Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4 Шумен, какво се случи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4х4 Шумен, какво се случи?

Преди 4 години не сте ли дъвкали подобни работи?
    http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=300

Коментар

Драев, престани вече, наистина си смешен. Първо надписа върху снимките ти е ...нямам думи, то не се вижда кво има на тях от тоя надпис, всички вече имат фотоапарати и си правят, не си мисли, че някой ще ти я открадне.Това, че Киро ми къса рекламата вече си е само негов проблем. Наистина много вложих да му помагам, ангажирах всички момчета от сервиза си през всичките дни и работиха абсолютно БЕЗВЪЗМЗДНО и това вече няма да се повтори. Държа на моето, Киро не биваше да я маха така демонстративно, след като не е запознат със ситуацията. Не съм искал да рекламирам като се възползвам от случая. Имах си договорки с екипажа.
      ЛУД КАРЪК
      087 8888804

Коментар

Наистина се осрахте, гледам ,чета пост след пост ,на хора които наистина нямат много общо със състезателния офроуд , как злобеят и пишат глупост след глупост. Кой къде го засърбяло и заболяло ,че Киро не се сетил да му почеше г. . .за . Аз съм един от най-участвалите на Шуменските състезания и един от най-наказваните, просто съм му любимец. Наказанието колче го измисли сигурно преди години за мен. Но това състезание не беше по-лошо от другите Шуменски , а от някои кръгове от шампионата дори по-добро.Никой не отчете факта 250 км.роадбук, наистина е много.Някои организатори си направиха състезанията с една четвърт от това.Три групи траял елементи , също доста труд и атракция.Единствения пропуск е липсата на традиционния масов старт третия ден, но може би не му се носи отговорност за осми път.Това наистина лиши зрителите от традиционния сеир.В крайна сметка нищо по-различно от друга година, даже и коча, остана в България.Като критикувате похваляйте го и малко , другата година пак ще ни се ходи в Шумен.
        Последно редактирано от terziev; 15-12-08, 21:29.

Коментар

Янчо,много си прав,догодина всички "низгвернати" пак ще са там.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
            Преди 4 години не сте ли дъвкали подобни работи?
            http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=300
            Да и от тогава Долфи не кара на това състезание и то не е в шампионата, защото Киро е решил, че ще прави каквото си иска.
            На това, а и на следващото състезание Янчо не беше наказван, дори по мнения на някой други толериран. Е виж следващите две години имаше я вземи тези колчета.
            А тази година просто си организирахме нещата да не изтървем коча от България, той пък Киро го не даде.

Коментар

По повод демонстративното махане на лепенката на Комата,Аз видях и други лепенки като - Dekont Lising-TESY И други.Толкова ли не можа Киро да ги махне.Дали ще ми отговори някой?
              Последно редактирано от stevancochev; 16-12-08, 16:52.

Коментар

Припомням заглавието на темата - а именно - "какво се случи..."
                Личните мнения относно това какъв е и що е организатора или организаторите моля запазете за себе си.

До тук виждам едно-две мнения относно конкретни случки. Някои от забележките/оплакванията ми звучат доста оправдани, други, по начина по който са изложени - никак. Интересна светлина хвърлят и препратките към състезанието от 2004та година, това поставя доста неща в перспектива.

Някой друг има ли коментари и/или въпроси към състезанието и заинтересованите лица, и/или обяснение по някои от повдигнатите въпроси, които до сега не бяха удостоени с отговор от хората към които бяха зададени ?

В противен случай считам темата за изчерпана, и подлежаща скоро на заключване. Събитията около нея бяха достатъчно интересни, и позволиха на незапознати със случая хора като мен да си създадат някакво виждане ако не за главните действащи лица, то поне за техните подгласници.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първо извинявам се за спама.Само гледам и чета.И достигнах до извода който е:почти всички от Шумен си подържат Г-н Киро,защото са градски.Те не могат да дадът обективна оценка,защото малко или много са помогнали за състезанието.Което означава да плюят на собствения си труд.И тук идва народната фраза:"Нащо боб и зеле, най-вкусно".Те в случая не давът мнение,какво се е случило,а те от тук,от там, гледат да се защитават с каквото могат.А за Варненската група не знам има само един Господин,който с нокти и зъби защитава.Джорджо имаше друго впредвит с тази тема,искаше да се разбере цялата изстината,а тука се почна като на "Капалъ черши" само пазърлъци.Темата много се отклони от изстината.
                  Поздрави!
                  [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                  [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                  [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Напротив, видях мнения и от хора които са участвали в самата организация на състезанието, които не са доволни. Както и на хора неучаствали, които са доволни
                    Последно редактирано от Goblin; 16-12-08, 23:55.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Така е,но това е игла в купа сено.Малко са от организаторите,които не са доволни.

Коментар

[quote=ribaro;559235]Ето и това се случи:

Много се писа , много се коментира, но това го паснах в няколко международни форума и не бихте искали да четете коментарите...
                        Sorry аз за някой от пишештите тук състезатели и организатори съм "Бай Никой" ( това ми го каза един наш "Голям" преди време ). но това... тази простотия я няма никъде по света...
                        Последно редактирано от nitro; 16-12-08, 23:02.

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                          Така е,но това е игла в купа сено.Малко са от организаторите,които не са доволни.
                          Вие можели да изброите кои са организаторите

Коментар

малко факти
                            аз като публика на такива състезание повече няма да присъствам

Коментар

Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнение
                              Вие можели да изброите кои са организаторите
                              Аз няма какво да изброявам.Вие сами се издавате.Царя е един,а предворните сложители сте доста.Всички в името да стане нещо му помагате,но като има някой да се и...... на метеното винаги ще е така в България.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Напротив, видях мнения и от хора които са учавствали в самата организация на състезанието, които не са доволни. Както и на хора неучавствали, които са доволни
                                Извинявайте за спама,но:
                                учавствам-участвам
                                неучавствам-неучаствам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X