Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бяла Слатина- 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бяла Слатина- 4х4

Драго, стига си издавал тайните на трасето, почвай стартовия списък и дай окончателния регламент за участие. Снимки после ще чакаме много.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Утре в колко часа ще се събираме да слагаме колчетата и лентите?

Коментар

Според мен ще трябва да излеете няколко водоноски тук там за да се получи
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Вода ще има само в големия трап който е в Рио-то. Една помпа утре ще тегли вода от езерото и ще пълни трапа. В събота може и да вали.

Коментар

Еее ако вали дъжд в събота ще стане интересно
            УАЗ 31512-Тото

Коментар

Отново съм без навигатор!!!Помощ!Ако има някой желаещ да стартира с мен,моля да се обади!
              Иначе ще помоля организаторите да ме пуснат сам!?Може ли?
              Палатков лагер ще има ли?
              Аз мисля да съм в Бяла Слатина в Петък вечерта,че ми е много пътя за сутринта.
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Спокойно, не се притеснявай ще ти намерим навигатор. И аз още нямам.

За спане има 2 мотела, най-добре се обади на Драго ( 0886445318 ) да ти запази.

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                Отново съм без навигатор!!!Помощ!Ако има някой желаещ да стартира с мен,моля да се обади!
                Иначе ще помоля организаторите да ме пуснат сам!?Може ли?
                Палатков лагер ще има ли?
                Аз мисля да съм в Бяла Слатина в Петък вечерта,че ми е много пътя за сутринта.

Коментар

Мотела запазен,говорих с Драго.Търси се навигатора!Преди събора всички колеги ме успокояваха,че ще се намери навигатор и в последния момент всички се отказаха.Наложи се да се обаждам на приятел от Пловдив и да го спешавам да се качва до горе,че да мога да стартирам.
                  За успокоенеие на потенциалните навигатори-страхлив пилот съм,карам бавно(то с трактора няма как бързо ) и на първо място е безопасността.Участвам за удоволствие.Максималната цел е завършване със здрава машина,а не по-предно класиране.
                  2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Преди малко в Бяла Слатина заваля дъждец. Утре ще видим кално ли е трасето
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

нямам търпение за събота, направих си смените, за да мога да се включа в публиката. пожелавам успех на всички участници и безавариино каране!!!

П.С. от целия ни панаир, състезанието се очертава да е най-интересно
                      Последно редактирано от cuu; 09-09-10, 23:20. Причина: +

Коментар

Драго.И ние ще идваме,ама май само ще гледаме.
                        тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Първоначално публикуван от mushko1 Преглед на мнение
                          Драго.И ние ще идваме,ама май само ще гледаме.
                          Иво, може и да участвате ако се премислите
                          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Драго и аз ще участвам, Теодор Енев, Троян, Дефендер 90. Моля за информация последно в колко часа ще се стартира и къде. Координати или някаква друга информация за хора които не са ор региона.

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                              Драго и аз ще участвам, Теодор Енев, Троян, Дефендер 90. Моля за информация последно в колко часа ще се стартира и къде. Координати или някаква друга информация за хора които не са ор региона.
                              Тео,аз ще съм там още тази вечер.Ако искаш може да се чуем-нямам ти телефона,а и нямаш лични още.Ако искаш обади се.

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                                Като влезеш в Бяла Слатина от Кнежа преди табелата Бяла Слатина в дясно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X