Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Състезание в гр Кубрат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Състезание в гр Кубрат

И да се поглежда календара,защото това събитие съвпада с "Грация и Мощ" в Балчик.

Коментар

Преди малко се върнах от гр Глоджевонаправих две три обиколки на трасето и смея да твърдя че сравнително добро всички които са решили да се пускат трябва да са там в 10 часа първия старт ще е в 12 часа организаторите обещаха награден фонди яка почерпка Каня всички от името на организаторите които обичат офроуда да заповядат в гр Глоджево на 31май трасето е на изхода за Вятово
      Последно редактирано от meha1971; 27-05-09, 21:06. Причина: допълнение
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Бозаджиев Преглед на мнение
        От другите състезания ми е направило впечатление, че организаторите отварят нова тема, в която подробно описват датата, часа и мястото на състезанието, типа, регламента, награден фонд (ако има такъв) снимки от трасето и..... По този начин се събират много участници и стават добри състезания. След края организаторите публикуват класиране, а зрителите - снимки, които са много ценни за състезателите, а всички четящи тук стават част от купона.
        Пиша това като препоръка към организаторите, а не като критика, защото много ми харесва да виждам как този емоционален спорт се популяризира

Поздрави
        Съжеляваме колега ама ще стане няма да стане и в последния момент стана купона за догодина вече си знаем урока
        все пак това ни е севтето

Коментар

Местните яко се подготвят
          Прикачени файлове

Коментар

Пишете още 2 АТВта.Аз и баща ми сме на линия Днес ще дойдем да огледаме трасето.
            sigpic

Коментар

Искам парво да се извиня за грешната информация.
              Трасето се намира в посока Глоджево-Вятово от дясната страна в ниското. Тук има доста скоростни отсечки но и доста дълги спускания и изкачвания, доста по различно е от Кубрат. И да не забравяме че има вече и обещана богата маса .
              В клас АТВ ще се заформи добра гонка , днес на пистата бяха Маргарит и Маргарит-син от Русе. Разград също се очертават повече ездачи , а ще се надяваме да доидат и други гости та да дигнем още повече ПРАХ, освем ако не завали дъжд. Тогава ще станееееееее..
              ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравейте колеги от Русенски регион.По отношение на моторните спортове в последно време малко я позациклихме.
                Искам да поздравя колегите за организираното състезание в гр.Кубрат,където аз и баша ми не можахме да участваме,защото бяхме на мотокрос в Елена.Но тази седмица сме свободни и ще бъдем на 100% в гр.Глоджево.Късно снощи ходихме на трасето,за да го видим и изпробваме.Аз обаче не можах да карам,защото атв-то ми прекъсваше ,но баща ми успя да тества трасето заедно с организаторите.Трасето се намира точно преди табелата "Глоджево",като се пътува от към гр.Вятово.Трасето има 100% видимост за зрителите и е точно до главния път.Направи ми впечатление,че организаторите са големи ентусиасти и имат намерение да "брануват" цялата писта и да я полеят с водоноски.
                Дължината на трасето е около 800м има 3 хубави екстрима,прави за яката газ ,направени са и 2 рова,които снощи се напълниха с вода от водоноските.Но няма проблем за мотори,АТВ и джипове да минат по цялото трасе.Между другото ми направи впечатление,че в гр.Глоджево има страшно много фенове.Бяхме само 2 АТВ,а за нула време се събраха много хора и стана купона.И все пак да не ставаме банални.Заповядайте всички Неделя,рано сутринта.Тренировки-10.00 и Старт-12.00.
                sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
                  ... Аз обаче не можах да карам, защото атв-то ми прекъсваше ,но баща ми успя да тества трасето заедно с организаторите...
                  Ами нормално е, баща ти разбира от АТВ-та и затова има истинско, дето не прекъсва...

Коментар

От вчера вали дъжд терена ще стане перфектен

Коментар

Ауууу, няма как да пропусна подобно шоу В неделя ще съм там най - късно в 10,00.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                        Ами нормално е, баща ти разбира от АТВ-та и затова има истинско, дето не прекъсва...
                        Така,така.. Стягайте се,че излиза нов модел на ИСТИНСКОТО атв

sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
                          Така,така.. Стягайте се,че излиза нов модел на ИСТИНСКОТО атв

Вече знам, баща ти ми каза днес и си резервира сегашния ми Ренегад Пуснах тази тема за новото "чудо"

Коментар

Пистата е вече бранована и понадрана, тази вечер решихме и малко дървени трупи да сложим. Само дето нещо горския се дърпаше но наи-вероятна ще стане.
                            Маргаритчо, нещо май е урочасана тази писта в глоджево, защото и моята машина нещо взе да се халосва. Има и нещо друго при мен , така като се замисля като заредя на ОМV и ми започвот проблемите.
                            Не знам дали е случаиност.
                            Не го ли оправихте твоито АТВ, какво му беше.
                            Тошеее много си скромен с коментарите ама ми се струва догодина ще доидеш . Организаторите са твардо решени това да стане традиция и по нашия край.
                            Аиде ще ви чакаме, всички мераклии да заповядат .
                            ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от komarowski Преглед на мнение
                              Пистата е вече бранована и понадрана, тази вечер решихме и малко дървени трупи да сложим. Само дето нещо горския се дърпаше но наи-вероятна ще стане.
                              Маргаритчо, нещо май е урочасана тази писта в глоджево, защото и моята машина нещо взе да се халосва. Има и нещо друго при мен , така като се замисля като заредя на ОМV и ми започвот проблемите.
                              Не знам дали е случаиност.
                              Не го ли оправихте твоито АТВ, какво му беше.
                              Тошеее много си скромен с коментарите ама ми се струва догодина ще доидеш . Организаторите са твардо решени това да стане традиция и по нашия край.
                              Аиде ще ви чакаме, всички мераклии да заповядат .

Вчера от обяд сме почнали да го правим и все още не можем да разберем какво му има.Прекъсва във високите обороти.Жалко,че Краси Цанев е в Холандия на супер мото и сега сме при друг майстор.Дано днес да стане.Ние днес отиваме в Балчик да гледаме мацките как ще се представят А на ОМВ зареждай само 100 октана и няма да имаш проблеми.Дано да успееш да го оправиш,че да сме повечко.Поздрави от баща ми,който много се кефи,че ще има много кал-Нали е с РЕНЕГАД 800Х все пак
                              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                                Ауууу, няма как да пропусна подобно шоу В неделя ще съм там най - късно в 10,00.
                                Митко,радвам се,че ще присъстваш на това грандиозно шоу Поздрави!И ще се видим там.
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X