Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Традиционно състезание в гр. Глоджево 29.05.2011 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Традиционно състезание в гр. Глоджево 29.05.2011 год.

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
    Лъчко, Мехата е прав. Правилата в едно състезание се определят от организатора преди състезанието и се спазват от всички състезатели, независимо дали им харесват или не. В случая имаше разяснени правила, наказания, бонуси преди състезанието, които бяха променени след това. По правилата от преди състезанието, аз бях пети, а след промените седми. Не ме бърка, защото съм там за шоуто и адреналина. Резултатите в едно състезание са съвкупност от подготвеноста на машината и екипажа от една страна, и стратегията на пилота от друга. Понеже всеки си познава машината и уменията си, до голяма степен се разчита и на тактиката и стратегията, които са изцяло зависими от правилата. Когато те се променят след това, тогава виждаш, че стратегията по новите правила е грешна, но вече състезанието е свършило и не можеш да я промениш. Затова аз съм за непроменяне на правилата в хода на състезанието или след него. Иначе се получи много добро състезание. Благодаря на организаторите и кмета на гр. Глоджево.
    Насе ще извиняваш приятелю аз като съдия на екстриим 3 също направих грешка и ощетих познай кого теб.Като стана белята с адашати в паниката забравих да кажа на Благо дати спре времето.Пак те моля даме извиниш

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Бе както миналата година...
      Бас ловя, че някой местен е на първото място...

Но това всъщност няма голямо значение. Всички които ходим по тези състезания сме там заради удоволствието, а не заради наградите и класирането.
      Така, че майната им на дребнавите игрички кой да е първи... На момента боли(знам го от опит), но после остават само добрите спомени.
      Не се коси, тези неща са си нормални за България. То по големите състезания ги има, та какво остава за селска кушия...
      Не е местен

Коментар

Стига сте се дракали бе.

Коментар

Промяната на правилата по време на състезанието по принцип не е добре да се прави. НО. Има случаи в които ако не се променят-няма да има състезание. Не знам как е било сега, но надали е било толкова належащо.
          Освен това, ако това се наложи се свикват всички имащи някакво отношение към състезанието, и се обяснява кое-как. После за да няма недоволни се подлага на гласуване. И новоприетите правила важат за всички, или просто не се приемат. Просто и ясно.

@ahmedd-Надявам се поне да е най-добре представилият се.
          Ама нещо класиране?..
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

ако някои има претенции за първото място,аз мога да му дам купата ,а дали съм я заслужил хората ще кажат.това,че два пъти обявяваха времената,питаите съдиите.защо винаги има проблеми след състезанията,нали сложихме съдии от другите градове.

Коментар

Първоначално публикуван от MGEORGIEV Преглед на мнение
              защо винаги има проблеми след състезанията,нали сложихме съдии от другите градове.
              Нали знаеш,че винаги става така.

Коментар

Бай Матьо, не става въпрос за това кой е на първо място и кой на второ или десето, а з това, че се променят правилата в движение. Може да е направено безкористно, но може и иначе. Но винаги и навсякъде си важи презумпцията за непромяна на правилата, или ако се наложи промяна-писах по-горе.

Аз сега научавам от теб, че сина първо място, нима така трябва да е?
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

днес питах благо и тои дори не можа да каже защо е имало две класирвания.

Коментар

ако някои има претенции за първото място,аз мога да му дам купата ,а дали съм я заслужил хората ще кажат.това,че два пъти обявяваха времената,питаите съдиите.защо винаги има проблеми след състезанията,нали сложихме съдии от другите градове.
                    Съдийската комисия наистина беше от различни градове,което е добре.Лично аз след края на състезанието отидох да проверя дали наказанията за моята зона са правилно отбелязани при главния съдия-всичко беше наред.За другите не знам.Според мен основния ни пропуск беше,че трябваше да се съберат всички съдии и да се направи класирането,а не да се разчита само на радио комуникацията.Но това е решение на главния съдия.Нека да напишем това като зона за подобрение през следващите състезания,както и обявяване на регламента поне седмица преди състезанието.Вярвам,че няма сърдити.
                    Повече ми харесва,че се оформя една постоянна и сериозна североизточна група-Русе,Кубрат,Шумен,Разград,която може да се обедини и да даде сериозен отпор на останалите отбори в по-големите състезания-
                    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Нее важно кои е спечелил, важно е да продалжим традицията.

Коментар

Първоначално публикуван от ahmedd Преглед на мнение
                        Нее важно кои е спечелил, важно е да продалжим традицията.
                        Традицията е важна,но ако и догодина няма ясен регламент преди състезанието и някакви гаранции за спазването на този регламент,мисля,че участниците ще намалеят драстично.На нас ни беше второ участие на състезание въобще и останахме доста изненадани,да не кажа по-силна дума,от двете класирания...Иначе трасето си го биваше-ако бяхме малко по-бързи по правите участъци,сигурно щяхме да сме и преди Свилен...

Коментар

А какво да кажем ние с гайдите ( с второ време след бай Матю ). Вярно, бяхме без колани и с отворени прозорци.
                          Но нали всичко е за кефа
                          Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от meha33 Преглед на мнение
                            Насе ще извиняваш приятелю аз като съдия на екстриим 3 също направих грешка и ощетих познай кого теб.Като стана белята с адашати в паниката забравих да кажа на Благо дати спре времето.Пак те моля даме извиниш
                            Меха, няма проблем. Точно в този момент и на мен не ми беше до времена и класиране, а и по горе писах, че съм на състезанията за удоволствие и кеф, не от някакви амбиции. Смятам, че след всяко състезание сме по зрели и опитни, и се учим от грешките си в движение. Предлагам да покажем какво сме научили в състезанието на Чаро в Нова Черна, като му помогнем да направи едно състезание еталон за нашия регион. Тези мероприятия стават с хора, а и повечето от вас знаят какво е да се нагърбиш с организацията на такова нещо.
                            Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                            SSang Yong Kyron 2.0xdi
                            Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Малеее, голям спор е бил. Добре, че тръгнах към болницата и не съм бил там.

Коментар

Правси Бати Матьо.Но при първото класиране даже незнам каквое нашите данни и записки вообще не бяха вземати впредвит.Ние бяхме на екстриим 3.Само съжалявам чене успях да спра времето на Наско.Затова мусе извиних

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X