От: Бяла Слатина- 4х4

После беше ред на Ники с ATVто!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бяла Слатина- 4х4
Свий
X
-
Поздрави на организаторите!И на мен много ми хареса въпреки слабото ни представяне,но без съединител и със счупена полуоска на съвсем леко пипната витарка и тя на газ,мисля,че и това е много.За другия път ще сме по-добре подготвени,даже и въже ще имаме.Научихме много от това състезание което бе и първо за нас.
Коментар
-
Поздрави и от мен.Най-хубавото на тези състезания е че повечето участници са доволни и много нови състезатели се запалват по това хоби,или спорт кой,както му харесва.Много е важно че всичко се прави за кеф,и че просто 30,първи места няма,а все някой трябва да е първи,важното е на участниците да хареса проявата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеПоздрави и от мен.Най-хубавото на тези състезания е че повечето участници са доволни и много нови състезатели се запалват по това хоби,или спорт кой,както му харесва.Много е важно че всичко се прави за кеф,и че просто 30,първи места няма,а все някой трябва да е първи,важното е на участниците да хареса проявата.
Браво на всички: организатори, състезатели, публика и на всички, които си направиха кефа!0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki uaz Преглед на мнениеУАЗА НА СТОЯНЧО СЕ ПРЕДСТАВИ ОТЛИЧНО.0898508049
0878779144
Коментар
-
Състезанието, беше супер! Гледам, че и след мен сте продължили. При тези снимки няма как да не ме е яд че си тръгнах, но нямаше начин
Снимки от мен(докъдето снимах) по-натам, че трябва да ги взема, но обещавам-ще ги кача при първа възможност
Браво на организаторите, участниците и публиката! Бяхте супер! Очаквам догодина пак на същото място, по същото време пак да се забавляваме заедно
Коментар
-
Не виждам за какво се карате.
Аз Трасето си беше направено прилично.Даже ме хвана яд че не карах.
Имаше от почти всичко което може да се иска.Но както казват всички трябваше да има малко по-строг контрол.
Някой казаха за помощ от публиката.По време на състезанието попитах драго защо се позволява пред очите на съдия и той ми отговори "Това е такова състезание"
Без някой да се обижда но според мен ако така става на всякаде да караме без навигатор,без колани,без каквито и да е средства.
Имаше екипажи който със собствени сили пилот+навигатор се извадиха и дадоха много добро време.
Дали на всяко състезание за помощ от публиката не се наказва няма да бъдат такива резултатите?https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар