Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Традиционно състезание в гр. Глоджево 29.05.2011 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Традиционно състезание в гр. Глоджево 29.05.2011 год.

Ето я и най важната част от състезанието:

ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Честито на победителите! Браво за добрата ви постъпка към колегата който пострада.
      Матьо, пак ти е ред да почерпиш
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

Пък аз кротко си карах трактора на нивата. И се мъчех да не се ядосвам много, че не съм там...

Нищо, за Нова Черна ще съм на линия.

Тошко, браво, добри снимки, що не си пренасочиш дейността от каране към снимане
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Благодаря на Тошко за снимките,просто както винаги перфекен!
          Ама само как мога да играя футбол с гумаот камион,а!?
          Чавдар Владимиров
          0887/912075
          Ленд Ровър Диско 1
          Самуад в проект

Коментар

Ето и видео първата част
            Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Страхотно видео
              Samurai Gemax

Коментар

Хубаво състезание се получи,не бихме напразно пътя!
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                  Искам да благодаря на класиралите се на първите три места:
                  Матей Георгиев, Свилен Максимов и Ахмед Сака, затова че предоставиха паричните си награди за лечението на пострадалия ми навигатор Атанас Атанасов. Благодарност и на кмета на гр. Гложево за предоставените лични средства за целта.
                  Да подчертая още веднъж жеста, който направиха към пострадалия.
                  Скоро ще кача и видео от случката, ако някой е против, да пише тук или на лично.

Тошко, кога успя толкова видео да обработиш, явно сън не си спал. Евала за труда ти и за страхотните клипове, които си направил.

Коментар

Ето и втората част от видеото, снощи съм го пуснал в темата за Кубрат
                    Ама значи наистина ми се спеше и хоп в друга тема.
                    Ето:
                    Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Честито на победителите,успех на всички на Нова Черна и бързо и успешно възстановяване на пострадалия,че не разбрах кой е,браво за жеста на първите трима.

Коментар

Сега и аз да драсна два реда.Като цяло трасето беше хубаво .Имаше къде да се раздава газ и къде да се кара технично .Защо нямаше асистиращи машини направо ме учуди.Една виетнамка със четирима подпийнали се лутаха напред назад и се чудеха кого по-напред да издърпат от екстремите. Накрая днес дочух че и спирачки е нямала.Не се обявяваха времената на финиширалите джипове -било тайна.И накрая защо без да се съберат всички съдии беше сметнато времето на състезателите.Време имаше достатъчно.Регламента и таз година май се смени след състезанието........Но все пак благодаря на организаторите за прекараните няколко минути на трасето.И не на последно място адмирации на победителите за жеста който направиха за Наско .И все пак качете класирането да видим кой със какво време е и има ли наказателни минути или бонус че е минал през екстрема.
                        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Бе както миналата година...
                          Бас ловя, че някой местен е на първото място...

Но това всъщност няма голямо значение. Всички които ходим по тези състезания сме там заради удоволствието, а не заради наградите и класирането.
                          Така, че майната им на дребнавите игрички кой да е първи... На момента боли(знам го от опит), но после остават само добрите спомени.
                          Не се коси, тези неща са си нормални за България. То по големите състезания ги има, та какво остава за селска кушия...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тази година не е като миналата.
                            Аз като един безпристрастен наблюдател/е почти, ама нали нямаше витари/мога най-отговорно да заявя, че класирането си беше коректно, дори и без хронометър мога да класирам първите трима спрямо обиколката, която направиха.
                            Естествено изключвам подготовката на трасето и подмолните "камъни", които бяха заложени под водата, както и виетнамката, която си мислиш, че се е лутала. Въобще не се лутаха, когато някой местен закъса, направо се преобразяваха в екип от формула 1 и реагираха светкавично, за което въобще неможем да им се сърдим.
                            Мисля, че това е вярната посока и дано така продължат и занапред.

Коментар

Лъчко, Мехата е прав. Правилата в едно състезание се определят от организатора преди състезанието и се спазват от всички състезатели, независимо дали им харесват или не. В случая имаше разяснени правила, наказания, бонуси преди състезанието, които бяха променени след това. По правилата от преди състезанието, аз бях пети, а след промените седми. Не ме бърка, защото съм там за шоуто и адреналина. Резултатите в едно състезание са съвкупност от подготвеноста на машината и екипажа от една страна, и стратегията на пилота от друга. Понеже всеки си познава машината и уменията си, до голяма степен се разчита и на тактиката и стратегията, които са изцяло зависими от правилата. Когато те се променят след това, тогава виждаш, че стратегията по новите правила е грешна, но вече състезанието е свършило и не можеш да я промениш. Затова аз съм за непроменяне на правилата в хода на състезанието или след него. Иначе се получи много добро състезание. Благодаря на организаторите и кмета на гр. Глоджево.
                              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                              SSang Yong Kyron 2.0xdi
                              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Ако люсне един дъжд, не само правилата, а и трасето може да се промени.
                                Според мен, ако имат основателни причини и всички състезатели са съгласни, защо да не се променят. Все пак всичко си зависи от състезателите и организаторите. Както без едните няма да се проведе това състезание, така и без другите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X