Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 2011 /31.07.2011/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СЛИВЕН 4х4 2011 /31.07.2011/

Няма да има ограничение,но то и самото трасе няма да позволява развиване на големи скорости.
    Ако няма прекалено много състезатели,вероятно ще се стартира един по-един,като се изчаква да завърши предният,защото препятствия ще има и близо до финала и може да се получат тапи,които никой не обича.
    Трябва ни още малко време за регламента.
    И не си мислете ,че правим витарско трасе,просто само тази джипка е здрава в момента
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Изглежда чудесно трасето. Заинтригува ни. Идваме.
      Samurai Gemax

Коментар

Мислех си да карам, ама май ще съм само публика.
        Аз на трасета с изкуствени препятствия НЕ КАРАМ.
        Дано да се получи добро състезание, ще дойда да зяпам и да чопля семки. Това поне го умея.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

само това ли са екстремите,нещо наклона ми се вижда малък, къде ще се обръщаме.

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
            И не си мислете ,че правим витарско трасе,просто само тази джипка е здрава в момента
            Абе не го мислим ама като гледам си точно такова ...що ще правите изкуствени препятствия естествените форми на терена не са ли достатъчни...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Копайте,копайте,че мислим и ние да дойдем(ако Самурая е здрав).За разлика от Кольо,аз пък карам само на трасета където е копал багер.

П.П.Живко,тогава ще донесем машинката,ако ти трябва по-рано звънни на Ицо и ще я пратим.
              [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                Ще има ли ограничение за максимална скорост и ще може ли да се изпреварваме по трасето ???
                Много добре разбирам запитването на Иван. Да Ванко ще има, стига да ме стигнеш
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от MGEORGIEV Преглед на мнение
                  Матьо, дал Господ такива места. Успех на Сливен!
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от MGEORGIEV Преглед на мнение
                    Споко,на снимката с предните гуми във въздуха,без малко джипката да се обърне,но опита на Емо си каза думата.Преценихме ,че е опасно така,затова ще скастрим брега,не искаме от първия път да направим някоя беля!
                    Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Мислех си да карам, ама май ще съм само публика.
                    Аз на трасета с изкуствени препятствия НЕ КАРАМ.
                    Дано да се получи добро състезание, ще дойда да зяпам и да чопля семки. Това поне го умея.
                    Коле ,не бързай да се отказваш.Изкуствените препятствия няма да са нещо кой знае какво,всички ще ги преминем с наши джипове,за да сме сигурни ,че не са невъзможни или прекалено"чупливи".
                    Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                    Абе не го мислим ама като гледам си точно такова ...що ще правите изкуствени препятствия естествените форми на терена не са ли достатъчни...
                    Живко,малко ни се видяха.А за трасето ,като видиш наживо Нисаните на Бай Матьо и Гемакса няма да мислиш ,че е витарско,а нисанско.А там,където Витарата подскочи,ти си с предимство.
                    Даже си мисля,така да ги направим препятствията,че на едните екстреми първите да са в изгодно положение,а на други последните,на някои късите,на други дългите бази.
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Даже си мисля,така да ги направим препятствията,че на едните екстреми първите да са в изгодно положение,а на други последните,на някои късите,на други дългите бази.
                      0887/400121 Антон Донев

Не се притеснявай за препядствията.Не може да се угоди на всички.А за бай Матьо трябва трасе с вертикални изкачваниия,канал с вода 1.2м,кално препядствие със "слонски стъпки" в него,около 20м идруги подобни.И пак няма да му стигне.

Чавдар Владимиров
                      0887/912075
                      Ленд Ровър Диско 1
                      Самуад в проект

Коментар

В едното дере има такива наклони,може да се направи атракция извън състезанието,ама тряА да викаме Тим Камерън и компания с роккраулинг машините
                        А ако не ви стигнат калните препятствия,които мислим да са две,ще ви заведем на Тунджа да си мерите шнорхелите!
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                          В едното дере има такива наклони,може да се направи атракция извън състезанието,ама тряА да викаме Тим Камерън и компания с роккраулинг машините
                          А ако не ви стигнат калните препятствия,които мислим да са две,ще ви заведем на Тунджа да си мерите шнорхелите!
                          Шнорхел сега ще си правя,пък кал при мен има и на китайците да пратя.Дунава+равна Добруджа=мноооого кал,при добро желание!
                          Чавдар Владимиров
                          0887/912075
                          Ленд Ровър Диско 1
                          Самуад в проект

Коментар

За Колето предлагам да се направи една малка отбивчица от трасето с екстрем ,, Каменна чешма " поне метър и половина висока и покрита обилно с трева, а отдоло една малка локвичка в края на която има една студена тарга от тая бира дето я развява от прозореца на витарката ..... да видим дали няма да си промени мнението за каране по трасета с изкуствени препятствия пък за семките и аз мога да го заместя
                            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                            Защото така ми харесва...
                            Телефон: НЯМАМ
                            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Ей, много ме следите как се дъня бреее...

Това с чешмата си беше чиста случайност, ако знаех, че е чешма-нямаше и да си помисля да мина оттам. Пиша го за кой ли път.
                              А на снимката с бирата не е задължително бутилката да е била пълна. А и да е била-не се знае с какво

Не, сериозно, представата ми за офроуд не се свързва по никакъв начин с изкуствено изкопани или издигнати препятствия. Затова и ще съм пас.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ако успея да събера лев ще карам, пък да става каквото ще
                                Със всеки изминал ден Паджерото става все по-обезобразено и все повече заприличва на стопанина си
                                На сърбела майката му е чесането.
                                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X