Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямбол - любителски траял в с.Ботево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: покана за любителски траял в Ямбол

И аз няма да дойда.Ще съм в Турция на състезание!

Коментар

Първоначално публикуван от bak Преглед на мнение
      Именно поради тази причина решихме датата да е 15 ноември трасето тип екстрийм ще е на 15 км от гр.Ямбол в село Ботево...
      Нещо се умълчаха организаторите...
      Bak, я кажи кои сте, що сте... надявам се не говориш в множествено число за себе си...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
        Е няма как да се угоди на всички, а и това си е среща на джипове, ендурото е друга бира

С уваженеи , но това небиваше маи да го пишеш , а по добре да се собразяваме един с друг , само така ще се постигне целта , успех ти желая
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          С уваженеи , но това небиваше маи да го пишеш , а по добре да се собразяваме един с друг , само така ще се постигне целта , успех ти желая
          Юли, ако ставаше дума за друго мероприятие с джипове да, съгласи се че ендуро феновете няма да дойдат на подобна сбирка,както и ние (Сузуки Бургас Team) няма да отидем на ендуро състезание.При Явор и компания нещата са малко по-различни защото те се занимават професионално.В крайна сметка организаторите решават кога и къде
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
            Юли, ако ставаше дума за друго мероприятие с джипове да, съгласи се че ендуро феновете няма да дойдат на подобна сбирка,както и ние (Сузуки Бургас Team) няма да отидем на ендуро състезание.При Явор и компания нещата са малко по-различни защото те се занимават професионално.В крайна сметка организаторите решават кога и къде
            Ванка виж сега, или не познаваш хората в Бг които се занимават с каране извън пътя или не си обърнал внимание, че почти 90% от тях карат и в двата шампионата, а да не говорим, че всички които карат АТВ като нас имат джипки и не карат професионални състезания с тях.
            Затова не случайно всички дати на всякакви ОФФ прояви се съгласуват да не се застъпват.

Коментар

Успокойте топката, момчета!
              Нещо много съмнителна ми се вижда тази работа в Ямбол... та не си струва да обсъждаме нещата за дати и прочие...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                Ванка виж сега, или не познаваш хората в Бг които се занимават с каране извън пътя или не си обърнал внимание, че почти 90% от тях карат и в двата шампионата, а да не говорим, че всички които карат АТВ като нас имат джипки и не карат професионални състезания с тях.
                Затова не случайно всички дати на всякакви ОФФ прояви се съгласуват да не се застъпват.
                Хм, не знаех че 90% от джипарите карат и ендуро като е такова положението организаторите да го мислят.

ПС
                Я да те питам аз, може ли да поръчаме още една джанта за резервната ми гума?Прати едно лично съобщение или ако може направо ми я поръчай.Благодаря предварително.
                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Да ви упътя занапред как е най-лесно да се избират дати за състезания. Горе, на синия банер има надпис Календар. Кликвате на него, после отдолу може да сменяте месеца и годината, нагласяте да се вижда необходимия Ви на Вас месец и гледате. Който е обявил нещо официално тук, аз съм го вкарал там. И може на спокойствие да огледате свободните дати или да решите какво и дали да дублирате. Друг е въпроса, че доста трудно до мен стига информация, никой от организиаторите, въпреки многобройните ми призиви, не изпраща към мен информация на ЛС, та веднъж и аз разбрах за едно състезание от снимките с победителите му. Отсега има вече две мероприятия за 2009, ако и тогава ще правите траял, дайте дата и ще си я запазите, докато някой не реши да Ви дублира. Тая година има до 3 мероприятия за една и съща дата( вижте в Календара).
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Приятели и колеги поради възникналия спор решихме да променим датата на 22 ноември .Дано да няма недоволни този път.В интерес на истината не съобразихме за ендуро шампионата.Молим колегата Златев ако е възможно да я корегира в календара.Относно организаторите това сме-Тодор Бъчваров-Bak;Дженко Бакалов-Дженифър;Даниел Димов-Дък.
                    Бъчето

Коментар

Относно предложението за сбирка в село Бояджик сме твърдо ЗА.Само ПРедложете кога ще е най-добре за вас да минем през селото.Преди или след състезанието.Ако се има предвид че разстоянието между двете села по асвалт е 15км май е по-добре да се мине по черния път който е 4км само за джипове.За любителите и публиката ще се наложи да се върнат по главния път.Даите и ваши мнения.
                      Бъчето

Коментар

Първоначално публикуван от bak Преглед на мнение
                        Приятели и колеги поради възникналия спор решихме да променим датата на 22 ноември .Дано да няма недоволни този път.В интерес на истината не съобразихме за ендуро шампионата.Молим колегата Златев ако е възможно да я корегира в календара.Относно организаторите това сме-Тодор Бъчваров-Bak;Дженко Бакалов-Дженифър;Даниел Димов-Дък.
                        Вече е коригирано. ако мога, ще дойда и на място, че нали съм на Дженифър асистенция Аз бях един от тия, дето бутахме Мицубишито напред -назад в Св.Влас Ама запали!
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колеги, присъединявам се към призива на Джорджо. Преди състезанието да минем с развети знамена и през Бояджик. А защо не и отново след траяла, на път към вкъщи?
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

успех радвам се че има хора които хъресват този вид офф роад.
                            няма да е зле за публикувате регламента ако нещо не е ясно да се изясни предварително.
                            относно наградния фонд вижте направете потърсете спонсори без това не може все пак подготовката на една джипка не
                            е евтина а когато се чупи ни излиза соленко.
                            аз съм казал че вече не участвам да правя шоу без пари а и на всичкото отгоре на мен да ми зимат такса.
                            последното състезание което организира Иво беше безплатно с платена нощувка храна и 100€ за гориво така бива
                            поздрави

Коментар

това са снимки от необработеното трасе
                              Прикачени файлове
                              Бъчето

Коментар

Няма нищо съмнително в цалата работа Джорджо.Просто за първи път са сблъскваме с тези неща и пропускаме някои работи.Нали затова е този форум да обменяме инфо.Ще изгладим всичко но не е много лесно вие знаете .Относно спонсорите уточняваме в момента.
                                Бъчето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X