Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРОУД с. Смирненски 29 септември 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРОУД с. Смирненски 29 септември 2012

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
    Борко, аз точно това писах - че си беше трошачка. Само, че ако аз се бях пуснал освен - карета и полуоски, щях да оставя и един куп тенекии! Да се надяваме, че ще имам възможност да донаправя една вече понаправена машина, дето ще я ползвам само за траял и за нищо друго
    Признай си,че се уплаши от страничния наклон.И мен ме беше страх,та затова счупих джипа.
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Беше ясно, че ще има "детски болести" за отстраняване. В машина при която почти нищо не е в оригиналния вид се очакват подобни неща. Ще отстраняваме пък да видим. Целта е да се доближим до "батковците". По отношение на трасето ...трудничко или по скоро трошливо. Бях прав когато по горе написах, че "....колкото успял да забие кофата багериста" . След като нито един от участниците / изключвам Илиян с модифицирания Вранглер, който е друга бира и е класи над всички останали/ не завърши сам а Матей го влачи трактора на две от препятствията а едно заобиколи, поради строшен преден мост.....е това не е ли трошливо трасе????? При мен е кардан и каре.....амортисьор....и още загадки, при друг....всеки си знае. За съжаление в милата ни родина все още сами си подготвяме машините и е редно организаторите да съобразяват трасето с това. Много може да се разсъждава върху тези въпроси. Мое мнение е , че в едно трасе съобразено с машините, които се очакват би следвало 10-20% да са онези преминали го без помощни средства, 25-30% с помощни средства, другите 30-тина с асистенция от организатора и естествено ще има счупени и незавършили. Ще кача снимки и видео да се позабавляват и онези които не успяха да присъстват на мероприятието.
      0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Редно е който прави трасе да го премине по някакъв начин различен от ''пеша''
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
          Редно е който прави трасе да го премине по някакъв начин различен от ''пеша''
          Дааа, когато правихме трасето в Разград за "Изгубени в Лудогорието 2012" лично минавах трасето с Г-то, което тогава карах, дори се поразсърдих, че леко бяха посмекчили трасето....
          P.S. Също мое мнение и мисля, че голяма част от участниците ще се съгласят - третото място и съответно паричната награда / не, че някоя ще забогатее със 100 -те мизерни левчета или ще успее да покрие щетите си/ да се дадат на участника преминал най много препятствия от трасето, в случая Борко.
          Последно редактирано от nikiib; 30-09-12, 19:38.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
            Признай си,че се уплаши от страничния наклон.И мен ме беше страх,та затова счупих джипа.
            Ей, голямо си бъзикне, ама. Точно се уплаших от страничния наклон, да знаш! Ама до там сигурно щеше да прилича на твоя прототип - без врати и калници
            Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Ей сега, тъкмо ви качам видеото - един час и ги има изпълненията на всички ви! И а кажи после, че не ме бива и като видео оператор

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
                P.S. Също мое мнение и мисля, че голяма част от участниците ще се съгласят - третото място и съответно паричната награда / не, че някоя ще забогатее със 100 -те мизерни левчета или ще успее да покрие щетите си/ да се дадат на участника преминал най много препятствия от трасето, в случая Борко.
                Може би трябваше да се закача за трактора и да финиширам.Не им искам нищо да са живи и здрави- просто вече забравям къде е село Смирненски и това е.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                  Трасето не беше от най трудните,но подготовката и здравината на машините ни се оказа слаба.
                  Искаш да кажеш че от пет джипа само един се оказа подготвен за това суперпрестижно трасе? Идеята на селските кушии е основно забавление на публика и участници, а не да се разковеш като за морга и после да пропуснеш няколко нормални състезания с по над пет участника.

Коментар

А до миналата година точно на тези селски състезания карахме по 15- 20 джипа.
                    Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                    SSang Yong Kyron 2.0xdi
                    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=946fb9b9fe

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1760817.jpg
Прегледи:1
Размер:201.8 КБ
ID:5412875Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1760819.jpg
Размер:244.9 КБ
ID:5412876Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1760834.jpg
Размер:296.3 КБ
ID:5412877Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1760838.jpg
Размер:225.5 КБ
ID:5412878Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1760843.jpg
Размер:179.0 КБ
ID:5412879
                      Всички снимки
                      https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=946fb9b9fe
                      Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                      Калоян Кирилов
                      LZ2ZGT

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                        А до миналата година точно на тези селски състезания карахме по 15- 20 джипа.
                        Част от скрития текст беше този, като казвах, че трасетата трябва да са съобразени с участниците, а те все повече намаляват, защото трасетата стават все по - трудни и по - трудни.

Коментар

Ето както обещах, видеото с най-интересните моменти на всички участници:

Приятно гледане!

http://www.youtube.com/watch?v=Yazyz...&feature=g-upl
                          Последно редактирано от SEA_WOLF; 30-09-12, 22:11.

0888 20 93 63

Коментар

Първо искам да поздравя победителите и организаторите.Въпреки че се счупихме най-бързо трасето ми хареса.Имаше от всичко -кал-странични наклони-големи наклони за качване и спускане.Че се счупиха почти всички е вярно.Но организаторите са го написали формата на състезанието ТРАЯЛ.Всяко едно препятствие можеше да бъде заобиколено за което естествено имаше наказание.Ние например нямаше да минем през колите щото на Тетевен фърлихме една гума.Не може да се оплакваме че организаторите са направили трошачка за джипове.Още повече че имаше опознавателна обиколка на трасето.Всеки който се съмняваше че ще потроши джипа до неузнаваемост можеше да каже че няма да кара както направиха момчетата от Силистра.Не съм фен на траяла много-много но това е моето мнение.
                            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                              Първо искам да поздравя победителите и организаторите.Въпреки че се счупихме най-бързо трасето ми хареса.Имаше от всичко -кал-странични наклони-големи наклони за качване и спускане.Че се счупиха почти всички е вярно.Но организаторите са го написали формата на състезанието ТРАЯЛ.Всяко едно препятствие можеше да бъде заобиколено за което естествено имаше наказание.Ние например нямаше да минем през колите щото на Тетевен фърлихме една гума.Не може да се оплакваме че организаторите са направили трошачка за джипове.Още повече че имаше опознавателна обиколка на трасето.Всеки който се съмняваше че ще потроши джипа до неузнаваемост можеше да каже че няма да кара както направиха момчетата от Силистра.Не съм фен на траяла много-много но това е моето мнение.
                              А сега, като не си фен на траяла, Чаро ти каза, да се запретваш и да оправаш протоджипката

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                                Меха, а защо участниците намаляват......спомняш си до преди няколко години колко машини се събирахме????Ако не беше минал Илиян с какво щеше да се запомни това състезание - с прецедента, че е първото в което всички участници са се счупили??? В такъв случай наградния фонд да е съизмерим със стойността на автомобилите с които участваме в трошенето, за да е ясно защо го правим.....да развиваме машините но всичко си има граници. Къде е забавлението в това да се теглиш през половината от препятствията с лебедка???? Нима онази безумна дупка в която Борко скъса въжето а на Илиян 180 коня не стигаха за да излезе беше разумно препятствие, наклона по който трябваше да се качим след нея....кой го е качвал?????В това трасе нямаше НИЩО ТЕХНИЧНО - заставаш пред препятствието - опъваш лебедката /ако в най - добрия случай си успял да влезеш/ или разчиташ на трактора да те довлече до финала. Прекратявам по темата, че нервите ми дойдоха в повече от двумесечния труд, наливане на пари..........и 3 минутното каране. На този панаир дето ще ме гледат 100 /ако имаше и толкова като махнем организатори и участници/ човека с трасе направено за публиката а не за състезателите Аз повече няма да се хвана. Не е трудно да се направи непреодолимо трасе....трудно е да се направи такова което да е ...по горе съм написал, няма да се повтарям.Бъдете здрави и мислете, като правите нещо подобно.
                                Последно редактирано от nikiib; 01-10-12, 14:03.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X