Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лудогорие 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лудогорие 2010

Каква беше онази зелената шуменска Витара, мина от всякаде, на навигатора дори не му се наложи да се слезе или окаля. Всичко беше перфектно, беше ми много приятно да бъда част от това мероприятие. Благодаря на организаторите!
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Е как няма да мине зелената витара нали шофера е добърр , а как само играе хора много е добър .... опааа това май не трябваше да го казвам
      Благодаря и аз на организаторите за приятното преживяване а също така и на jordan-bg който беше така любезен два дни да ме вози и да ме гледа как пия бира.По-късно ще кача и снимчици има некоя друга интересна
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Искам да изкажа и моята благодарност към организаторите на срещата. Времето беше чудесно, тихо и слънчево. Точно в това обаче е проблема, доста прахоляк нагълтахме. При избора на трасето миналата неделя Доктора каза, че са газили до половин метър преспи.
        Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
        Супер сте си прекарали и като гледам снимките и сте се и окаляли порядъчно.
        Колега, не вярвай много на снимките, явно Румбата е добър фотограф защото калта беше в недостиг, но въпреки това той я е отразил добре.
        ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
        ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
        0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение

Румба, този фон с контейнера за боклук някакъв намек за нашите джипки ли е или случайно попаднал статист в кадърБлагодаря за многото и чудесни снимки.
          ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
          0896 846 246

Коментар

Искам и аз да благодаря на организаторите на срещата за добрата организация и хубавото трасе. И за ракиите и салатите, и за агнетата... Всичко беше много добре замислено и изпълнено.
            Благодаря и на Румбата за снимките, и понеже ми е приятел-най-много снимки на моята витара е сложил
            А след края на срещата, решихме да се върнем до Шумен по черно, така си удължихме разходката с още 60 км, вчера и днес много километри по черно навъртяхме.
            Аз лично останах много доволен от срещата. Чакаме следващата сбирка.

Благодаря ви!
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Много фотографи имаше,а няма снимки-сигурно вечерта им дойде тежка и ще ги качат утрекогато си отпочинат
              Последно редактирано от Гена; 21-03-10, 21:31.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                ...Да не би да се приготвим, а да ни посрещне полиция...
                Самоцитирам се, но и полиция имаше. Докато бяхме на посещение в "Демир баба теке" някой от персонала на комплекса обслужващ тракийските гробници повикал полиция, и на връщане на паркинга на съответния комплекс ни чакаше патрулка.
                Всичко се размина, но аз така и не разбрах какъв е точно проблема заради който са извикали полицаите.
                Някой от запознатите да каже. Ама и на полицаите им се дръпна малко фъшкията-при вида на толкова много окаляни джипове с настръхнали гуми...
                Сетих се за друг въпрос-в карайна сметк колко джипа се събрахме? По списъка на Румбата май бяхме 22, ама после се поувеличихме, дайте информация.

Ама че съм...
                На общата снимка на поляната преброих 25...

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                  Много фотографи имаше,а няма снимки-сигурно вечерта им дойде тежка и ще ги качат утрекогато си отпочинат
                  Идват, досега съм ги "промивал". Дано е харесало на всички участвали, ето малко фото и от мен. Уточнявам, че част от снимките са от неделя след като се разделихме с гостите ни. Явно не се бяхме наиграли ...достатъчно .:
                  Прикачени файлове
                  0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Самоцитирам се, но и полиция имаше. Докато бяхме на посещение в "Демир баба теке" някой от персонала на комплекса обслужващ тракийските гробници повикал полиция, и на връщане на паркинга на съответния комплекс ни чакаше патрулка.
                    Всичко се размина, но аз така и не разбрах какъв е точно проблема заради който са извикали полицаите.
                    Някой от запознатите да каже. Ама и на полицаите им се дръпна малко фъшкията-при вида на толкова много окаляни джипове с настръхнали гуми...
                    Сетих се за друг въпрос-в карайна сметк колко джипа се събрахме? По списъка на Румбата май бяхме 22, ама после се поувеличихме, дайте информация.

Ама че съм...
                    На общата снимка на поляната преброих 25...
                    От кмета на община Разград имахме официално разрешение за мероприятието, НО кмета на Исперих / жив и здрав/ беше забранил преминаването през "неговата" община поради нежелание от страна на директора на археологически резерват "Зборяново" да се преминава през разкопки , могили и....т.н. Явно, че на някого /визирам закостенелите ни чиновници/ не му е станало ясно че освен да се драскаме и каляме из горите целта на мероприятието беше и запознаване с миналото на този край.
                    0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

малко снимки на адрес :
                      http://www.facebook.com/album.php?ai...&id=1431875161
                      siko

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
                        Идват, досега съм ги "промивал". Дано е харесало на всички участвали, ето малко фото и от мен. Уточнявам, че част от снимките са от неделя след като се разделихме с гостите ни. Явно не се бяхме наиграли ...достатъчно .:
                        Колеги,така не е честно. Хубавите местенца сте ги запазили за вас за десерт.Защо не ги споделихте и с нас простосмъртните?
                        ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                        0896 846 246

Коментар

ето и от мен малко снимки

това беше началото пред музея в Разград

част от нещата в музея

за тезеи които все още не са виждали щъркели

на път за някъде

на това място се заформи минисъстезание с награден фонд тази гума

зелената витара с блокаж на ... той шофера ще си каже де е блокажа

в търсене на нещо си там

а това до колкото разбрах аз е гроба на Демир Баба

имаше много цветя по пътя наистина беше много красиво

а това е комплекса в който се настанихме

хората сигурно се молят за дъжд защото доста калчица остана след тази гледка

така изглежда комплекса вечер - лично на мен много ми хареса като цяло това място

шофера на зелената витара ако не го знаете де

а това е Мещера обеща и донесе пушените филенца - много вкусни бяха

а това е главния "ВИНОВНИК" за сбирката в момент на приемане на поздравления - благодарим ти Докторе

имаше и танци манци

пазача на комплекса ни изпраща спокойно

опа фоторепортера и той да се покаже
                          Като цяло всичко много ми хареса и се радвам ,че бях съпричастен с това мероприятие , догодина се надявам да го посетя отново
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
                            зелената витара с блокаж на ... той шофера ще си каже де е блокажа
                            След като издрапах от рекичката някой колега ме пита:
                            "Абе, ти да нямаш блокаж на предния диференциал?"
                            На което отговорих, че имам всякакви блокажи, ама те са сведени до празната ми глава.
                            Ма така си е-като ти е празна главата, жипката минава отвсякъде

Коментар

И малко снимки от мен.Благодаря на всички че бях между Вас.Преживяното бе неуписуемо.А емоциите повече от калта и пушека по време на разходката.Брово на д-р Генев, Иван, Христо и всички останали участници от разходката.
                              Прикачени файлове

Коментар

голямо миене падна на следващият ден и под калта ислезнаха разни скъсани гърнета , тампони и други консумативи!!!

но важното е душата да е пълна и както каза колегата главата да е празна може и малко вода в жипката!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X