От: ТРАЯЛ - има ли почва в БЪлгария
Има нещо, което убягва на всички ни, а именно едни общи правила съгласувани между всички организатори.Като тези правила да дават както насока за развитие на състезателните машини, така и на самите състезатели, които в момента съм сигурен, че повечето не знаят какво карат и какво правят.Машините да се разделят на класове-според двигател,оборудване и т.н. и т.н. Докато не се направи това просто ще бъде един хаос, като до сега.Някои ще кажат- защо какво им е на състезанията?- и ще им отговоря-Един пълен хаос, в който всеки си прави собствени правила и изисквания, които по никакъв начин не насочват даден участник на къде да се развива.Това е самата истина-няма значение Траял или Трофи е състезанието-всичко е една боза!
Като правилна посока в траяла ще дам за пример състезанието в Лазарово- това си е мое мнение-макар че не съм привърженик на Траяла.
Като правилна посока в траяла ще дам за пример състезанието в Лазарово- това си е мое мнение-макар че не съм привърженик на Траяла.

0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Не съм нов но просто избягвам да пиша по форуми , но съм на на мнението на Влади. по състезания организацията не не е това което трябва да бъде като започнем от скара -бирата до това на кой джипа е по - по най
Като навигатор в няколко състезания забелязах че всичко се прави за шофера, за навигатора е е един голем УЙЙЙ. За мен се съберете организаторите из станата и се разберете какво ще правите. Мисля си за момента за 2 КЛАСА автомобили
1- хоби; базови автомобили- без клетки, лифтове, лебетки
2- изродщтини- сътвори от кол и въже кой каквито има
двата класа не може да ги сравняваш но към организаторите да съобразяват
Не съм нов но просто избягвам да пиша по форуми , но съм на на мнението на Влади. по състезания организацията не не е това което трябва да бъде като започнем от скара -бирата до това на кой джипа е по - по най
Като навигатор в няколко състезания забелязах че всичко се прави за шофера, за навигатора е е един голем УЙЙЙ. За мен се съберете организаторите из станата и се разберете какво ще правите. Мисля си за момента за 2 КЛАСА автомобили
1- хоби; базови автомобили- без клетки, лифтове, лебетки
2- изродщтини- сътвори от кол и въже кой каквито има
двата класа не може да ги сравняваш но към организаторите да съобразяват
Коментар