Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 2011 /31.07.2011/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4х4 2011 /31.07.2011/

А и според някои коментари.. със същата лека кола можеш да караш и по трасето
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Това преди селото като идваш от Сливен или след него че да огледаме.

Коментар

След Гавраилово е вижда се от пътя.
        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Тони да разбирам ли според правилника който е публикувам автомобили без валидна гражданска отговорност могат да участват.

Коментар

Мисля достойно да представим старозагорската група така че и аз съм там.

Коментар

Ще сме много благодарни да се даде повече инфо за изискванията за самото състезание и желаещите за участи. Понеже лично аз не съм много наясно. Ако има тема, която не съм видял, ще помоля да бъда упътен към нея... Мерси предварително !
              П.С. Очертава се силно "заралийско" присъствие за деня на събитието! Ще бъде купон

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнение
                Матьо, ако желаеш заповядай не ден а два преди старта.Снимки и клипчета мога да пусна много но трасето не е за подценяване. А за леки колици... Незнам, давай нещо и ще го тестваме.
                Малииий не пускайте бай Матйо да ви съветва за пистата.Еле пък багер у рацете му не давайте.Още имам отзиви че в Кубрат трасето е била за републиканско .Само ако имате допълнително екстрем трасета той е човека.
                ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                  А и според някои коментари.. със същата лека кола можеш да караш и по трасето
                  Който иска да заповяда с лека кола на трасето,наблизо има пункт за скрап
                  Първоначално публикуван от бай джеро Преглед на мнение
                  Тони да разбирам ли според правилника който е публикувам автомобили без валидна гражданска отговорност могат да участват.
                  Най-вероятно сме го пропуснали,макар ,че проучваме нещата да има допълнителни застраховки злополука.От друга страна не знам дали с Г.О. няма да ограничим самоделни траялни машини.Ще го обмислим внимателно!
                  Първоначално публикуван от barzia_85 Преглед на мнение
                  Мисля достойно да представим старозагорската група така че и аз съм там.
                  Гошо радвам се ,че се реши,но не знам фамилията ти и навигатор ,кой ще ти е?
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Стига с тези застраховки бе.
                    На всички състезания на които съм бил на никое не са искани.
                    А и ако блъснеш друга машина, дали застрахователя ще признае щета която е получена извън асфалта, и НА СЪСТЕЗАНИЕ?
                    Не разваляйте хубавата работа.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                      Малииий не пускайте бай Матйо да ви съветва за пистата.Еле пък багер у рацете му не давайте.Още имам отзиви че в Кубрат трасето е била за републиканско .Само ако имате допълнително екстрем трасета той е човека.
                      Меха ,предвидили сме шоу /свободни изпълнения/ докато се обработват резултатите от състезанието.
                      Там всеки ще може да покаже на какво е способен джипа му и колко умее да изцеди от него!
                      Може да се включат "дърпания по права",американско теглене,изкачване на най-голям наклон ит.н.
                      Бай Матьо що не се пусна на Лазарово като иска толкова хард трасе?Сега се сещам ,че май беше в бокса.
                      Ама ще му измислим къде да му счупим Нисана,пък и нали имаме и ние един "екстремист" Иван Шидерски,ще си правят компания!
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение

Гошо радвам се ,че се реши,но не знам фамилията ти и навигатор ,кой ще ти е?
                        Георги Радев / ............. Мицубиши Паджеро Стара Загора
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от gopi1 Преглед на мнение
                          Не мога да се сдържа да не попитам за снимки на трасето... Антонски, ако имате нужда от помощ, може да се организираме заралии и ви помогнем с каквото може! Поздрави!
                          Гопи на трета страница има малко снимки,Никито от Ямбол обеща да пусне още,но не сме копали ,най вероятно ще е другата седмица.Иначе ще имам предвид за помощта!
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Стига с тези застраховки бе.
                            На всички състезания на които съм бил на никое не са искани.
                            А и ако блъснеш друга машина, дали застрахователя ще признае щета която е получена извън асфалта, и НА СЪСТЕЗАНИЕ?
                            Не разваляйте хубавата работа.
                            +1
                            А и никой никого насила не е вкарал на трасето!
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

за лазарово не можах да участвам понеже на албена си загубих малко части от окачването,но бях публика.надявам се да не го вземате насериозно маитапа за трасето.които иска повече си намира сам,къде да се таркаля.

Коментар

Че ти скоро не си се търкалял
                                има-няма няколко седмици
                                На сърбела майката му е чесането.
                                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X