Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРАЯЛ ГР.ДОЛНИ ЧИФЛИК 07.04.2013 Г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТРАЯЛ ГР.ДОЛНИ ЧИФЛИК 07.04.2013 Г.

Няма вина времето имат вина задкормилните устройства.В това число и аз естествено.Като цяло аз за първи път участвам в състезание и ми хареса трасето не ,че съм критерий но говоря от мое име.Отначало като разбрах че банджо е подготвял трасето се почудих дали да се пусна в надпреварата като се има впредвид любовта му към камъните но браво беше ни пожалил и беше направил много добро трасе

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
      Фукльо...
      Най-големия фукльо.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Колю не е първи щото в Бара обеща,че ако е първи ще почерпи!

Като гледам кадрите добро състезание е станало!Поздравления.
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Ето и малко видео
          Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

И малко веселба:

Коментар

Много бавно ги качвам с телефона ама.....

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Дидо!

Коментар

Айде последно

Коментар

Искам и аз да благодаря от името на екипаж №32 на организаторите за труда по организацията на състезанието,на водещия за добрата музика и доброто отразяване на надпреварата,на всички състезатели и на тези,които ни подкрепяха или бяха дошли за шоуто!Макар и да останахме последни в крайното класиране,за нас се получи добро състезание предвид това,че пилота ми кара за първи път на състезание и за втори път по черно/след вчера/,и то мокър терен.Имам обаче следната забележка:след като беше предвидено наказание от 2/две/ минути за заобикаляне на водното препятствие,защо не беше предвидено и наказание за изтегляне от него с външна помощ?Не претендирам за промени в класирането,но ако не беше Виетнамката,поне 4-5 машини щяха да са с по-лоши времена от нашето,ако трябваше да се справят без външна помощ!Още един път благодарим за предоставените емоции и се надяваме Вашето състезание да стане традиционно!

Коментар

Браво момчета, много хубаво състезание.Догодина и традиционно.Но все пак елате в Сливен за да видите за какво става въпрос.Няма да съжалявате.Ще видите не само уникално трасе но и много подготвени машини.Поздрави ОГИ.

Коментар

Наистина,много добре организирано състезание! Поздравление за организаторите! Само дето вместо OffRoad 4Х4 при мен се получи изненадващо 2Х2!Пак като успях да се класирам,добре е......

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Кесов Преглед на мнение
                                .Имам обаче следната забележка:след като беше предвидено наказание от 2/две/ минути за заобикаляне на водното препятствие,защо не беше предвидено и наказание за изтегляне от него с външна помощ?Не претендирам за промени в класирането,но ако не беше Виетнамката,поне 4-5 машини щяха да са с по-лоши времена от нашето,ако трябваше да се справят без външна помощ!Още един път благодарим за предоставените емоции и се надяваме Вашето състезание да стане традиционно!
                                Ники,тези които бяха теглени от Виетнамката губеха поне по 3-4 мин. докато бъдат изтеглени,някой даже и повече като гледах клиповете,нямаше смисъл да се наказват с още допълнително време,така решиха организаторите.
                                п.п.Да си смениш снимката на аватара с нещо по-актуално
                                NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                                ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X