Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лудогорие 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лудогорие 2010

Доктора е прав за резервациите спа центъра се пълни през почивните дни, а що се отнася до трасето - никого няма да оставим в калта - Doc ви плаши, а и в крайна сметка има асвалтови пътища нали е важно вечерта всички да сме на софрата./ айде че агънцата окуцяха/. Очакваме ви.
    0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Първоначално публикуван от Doc Преглед на мнение
      Казвайте колко стаи да ви резервирам.
      За нас не бери грижа Док-има къде да спим.
      Ииии...тъй като "днес се посъветвахме тука,с другарите",и решихме че към ракийката ще вървят и едни пушени филенца мое производство.

Коментар

И аз ще дойда.
        Засега ще съм сам, но може да има и още някой с мен, та не мога да дам точна бройка.
        Доколкото разбрах-имало някакви проблеми с разрешенията за преминаване през някои места, сигурна ли е раходката? Да не би да се приготвим, а да ни посрещне полиция, или разгневени ловци... Старозагорската група имат вече един такъв инцидент.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Забранените места за преминаване ще ги заобиколим. Да ти ангажирам ли стая?

Коментар

Не се притеснявай Кольо, в резервата няма и сантиметър да стъпим!

Коментар

Първоначално публикуван от Doc Преглед на мнение
              Забранените места за преминаване ще ги заобиколим. Да ти ангажирам ли стая?
              Ох, не знам с кого ще съм, да не изпреварваме нещата. Още утре ще се опитам да се уточня, и ще пиша за резултата.
              Иначе аз съм почти сигурен, само да не ме предаде карето на витарата, че доста силно щрака след Трявна...

Коментар

Хайде, вече имам още един спътник-ivanjorov, така, че ни резервирай стая.
                Почти със сигурност ще дойде и jordan-bg, но за него и бройката за спане най-рано утре.

Коментар

Док,дай нещо като програма по часове-сбор на Абритус в 9.30 в събота,после?
                  какво,къде?...

Коментар

Запишете още двама човека -jordan-bg, и freeflyer. Двамата с Данчовото дискавъри.
                    Колко джипа се очаква да сме?
                    Последно редактирано от Кольо; 16-03-10, 15:50.

Коментар

Програмта е следната: в 10 часа тръгване в посока североизток, като крайната не цел ще бъдат тракийските гробници в с. Свещари /близо до Исперих/. Който иска може да ги разгледа. Очакването е да са разконсервирани и отворени. Кратко движение по стария римски път и евентуално посещение на светилището Демир Баба Теке /след пешеходен маршрут около 400 м./ Предполагаемо време на пристигане 12 - 13 часа. Следва връщане към Разград през малко кал и заобикаляне на резервата Воден от запад. След пристигането в Разград кратка почивка и другарска среща в ресторанта на СПА центъра в с. Островче. Може би блеещи неща и други малки удоволствия.

Коментар

За колегите от Дулово и закъснелите - от с. Ясеновец до с. Йонково ще се кара по асфалт. Там може да стане включване към основната група.

Коментар

Мястото, на което ще се съберам е паркинга до музей "Абритус" в 09:00 часа, 20 Март - Събота!

Коментар

За Русенлий-среща 7.30ч на ОМВ Здравец,като идеята е да се тръгне в 8.00ч за Разград
                            Последно редактирано от Гена; 19-03-10, 09:45.

Коментар

Аз тази година ще пропусна срещата ,от "приятелски услуги" още нямам глава на бусчето,но ще ви завиждам блогородно,дано да си искарате весело.Ще чакам репортажи от мястото на събитието
                              Безавариен път на всички.
                              Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

...GPS координати на сборния пункт:
                                N 43 31 .448
                                E 026 33 .110
                                паркинг при Археологичен музей-Разград
                                ....за допълнение към точните карти на Румбата...
                                На бой отиват само старците!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X