... а пък за класиране, хората които са били там, го знаят, а тези които искат да знаят намират начин, а тези които просто трябва да пишат, нека си пишат... но сега, списъци, класирания, после дебати по тях, после караници...
Извинявам се за тона , но ако погледнете реално това е истината !
Не се познаваме лично, а добре възпитаните хора, като не се познават, си говорят на Вие. Липсата на възпитание си е личен проблем на всеки, не е нужно да бъде демонстрирана тук с излишно и обидно фамилиарничене. Мнението ми е адресирано до Организаторите, Вие определено не сте от тях, така че не пишете излишен спам.
Чавдар го е казал точно, не сме табло за обяви. Следващия път, когато някой ми се обади да сложа нещо в Календара, първо ще си помисля, вместо да се втурвам презглава да го правя. Добре, че някои от зрителите са пуснали нещо.
Чавдар го е казал точно, не сме табло за обяви. Следващия път, когато някой ми се обади да сложа нещо в Календара, първо ще си помисля, вместо да се втурвам презглава да го правя. Добре, че някои от зрителите са пуснали нещо.
Злати, недей така де!!!Това дали е табло или нее е друг въпрос.Да изровя ли всички теми за чушки, домати, зимнина, голф 2, аз имам дете, цветята на цвети и т.н. , и т.н. Хората дето го правиха, нямат даже акаунт във форума.Както видяхте аз им пуснах регламента, а Жоро анонсира състезанието.
Голем зор братче.
Класирането е ясно 1, 2 и 3 място за едни дето караха.Състезаниет си беше тип, да се съберем и да се повозим, беше забавно.
Злати, недей така де!!!Това дали е табло или нее е друг въпрос.Да изровя ли всички теми за чушки, домати, зимнина, голф 2, аз имам дете, цветята на цвети и т.н. , и т.н. Хората дето го правиха, нямат даже акаунт във форума.Както видяхте аз им пуснах регламента, а Жоро анонсира състезанието.
Голем зор братче.
Класирането е ясно 1, 2 и 3 място за едни дето караха.Състезаниет си беше тип, да се съберем и да се повозим, беше забавно.
Хубава работа ама българска,аз като нямах възможност да дойда,
нямам ли право да видя снимки?
От други състезания,колегите винаги пускат много снимки и клипове!
Хубава работа ама българска,аз като нямах възможност да дойда,
нямам ли право да видя снимки?
От други състезания,колегите винаги пускат много снимки и клипове!
Е явно на това нее имало, кой да снима бе колега.
Мисля , че трябва фотографите да се направят задължитени, като линейката, пожарната и полицията.
Коментар