Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФРОУД с. Смирненски 29 септември 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ОФРОУД с. Смирненски 29 септември 2012

Нека и аз да напиша няколко реда.Трасето като замисъл не беше лошо.Но изпълнено от багерист,който няма представа какво да прави........ето го резултата.Според мен всички,подчертавам всички дупки с кал,слонските стъпки трябва да се изкопаят на 90градуса,а не така както бяха сега.Това означава,че пак ще го има препядствието,но не с един или един и половина метра отвесен бряг,а изхода ще е полегат .Така ще се види коя машина колко е подготвена,коя има ходове и кой екипаж може да се справя добре.При сегашното положение джиповете се "бият" в брега и ако първите не съборят ръба,няма минаване.Нека ги има изкачванията,спусканията,страничните наклони,но да са преодолими поне от 30% -40% от машините и то без лебедка.Искам да каже да се правят трасета,които ще са преодолими без лебедка поне от 30% от машините.Така добре подготвените машини ще минават бързичко,по неподготвените ща пуснат една или две лебедки,а най-неподготвените няма да минат.По този начин ще привлечем и други колеги,ще насърчим младежите да карат,а не да ги плашим какви страшни трасета правим и да си мерим .......И друго.Мисля,че няма нищо атрактивно в газенето на стари коли/ако бяхме в САЩ и с огромните гуми.../.Дори Илиян с тази 2.7т машина видя голям зор.А останалите като стигнем до колите какво правим?
    Не ми пишете,че може да се заобикалят препядствията.Ако ще ги заобикаляме защо се правят?Нали целта е да се мине през всички препядстия и да се видиш "колко струваш".
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Бе никой не иска да си чупи джипа .На Златна Панега колко джипа са се счупили.Според мен трасето беше технично.Чаро някои препядсвия се заобикалят да не се счупиш.Всеки пилот и навигатор знаят горе долу възможностите на машината си .И могат да решат на момента какво да предприемат.Това че си заобиколил дадено препядствие което си сигурен че ще потрошиш машината си срамно ли е.Или кой бе аз ли не мога да мина от там.......
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
        Нека и аз да напиша няколко реда.Трасето като замисъл не беше лошо.Но изпълнено от багерист,който няма представа какво да прави........ето го резултата.Според мен всички,подчертавам всички дупки с кал,слонските стъпки трябва да се изкопаят на 90градуса,а не така както бяха сега.Това означава,че пак ще го има препядствието,но не с един или един и половина метра отвесен бряг,а изхода ще е полегат .Така ще се види коя машина колко е подготвена,коя има ходове и кой екипаж може да се справя добре.При сегашното положение джиповете се "бият" в брега и ако първите не съборят ръба,няма минаване.Нека ги има изкачванията,спусканията,страничните наклони,но да са преодолими поне от 30% -40% от машините и то без лебедка.Искам да каже да се правят трасета,които ще са преодолими без лебедка поне от 30% от машините.Така добре подготвените машини ще минават бързичко,по неподготвените ща пуснат една или две лебедки,а най-неподготвените няма да минат.По този начин ще привлечем и други колеги,ще насърчим младежите да карат,а не да ги плашим какви страшни трасета правим и да си мерим .......И друго.Мисля,че няма нищо атрактивно в газенето на стари коли/ако бяхме в САЩ и с огромните гуми.../.Дори Илиян с тази 2.7т машина видя голям зор.А останалите като стигнем до колите какво правим?
        Не ми пишете,че може да се заобикалят препядствията.Ако ще ги заобикаляме защо се правят?Нали целта е да се мине през всички препядстия и да се видиш "колко струваш".
        И пак опираме до най-подготвената джипка.

Коментар

Ако не беше ме предала полуоската с пътечките може би щях да мина навсякаде,иска те траял после било трошачка.Пускат ви на лесно било рали,ако всеки се подготви с всичко навреме няма да е така.Само трима имахме пътечки,не може без обрудвана и тествана машина да ходиш на траял.Аз за себе си разбрах,че с мек к...р не може да се иска резултат,всички слаби места си проличаха.Не ме разбираите,че такъв трябва да бъде формата на селските кушии,но кои от вас щеше да отиде и подготви трасе удобно на всички.Организатора ще си види грешките,вие ще си кажете желанията и догодина пак,то пак добре,че ги има.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
            Ако не беше ме предала полуоската с пътечките може би щях да мина навсякаде,иска те траял после било трошачка.Пускат ви на лесно било рали,ако всеки се подготви с всичко навреме няма да е така.Само трима имахме пътечки,не може без обрудвана и тествана машина да ходиш на траял.Аз за себе си разбрах,че с мек к...р не може да се иска резултат,всички слаби места си проличаха.Не ме разбираите,че такъв трябва да бъде формата на селските кушии,но кои от вас щеше да отиде и подготви трасе удобно на всички.Организатора ще си види грешките,вие ще си кажете желанията и догодина пак,то пак добре,че ги има.
            Напълно съм съгласен сос теб.

Коментар

Ако не беше ме предала полуоската с пътечките може би щях да мина навсякаде,
              Искаш да кажеш, че състезанията не се правят за джипове, а за пътеки и лебедки?
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Точно така джип с обрудване,лебедка,пътечки,котва,крик и всичко друго което може да ти помогне сам да се справиш със ситуацията.Погледни снимките за състезанието в Зверино,където мисля да участвам ако оправим кашкаваления Вранглер.Също прегледаи и Лазарово,Самоков и ....

Коментар

То и аз ,по тази логика,ако не бях счупил каре,щеше да те счупя от бой?!Глупости.Няма такъв формат траял с такава трудност за време.Щеше да минеш през колите или щеше да качиш баира след второто водно препядствие?Не вярвам.
                  Ако,ако,ако.....Да ,ама не!Че трасето беше добре замислено,спор няма.Но,ако не бяха заровили канала,питам кой щеше да го премине,дори и на лебедка?Даже ,осмелявам се да кажа,че всички щяха да приключат до там!
                  Чавдар Владимиров
                  0887/912075
                  Ленд Ровър Диско 1
                  Самуад в проект

Коментар

Скромното ми мнение е , че подобно състезание с 7 стартирали машини от които само две са финиширали не е никакво състезание ! Аз го пропуснах като зрител и фен , но четейки тази тема мисля , че не съжалявам за това Успех занапред и на организатори и на участници и горе главата така или инак нещата някои ден ще се подредят както си му е реда
                    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

• От: ОФРОУД с. Смирненски 29 септември 2012

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                      Искаш да кажеш, че състезанията не се правят за джипове, а за пътеки и лебедки?
                      Щом неможем да си позволим джипове (като на Илиян)кадето видиш че неможеш да минеш ползваш всичко позволено.Мисля чеви олесних (нямаше наказание за всякакви помошни сретства)който се намират във джипа.Нее срамно да се ползват(аи затова са измислени и се произвеждат).Използват ги и подготвените джипове.Проблемния улей беше корегиран.

Коментар

Погледни снимките за състезанието в Зверино,където мисля да участвам ако оправим кашкаваления Вранглер.Също прегледаи и Лазарово,Самоков и ....
                        Малко неуместно ми се струва да сравняваш ''Смирненски'' със ''Лазарово'' и ''Самоков'' погледни броя на записалите се.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                          щеше да качиш баира след второто водно препядствие?Не вярвам.
                          Борко се изкачи до него на задно предаване и то(със лекота) .

Коментар

Вальо обясни на колегите,че машините ни са лабави,а не трасето трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                              7 стартирали машини от които само две са финиширали не е никакво състезание
                              Къде видя втора финиширала машина?

Коментар

Нали така ще се подготвим за състезанията с големите батковцил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X