Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Ще има ли отделен клас 4х4 при АТВ-тата или не Да знам каква заявка да пращам.

Извинете, но да си преговоря. Какво ми е необходимо за да участвам:
    1.Да се запиша /OnLine/
    2.Застраховка
    3.Медицинско
    4.Картонче с къвната група
    5.Временен лиценз /който ще платя на място/
    6.АТВ /изправно/ и екипировка
    7.GPS

Нещо пропускам ли

А, кой номер да си слагам
    Последно редактирано от Десислав; 10-09-09, 00:30. Причина: допълнение

Коментар

Хубаво де, хайде да го направим, с GPS координати! Че ние дето човъркаме форума...,иди-дойде, ще схванем, ама другите...!!! Как да намерят местата!
      Eвгени Филчев
      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Вече всичко по трасето е готово оставада се опънат лентите и да се построи кръчмата
        http://www.snimka.bg/?album;aid=420214

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
          Ще има ли отделен клас 4х4 при АТВ-тата или не Да знам каква заявка да пращам.

Извинете, но да си преговоря. Какво ми е необходимо за да участвам:
          1.Да се запиша /OnLine/
          2.Застраховка
          3.Медицинско
          4.Картонче с къвната група
          5.Временен лиценз /който ще платя на място/
          6.АТВ /изправно/ и екипировка
          7.GPS

Нещо пропускам ли

А, кой номер да си слагам
          Номер ще ти даде Вера на място
          Другото е ОК
          Клас 4x4 има на всички кръгове от РШЕ2009
          Крайно време е някой да начатка Христов...

Коментар

Днес на обяд заминаваме с Гълъбин да преметем трасето и да поразрием малко тия гуми, че са много засипани ...
            Успех на всички участници !

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
              Номер ще ти даде Вера на място
              Другото е ОК
              Клас 4x4 има на всички кръгове от РШЕ2009
              Крайно време е някой да начатка Христов...

Tрудна работа (но не и невъзможна), особенно като чета въпросите на колегата......,пък и да се случи, никой не може да го бие по хукане - всички се уверихме в това... (освен...... може би Христо Стоичков)
              0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                Днес на обяд заминаваме с Гълъбин да преметем трасето и да поразрием малко тия гуми, че са много засипани ...
                Успех на всички участници !
                да не си пипнал гумите ей - че синдиката ще те глоби
                EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                  да не си пипнал гумите ей - че синдиката ще те глоби
                  Те са твоита слабост как ще ги пипат

Коментар

ОХ като гледам на аватара на Тодор кой му е застанал зад гърбапросто вече не се здържам и ще се обадя и аз

НИКОЙ ДА НЕ БАРА ГУМИТЕ еиииии щото утре се изсипваме всички от висшия съвет на синдикатО на инспекция и ако някй ги е разрил ще си ги закопаме ПАК верваите ми

Шегата на страна БРАВО на организаторитеот прочетеното и видяното до сега ми се изпълва душата с радост

пп.сигурен съм че ЦелотО синдикат ще се радва да ви погостува тези дни и да се раздаде от ВсЕкАдЕ на вашиО кУпонА и нов член май ще приемаме или беше по точно да напиша членКА
                    В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                      ...Крайно време е някой да начатка Христов...

Че той не се е записал, май ще се "чаткаме" заедно под някоя шатра с бира. НО аз бързо ще отпадна щото "коловоза" ми е само една бира.

Коментар

Това са заявките подадени OnLine за състезанието до 10.09.2009 23:59 :
                        Прикачени файлове

Коментар

Слагайте интермедиа гуми.Дънлоп D752/952 или нещо със сходна шарка.Трасето е доста разнообразно като терен.В началото е твърдо,после рохкаво,следва леко мазна кал и мокри камъни.Това беше ситуацията вчера,като се има предвид че въпреки че не валеше,беше много мокро.Ако изсъхне ще стане доста по лесно.
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                            Слагайте интермедиа гуми.Дънлоп D752/952 или нещо със сходна шарка.Трасето е доста разнообразно като терен.В началото е твърдо,после рохкаво,следва леко мазна кал и мокри камъни.Това беше ситуацията вчера,като се има предвид че въпреки че не валеше,беше много мокро.Ако изсъхне ще стане доста по лесно.
                            Да ама днес вали,така че незнам дали ще изсъхне.
                            [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                            ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                              Да ама днес вали,така че незнам дали ще изсъхне.
                              Очертава се, да участваме в първото кално състезание, за тази година, което си е направо супер! Аман, от прахоляк!!!
                              Eвгени Филчев
                              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                                Очертава се, да участваме в първото кално състезание, за тази година, което си е направо супер! Аман, от прахоляк!!!
                                Даа от тази гледна точка е по добре,но ще е малко по зор поне за моторите,незнам маршрута за АТВ-та какъв е но за експертите си е хард.
                                Между другото спря да вали и дано така се задържи.
                                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X