Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: покана за любителски траял в Ямбол

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
    С цел да мине по добре, за да е още по точно всичко и да няма недоволни, може да Ви дадем нашите хронометри с принтер (които ползвахме за измерване в шампионата). За целта нека някой от София да поеме ангажимент да му ги дам, обясня как се работи и да ми ги върне после. И разбира се без финансови ангажименти от Ваша страна.
    Ванка, момчетата ще кажат, но си мисля че такива точни измервания няма да трябват. Разликите няма да са в рамките на секунди. Обикновне хронометър, тоест 2 независими, ще са достатъчни.
    Досега никога не съм бил съдия на траял, но ще се постарая. В 8.30 сутринта на 22 ноември ще съм на центъра на село Ботево. Телефона ми е 0887590528.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Скъпи колеги ще ви пуснем регламента на състезанието след няколко дни няма нищо да пропуснем за всичко ще бъдете уведомени и предупредени.Ще видите снимки от трасето но не забравяите че офроод крие много предизвикателства.Очакваите едно красиво трасе което крие ...
      Бъчето

Коментар

Прикачени файлове
        Бъчето

Коментар

Да дам и аз малко инфо. Момчетата работят здраво, властите са на наша страна( местна и полицейска), регламента и правилника са готови и скоро ще са тук, има и награден фонд. Ще стане интересно състезание.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

С нетърпение очаквам 22-ри със сигорност ще има голям интерес от местното население и от околните села

Коментар

Зощо замлъкнахте приятели и не пишете .Нима се съмнявате че няма да ви изненадаме може да ни е за първи път организацията на състезание но какво то и да стане няма да се откажем за напред.Надяваме се ако ви хареса този екстрийм вие сами ще видете че наблизо има гора в която можем да направим следващото състезание в зимни условия.Все пак подгответе се добре защото "кукерите" ямбонлии винаги изкарват изненади.Няма нищо страшно офроод обича смелите и тяхните парички.
              Бъчето

Коментар

Първоначално публикуван от bak Преглед на мнение
                Зощо замлъкнахте приятели и не пишете...
                Подготвяме си джипките...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

ние също подготвяме нашите очакваме ви с нетърпение
                  Бъчето

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    Да дам и аз малко инфо. Момчетата работят здраво, властите са на наша страна( местна и полицейска), регламента и правилника са готови и скоро ще са тук, има и награден фонд. Ще стане интересно състезание.
                    Момчета дайте повече инфо за типа,дължина,километри на трасето,трофи ли ще бъде траял ...Абе да се знае повече.
                    --------------------------------------------------------------
                    Ал. Иванов
                    +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
                      Момчета дайте повече инфо за типа,дължина,километри на трасето,трофи ли ще бъде траял ...Абе да се знае повече.
                      Колега Аlexmotors, прочетете поне заглавието на темата, моля!
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Колега Аlexmotors, прочетете поне заглавието на темата, моля!
                        Извинявай.Въпроса ми бе за друго,но написаното прозвуча тъпо.
                        --------------------------------------------------------------
                        Ал. Иванов
                        +359888561561

Коментар

Здравей Алекс!
                          Идеята е, да е траял .... трасето е късо .... тип "Друсни полянка" ..

Ще Ви пусна още снимки, маршрут и ... т.н.
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Подготвяме си джипките...
                            Верно бре. Три Бургаски са почти готови.
                            Прикачени файлове
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Още малко инфо. Алекс, трасето ще е траял с главно използване на естествения релеф. Т.е. състезание тип Лазарово с почти същите правила. Напълно любителско мероприятие главно за кеф. Но естествено ще мерим време и точки и ще има победители. Организаторите също ще се пуснат идвън класирането, за да се накефят и те и да си"сверят часовника" с колегите. Бъчето всеки момент ще пусне правилника, а не е зле и тук, в тази тема, макар и виртуално, да започне формалното записване на участниците. Та като главен съдия да знам какво ме чака.
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Да станат 4-ри от Бургас с мене

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X