Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАЯЛ ГР.ДОЛНИ ЧИФЛИК 07.04.2013 Г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАЯЛ ГР.ДОЛНИ ЧИФЛИК 07.04.2013 Г.

[QUOTE=GEORGI Y60;2154332]Ники,тези които бяха теглени от Виетнамката губеха поне по 3-4 мин. докато бъдат изтеглени,някой даже и повече като гледах клиповете,нямаше смисъл да се наказват с още допълнително време,така решиха организаторите.
    Жоро,ако нямаше Виетнамка,дали щяха въобще да излязат/визирам машините без лебедки/ ...Както и да е,не оспорвам класирането,опитвам се да допринеса бъдещите издания на състезанието да предоставят по-добри условия за равнопоставеност мужду екипажите!
    П.П.Чакам някой колега фотограф да ме снима,ама май не съм достатъчно фотогеничен...

Коментар

Видео ще има утре, понеже имам проблеми с нета...

Коментар

Благодарности и от мен.Като за аматьори беше повече от добре (според мен).
        Забележките ми са за наказанията:
        За не преминаване през естакадата на Старт-Финала се слагаха по 2 наказателни минути а за съборени колчета и скъсани ленти заради засилка не ....
        За калното препятствие също има върху какво да се замислите - пак според мен трябваше преди старта на състезанието да вкарате някоя ваша машина да го изоре качествено и така препятствието щеше да затрудни максимално всички участници а то какво се получи ??
        първите няколко участника минаха с 60 км в час през него,изкопаха го ,оставиха големи коловози и следващите участници цоп като голям камък в блатото ...
        дано за следващия път си вземете поуки как трябва и как не трябва да се прави .
        P.P: Догодина пак ще участвам
        rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
        0898 51 31 46

Коментар

Супер беше, за другия път да направите така, че да не вали върху семкаджиите!
          Nissan Patrol Y60

Коментар

Коментар

Коментар

Последно редактирано от niksanvn; 08-04-13, 10:20.

Коментар

Първоначално публикуван от edin_lyd Преглед на мнение
                  Благодарности и от мен.Като за аматьори беше повече от добре (според мен).
                  Забележките ми са за наказанията:
                  За не преминаване през естакадата на Старт-Финала се слагаха по 2 наказателни минути а за съборени колчета и скъсани ленти заради засилка не ....
                  За калното препятствие също има върху какво да се замислите - пак според мен трябваше преди старта на състезанието да вкарате някоя ваша машина да го изоре качествено и така препятствието щеше да затрудни максимално всички участници а то какво се получи ??
                  първите няколко участника минаха с 60 км в час през него,изкопаха го ,оставиха големи коловози и следващите участници цоп като голям камък в блатото ...
                  дано за следващия път си вземете поуки как трябва и как не трябва да се прави .
                  P.P: Догодина пак ще участвам
                  Данаиле,за някои неща си прав,за други не /според мен/.За наказания за скъсани ленти и съборени колчета-трябва от следващото издание да има такива,просто домакините трябва да осигурят
                  съдии които да отчитат наказанията по зони.Естакадата на старт-финалната права беше сложена с единствена цел за нямаляване на скоростта,не знам защо само ти я пропусна.
                  За калното препятствие-тук работата е малко спорна.Имаше лошия късмет да стартираш почти последен,когато вече беше поизорано.И аз бях с такъв късмет на предното издание и мен ме тегли Джуган.
                  Обаче при положение ,че едната обиколка минаваш през калта без проблеми,а на другата те тегли Виетнамката,това за мен е неправилен подход и грешка на водача
                  п.п.Джипката ти е много добре подготвена,заповядай пак на следващото издание което ще е наесен !
                  NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                  ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

офроуд е... терена се променя след всеки участник, това си е факт.. затова за крайния успех на всеки състрезател има и голяма доза късмет... за това кой подред ще стартира
                    Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                    Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Първоначално публикуван от stasco Преглед на мнение
                      И малко веселба:
                      Пингвинчетата ни бяха страхотни

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
                        Данаиле,за някои неща си прав,за други не /според мен/.За наказания за скъсани ленти и съборени колчета-трябва от следващото издание да има такива,просто домакините трябва да осигурят
                        съдии които да отчитат наказанията по зони.Естакадата на старт-финалната права беше сложена с единствена цел за нямаляване на скоростта,не знам защо само ти я пропусна.
                        За калното препятствие-тук работата е малко спорна.Имаше лошия късмет да стартираш почти последен,когато вече беше поизорано.И аз бях с такъв късмет на предното издание и мен ме тегли Джуган.
                        Обаче при положение ,че едната обиколка минаваш през калта без проблеми,а на другата те тегли Виетнамката,това за мен е неправилен подход и грешка на водача
                        п.п.Джипката ти е много добре подготвена,заповядай пак на следващото издание което ще е наесен !
                        ако гледахме съборени колчета и скъсана лента,от последните нямаше да има нито един класирал се. има жребии и всеки с късмета си. мисля че като за второ състезание се справихме доста добре. не е професионално състезание все пак.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X