Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Четох и препрочетох 9-те страници до тук и си напъвам мозъка да го измисля...
    Четох и преди и по време и след корекциите темата.

Всеобщото мнение по време на състезанието и от участници и от зрители беше много положително и всички изказваха нескрито задоволство.
    Но да говоря и пиша от мое име:

Макар, че в личен план ме сполетяха несполуки и сина ми завоюва последно място на това състезание, всичко си беше на ниво. Купона петък вечер беше много готин! И изобщо някой хора нямат основание да скромничат и да се срамуват от музикално певческите си способности. Особено при изобилието на толкова много ноти в течна фаза. Ако жена ми не беше ме настъпвала и ритала в кокалчетата /не бях екипиран, даже си бях си забравил ботушите/, но ме спря да не пропея с мотива, че всички вкупом ще избягат от крепостта и ще се наредят на старт-финала...

Попорочетох нещо от сорта, че състезанията от РШЕ не трябва да се превръщат в денонощни запои, но не съм съгласен с такива крайни съждения. Имаше и купон, имаше си и време и място да се покаже спортното майсторство.
    И малко Off от темата: Който е толкова стриктен състезател да се доказва на международните състезания /няма да пиша примери, че Вие си ги знаете/. Аз, а и много други участват и посещават кръговете от РШЕ за купона.

Много коректно си вършиха работата съдиите, много усмихнати ни посрещаха и на контролите и отцепките и състезанието протече в спортсменска атмосфера.
    Лично мое мнение е, че ветрилото за АТВ трябваше да го отворят, също можеше да пробват и басейна с дръвцата, но така са решили съдиите и това си е тяхно право и отговорност. Уважавам решенията им!
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• До: VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Аз също подкрепям мнението на г-н Шорца ,че наистина работата на така наречените "доброволци"от ваша страна беше самата истина ,че се помагаше на "ВАШИ "И "НАШИ",ЗАЩО НЕ ПОМАГАХА РАВНОСТОЙНО НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ,ами само на определени хора.Може ли при следващото състезание да се запишиме ,като доброволци и да ви покажиме какво означава КОРЕКТНОСТ мили господа бъдете искренни пред всички нас.И ние имаме очи и мозък та да преценим кое е истината.......

Коментар

Първоначално публикуван от billy zlobili Преглед на мнение
        ПРИ СЪДИИТЕ НЯМАШЕ НАШИ И ВАШИ ЗАЯВЯВАМ ГО НАИ ОТГОВОРНО,СЪДИИТЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО БЯХА ДОБРОВОЛЦИ И БЯХА ДОШЛИ С НАИ ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ,ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ НЕ ПОЗНАВАТ САСТЕЗАТЕЛИТЕ,НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ДА СЕ МЪРСИ ИМЕТО И ТРУДА ИМ,АКО НЯКОИ ВЕЧНО НЕДОВОЛЕН Е РЕШИЛ ДА СИ ЧЕШИ ЕЗИКА ДА НЕ ГО ПРАВИ С ОРГАНИЗАТОРИТЕ
        Аз подкрепям правдоподобно мнението на г-н Шорца ,че това беше самата истина и ако така наречените "ДОБРОВОЛЦИ" избрани от вас би трябвало да бъдат безпристрастни към всички и най-вече коректни мили господа.За съжаление това е истината ,макар и да ви боли от нея.Хайде за следващото състезание ни запишете ,като доброволци нас ,че да ви покажиме какво се прави и как се прави или помогаш на всички или си не...... Стига с тези условия на "ТОЛЕРАНТНОСТ" ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА -ВСИЧКИ СМЕ ТАКИВА.Покажете го при следващите състезания.

Коментар

Първоначално публикуван от paula1972 Преглед на мнение
          Аз подкрепям правдоподобно мнението на г-н Шорца ,че това беше самата истина и ако така наречените "ДОБРОВОЛЦИ" избрани от вас би трябвало да бъдат безпристрастни към всички и най-вече коректни мили господа.За съжаление това е истината ,макар и да ви боли от нея.Хайде за следващото състезание ни запишете ,като доброволци нас ,че да ви покажиме какво се прави и как се прави или помогаш на всички или си не...... Стига с тези условия на "ТОЛЕРАНТНОСТ" ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА -ВСИЧКИ СМЕ ТАКИВА.Покажете го при следващите състезания.
          много не разбирам какво казваш, и кои си ти че критикуваш,като направиш състезание ти,ела да даваш акъл,а за доброволци имаме нужда,всяка вечер след 17 часа,почистваме трасето от боклуците НА СЪВЕСТНАТА ПУБЛИКА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА

Коментар

Добре де пак приказки до безкрай!Стига вече дрънкахте.Момчетата от Търново си бяха свършили работата по най-добрия възможен начин.
            Няма как да се направи по добре с подобен бюджет.
            Стига дрънкахте вече и май е време някой модератор да поразчисти глупостите включително и моите!!

Коментар

Говоря само като зрител и то нередовен

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
              ...
              Не видях публиката да си плащаше за радостта. За разлика от състезателите.
              Ми то никой не им е сложил вилата на врата и насила да ги е наредил на старта. Като изключим 4 - 5 човека, останалите няма какво друго интересно да покажат освен някое по - атрактивно падане. На трасето имам предвид, на маса в кръчмата - всички са факири. Като няма майсторлък, надяваме се да гледаме поне сеир.
              Кото им се кара само за кеф тогава де не му викаме "Републикански шампионат ЕНДУРО и АТВ" и да изтрием тази тема от форума. За разходки си има друга тема. И за надпиване и надпяване може да им направят една.
              Гледам сега всички се радват, че българи победили на състезанието БГ - Македония - Гърция. Ама да питам победителите къде полагат повече усърдие - на масите или върху машините. Е затова са победили. Поздравления.
              А такса за зрителите трябва да се сложи - така ще им спестите усилията да се чудят дали да ходят да гледат някакви полузаспалковци как си джъткат по трасето и заобикалят препятствията.
              Поздравления за тези 4 - 5 човека които го могат този спорт и за усилията които полагат за да го могат.
              Поздравления и за тези които не го могат чак толкова много но дават всичко от себе си и не мрънкат за глупости.
              Поздравления и за всички жени - те имат по - здрави топки от доста свои колеги.

П.П.: Не знам какво му е било на това ветрило, но щом съдиите са преценили, че е много опасно нека го махат. Все пак най - важно е здравето на хората.

Коментар

Първоначално публикуван от Lorg Преглед на мнение
                Говоря само като зрител и то нередовен
                .....................
                ... никой не им е сложил вилата на врата и насила да ги е наредил ............, надяваме се да гледаме поне сеир.
                ..............да гледат някакви полузаспалковци как си джъткат п
                ..........................
                П.П.: Не знам какво му е било на това ветрило,... .
                Малко нагло за такъв, какъвто си се самоопределил.
                Съжалявам, че пиша в темата, но ...нямаш право на ЛС.
                Не знам кой е най-близкият цирк до Стара Загора, за да отидеш да гледаш, но би могъл да питаш за това някой от 10-ната сериозни участници от крейзитата...Освен, ако някой от тях въобще има желание да говори с теб.
                А иначе за темата си прав - не е зле такива "участници" да си отворят една само за зрители, и то нередовни, които не знаят какво му е било на ветрилото. Че да го беше опитал поне пеш!

Не приемай горното като лична обида, но написаното от теб, според мен разбира се, обижда онези поне 30 души над фиксираните 4-5, които изключително сериозно се отнасят към т.н. от теб "шампионат".
                За пореден път оценки и съвети се дават от не-участници в шампионата. А това, че шампионата е аматьорски - така е. Просто този шампионат е едва на няколко годинки в БГ. Няма и спонсори. Което обаче не е основание за такива думи към участниците.

Моля и останалите участници за извинение за по-острия тон, какъвто май за пръв път си позволявам в този форум.
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                  Малко нагло за такъв, какъвто си се самоопределил.
                  Съжалявам, че пиша в темата, но ...нямаш право на ЛС.
                  Не знам кой е най-близкият цирк до Стара Загора, за да отидеш да гледаш, но би могъл да питаш за това някой от 10-ната сериозни участници от крейзитата...Освен, ако някой от тях въобще има желание да говори с теб.
                  А иначе за темата си прав - не е зле такива "участници" да си отворят една само за зрители, и то нередовни, които не знаят какво му е било на ветрилото. Че да го беше опитал поне пеш!

Не приемай горното като лична обида, но написаното от теб, според мен разбира се, обижда онези поне 30 души над фиксираните 4-5, които изключително сериозно се отнасят към т.н. от теб "шампионат".
                  За пореден път оценки и съвети се дават от не-участници в шампионата. А това, че шампионата е аматьорски - така е. Просто този шампионат е едва на няколко годинки в БГ. Няма и спонсори. Което обаче не е основание за такива думи към участниците.

Моля и останалите участници за извинение за по-острия тон, какъвто май за пръв път си позволявам в този форум.

+1 Не мисля , че са 4-5 участника!
                  [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                  "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                  [/SIZE]

Коментар

Я стига сти са врънкали които си кара си кара които не може да се вози и толкоз

Коментар

Първоначално публикуван от Lorg Преглед на мнение
                      ...
                      Поздравления и за тези които не го могат чак толкова много но дават всичко от себе си и не мрънкат за глупости.
                      От "А" до "Я".

Коментар

Първоначално публикуван от paula1972 Преглед на мнение
                        бях един от ДОБРОВОЛНИТЕ СЪДИИ както и няколко мои приятели и мога да заявя че пристрастност не е имало защото не познавахме никого от състезателите,това че се помагало на едни а на други не и то точно на куритото с нарязания ЧАМ е пълна глупост защото бях точно там и не ми оставаше време и за цигарка,
                        това че на някого му е било трудно на куритото ами да го заобикаля,тогава ще има наказателна точка
                        айде стига сте плюли беше си супер за този бюджет и като за сефте
                        Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Ей тва пък с дървото която се е подлагало отпред от каде го измисли бе...от каде аджеба го видя,защо не мина и ти по него като се е подлагало ааа,или като минеше Гошо/единствения състезател от тук в класа който беше и ти/ и го махаха,той си кара сам и на него му го мятат и после го махат....покрай него няма други състезатели...ей по голяма простотиии не можа ли да изтърсиш бе -"мятали им дръвче".....На това състезание имаше страшно много "помагачи"/аз също трябваше да бъда ,НО имаше достатъчно/ на закъсал се втурваха по трима-четерима да помагат,помагаха на състезател който се заклещи или падне,без пристрастия,това е препядствие от състезанието....защо не го каза това като го видя и беше тук а??!

Тодор Пашов....нямам какво да коментирам повече за измишльотината ти,ти изкоментира едно от най-безпристрастните състезания тук като нагласено и с умисъл за победа на дадени състезатели...
                          Прикачени файлове

Коментар

ти кога ще спреш да четеш между редовете а?
                            и като цяло си промени тона

именно щото минах веднъж по него и благодарих на пичовете които го бяха поставили - затова го знам
                            а дали ще има или няма да има трупче лично мен не ме бъркаше въобще
                            има и снимки ама хич не мисля да задълбавам

лично благодарих на всички колеги от организаторите - персонално и в темата - за мен състезанието беше много добро
                            и ето - пак го правя - момчета ЕВАЛА!
                            EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Как така всички които карахме на това състезание останахме доволни и само с добри впечатления а няколко незнайни калпака тук започнаха да редят глупости наред и да обиждат състезателите. Това го пишат хора които вобще не са на ясно какво е и какво трябва да е едно състезание, хора с по няколко мнения във форума и то в една тема и то се критични....Тоя дето казва кой колко може да кара и кой как минавал препядствията да земе да ни покаже нещо , може пък да е полезен и ние да се образоваме покрай него.Това за подлаганото пънче и аз го чух и от други състезатели но според коментарите помежду ни сметнахме , че момчето караше толкова добре че нямаше нужда да му се помага той така или инъче си показа класа и ни преби с голяма преднина.

Спрете да се излагате и да плюете по едно от най добрите състезания за този сезон.

Ако искахте да видите как не трябва да се прави състезание можеше да дойдете на София , Бургас или Хисаря. Бих могъл да обощя точно какво имам против тези състезания но смятам за излишно.Дори в Добринище където момчетата правиха за първи път състезание се представиха по добре от изброените.

Сега следва да се нахвърлите за тази класификация която направих но това си е лично мое виждане като състезател.

Аз мисля , че Трявна и Търново са сътезания за образец.

Коментар

Първоначално публикуван от Цезар Преглед на мнение

Аз мисля , че Трявна и Търново са сътезания за образец.

И Шумен ,по традиция!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X