Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

сега знае че ще го изгонят на събранието и само му остава да се прави на модератор

Коментар

• До: VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Типично по нашенски, неможе всички да са доволни, трябва и някои да е недоволен, пък ако има и някаква влас, само му гледаи сеира.
      Одавна съм член на форума , и го чета активно, и смея да твърдя че 70% от снимките на които е въпросният герои са на маса, но там е главно деистващо лице и Може, а тука понеже беше последна дупка на кавала и Неможе.

Коментар

Първоначално публикуван от kelemetora Преглед на мнение
        Типично по нашенски, неможе всички да са доволни, трябва и някои да е недоволен, пък ако има и някаква влас, само му гледаи сеира.
        Одавна съм член на форума , и го чета активно, и смея да твърдя че 70% от снимките на които е въпросният герои са на маса, но там е главно деистващо лице и Може, а тука понеже беше последна дупка на кавала и Неможе.
        За кого говорите да не би да е от Стара Загора,защото съм от скоро във форума и вече нещата взеха да ми се изясняват?

Коментар

Не се заяждаите с човека нестига че повече от половината снимки са от него и пак сте недоволни.Ама то е тъи вечно угода нямаме .Като ви пускат гледаите и се радваите.

Коментар

Първоначално публикуван от Барни Преглед на мнение
            сега знае че ще го изгонят на събранието и само му остава да се прави на модератор
            Барни, никъде не съм казал, че състезанието беше лошо, дори напротив ! Относно решението за напускане на КЕ, него го взех още след състезанието в Трявна, но форума все още не съм напуснал
            Останалото няма да коментирам, тъй като е под моето достойнство. Само предупреждавам, че ако така продължава и занапред, резултатът ще блесне наяве много скоро
            Сега призовавам всички, ако имате нещо да напишете за самото състезание, съсредоточете умът и усилията си в правописа натам !

Коментар

Аз не можах да дойда,за което много ама много съжалявам.
              Виждам че има защо.Мойте уважения към организаторите.Евала пичове!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                Аз не можах да дойда,за което много ама много съжалявам.
                Виждам че има защо.Мойте уважения към организаторите.Евала пичове!!
                Джартов не си отървал нищо съществено не се ядосваи таман си почина

Коментар

Първоначално публикуван от Барни Преглед на мнение
                  хора погледайте още малко красивите моменти от кръга във Велико Търново ,че скоро някои Суперлюбо ще изтрие темата заради някакви весели снимки в кръчмата
                  Защо пак почнахте ? Не може ли след едно състезание всичко да е ОК , поне един път
                  [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                  "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                  [/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                    Джартов не си отървал нищо съществено не се ядосваЙ таман си почина
                    Той в неделя беше....ама ти си отървал като не дойде а само пишеше "има ли снимки"...така, че сърказма ти за това че е било "тъпо" и "нищо съществено" не минава...състезанието,подготовката и всичко си бяха много хубави,на всички хареса/на учасници и на зрители/...незнам от какъв зор беше вдигната пушилка за вечерния купон...може би се е видял резила на някои "почтенни" личности ли незнам,но той беше част от мероприятието....Можеше да се преместят снимките и клиповете в друга тема без да има дразги и разправии...

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                      Той в неделя беше....ама ти си отървал като не дойде а само пишеше "има ли снимки"...така, че сърказма ти за това че е било "тъпо" и "нищо съществено" не минава...състезанието,подготовката и всичко си бяха много хубави,на всички хареса/на учасници и на зрители/...незнам от какъв зор беше вдигната пушилка за вечерния купон...може би се е видял резила на някои "почтенни" личности ли незнам,но той беше част от мероприятието....Можеше да се преместят снимките и клиповете в друга тема без да има дразги и разправии...
                      Там бях в неделя там бях на ветрилото където беше наи интересно а пък вии го затворихте щото много падали .Там имаше наи много хора и кво гледаха едни релси и два чифта гуми и един кубик чам Добре че капна малко дъж че да има леки падания за радост на публиката

Коментар

Там бях в неделя там бях на ветрилото където беше наи интересно а пък вии го затворихте щото много падали .Там имаше наи много хора и кво гледаха едни релси и два чифта гуми и един кубик чам Добре че капна малко дъж че да има леки падания за радост на публиката

Аз пак се повтарям но....Състезанието беше на високо ниво и впечатлението ми като състезател е много добро , мнението ми се подкрепя от всички които бяха с мен там като състезатели и зрители. Колега d.6orca ако ти се гледат зрелишни пребивания и размазани хора смятам че си объркал спорта с бокс или кеч... Смятам че едно състезание трябва да е подготвено точно както го направиха колегите от Търново. Тъпо е да се види , че едно препядствие е трудно да се минава , да има предпоставка за тапи и нараняване на състезатели и то да не се отмени.Решението на организаторите беше правилно.

Коментар

я не се карайте с моя малък брат Шорца
                          състезанието за състезателите беше много добро - спор няма
                          за публиката може би не беше толкова атрактивно но аз лично съм съгласен с решението за отмяна на ветрилото - щеше да стане мазало

само не разбрах защо на някои състезатели слагаха трупче пред басейна с цепениците а на други нямаше
                          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                            я не се карайте с моя малък брат Шорца
                            състезанието за състезателите беше много добро - спор няма
                            за публиката може би не беше толкова атрактивно но аз лично съм съгласен с решението за отмяна на ветрилото - щеше да стане мазало

само не разбрах защо на някои състезатели слагаха трупче пред басейна с цепениците а на други нямаше
                            Щото бяхме на наши и ваши Ради момчето сидя 5 минути и го гледаха а пък на други помагаха на секундата

Коментар

Само за сведение на автора на горния текст.
                              На тренировките преди Х-трака, Ади(488 ) направи най-много опити, 5-6 някъде на ветрилото, в дъжда. Мисля, че опита всички възможни подходи - отворен, по диагонала; вътрешен съкратен; централен и т.н. Както и с всички възможни скорости - бавно, средно и бързо, както и със скок.
                              ВСИЧКИ - не(много)успешни. Снимки по-горе в темата, именно с паданията му на ветрилото - бол.
                              Резултати(само от ветрилото): той - травма на десния бедрен мускул;
                              мотоциклета - изкривено, вкл. в болттовете на закрепването кормило; една пластмаса за 40 лв.; изкривен(вдлъбнат от удар при падането върху дървото) десен носач;
                              Не видях публиката да си плащаше за радостта. За разлика от състезателите.
                              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

Щото бяхме на наши и ваши Ради момчето сидя 5 минути и го гледаха а пък на други помагаха на секундата
                                ПРИ СЪДИИТЕ НЯМАШЕ НАШИ И ВАШИ ЗАЯВЯВАМ ГО НАИ ОТГОВОРНО,СЪДИИТЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО БЯХА ДОБРОВОЛЦИ И БЯХА ДОШЛИ С НАИ ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ,ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ НЕ ПОЗНАВАТ САСТЕЗАТЕЛИТЕ,НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ДА СЕ МЪРСИ ИМЕТО И ТРУДА ИМ,АКО НЯКОИ ВЕЧНО НЕДОВОЛЕН Е РЕШИЛ ДА СИ ЧЕШИ ЕЗИКА ДА НЕ ГО ПРАВИ С ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X