До: Състезание в гр Кубрат
И да се поглежда календара,защото това събитие съвпада с "Грация и Мощ" в Балчик.
И да се поглежда календара,защото това събитие съвпада с "Грация и Мощ" в Балчик.
Преди малко се върнах от гр Глоджево
направих две три обиколки на трасето и смея да твърдя че сравнително добро
всички които са решили да се пускат трябва да са там в 10 часа
първия старт ще е в 12 часа
организаторите обещаха награден фонд

и яка почерпка
за догодина вече си знаем урока 
.
,но баща ми успя да тества трасето заедно с организаторите.Трасето се намира точно преди табелата "Глоджево",като се пътува от към гр.Вятово.Трасето има 100% видимост за зрителите и е точно до главния път.Направи ми впечатление,че организаторите са големи ентусиасти и имат намерение да "брануват" цялата писта и да я полеят с водоноски.
,направени са и 2 рова,които снощи се напълниха с вода от водоноските.Но няма проблем за мотори,АТВ и джипове да минат по цялото трасе.Между другото ми направи впечатление,че в гр.Глоджево има страшно много фенове.Бяхме само 2 АТВ,а за нула време се събраха много хора и стана купона.И все пак да не ставаме банални.Заповядайте всички Неделя,рано сутринта.Тренировки-10.00 и Старт-12.00.
,но баща ми успя да тества трасето заедно с организаторите...
Стягайте се,че излиза нов модел на ИСТИНСКОТО атв 
Стягайте се,че излиза нов модел на ИСТИНСКОТО атв 

.
.
А на ОМВ зареждай само 100 октана и няма да имаш проблеми.Дано да успееш да го оправиш,че да сме повечко.Поздрави от баща ми,който много се кефи,че ще има много кал-Нали е с РЕНЕГАД 800Х все пак 

Поздрави!И ще се видим там.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар