Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

Малко клипове от хил клайминга с лошо качество!

Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

• До: VII кръг от РШЕ Eндуро Велико Търново-"Крепоста" 12 и 13 септември 2009 год

От хилклаймбинга снимки нямам, че бях си забравил и големия и малкия.

За навигацията контролите си бяха по местата, въоръжени с радиостанции и всичко беше ОК.

Начало на опознавателната обиколка. Кокера още след първите 200м обърка трасето, но както после се видя, това му е било за последно.

Първото по-криво място. Царят на навигацията Пламен Кунев пристига пръв.

... след него Пламен Йоцов и Кокера ...

... след тях Бат Дак.

The cheese

Качване към хилклайбминга. Кокера.

И от тук започва атрактивното отклонение за експертите. Първите стълби. Пламен Йоцов катери.

Пламен Кунев и Кокера чакат на опашка.

Кокера нагоре.

Тук трябваше да се мине през последното стъпало, иначе дървото вдясно те спира и ... обратно в храстите.

Пламен

Мишо чака ред.

Малко портрети след опознавателнта обиколка.

... всъщност от дамите не успях да хвана никоя, затова нещо за компенсация !
      И пак се връщаме на отклонението за експерт мотори, че беше най-интересно !

Ники Сървайвъра

Чукура му намери цаката много добре на това качване.

Нагоре пътеката се качва на зиг-заг. Янчо Терзиев.

"Весели" завойчета, но за майсторите няма проблем. Май пак вкарахме едно агне в кошарата на Crazy job от облога между Янчо и Монката ...

... и самият Мони.

Тук, след мотора на Таланта вече става още по-весело.

Имаше бригада от помощници, няма как. Трасето преминаваше през тесен процеп на скалите.

Въжето понякога влизаше в действие ...

Кокера сред скалите.

Поглед от горе. Атрактивно място си беше там, браво за избора !

Една серия с Пламен Кунев.

Тук дългите крака за пръв път нямат предимство !

Последният праг и газ към финала.

Още малко кадри от това атрактивно място:

Бат Дак

И ударната група, която много състезатели трябва да черпят !

Докато сляза до долу Кокера пак дойде на пътеката за последна обиколка и беше направил разлика от 2мин и 30 сек на Пламен. Останалите бяха вече доста назад.

Много добре караха в този кръг Кокера и Пламен и заслужено станаха първи и втори !

Сега няколко кадъра от ендуро-кроса и награждаването направени със сапунерка:

Следва Епопеята на Ванката (The Fen).

... и до тук.
      Следват два кадъра от майсторите на задната гума и траяла. Тези, които карат за публиката и на които акциите нещо много нарастнаха в последно време, а едно местно момченце щеше да ги начатка яко, ама му свърши бензина ! Жалко !

Ади на дърветата и само след секунда и ...

Марти То не се кара само за ефект, ами и за време, ама като гледам и ефекта ... !!!

Марти се чудеше кой мотор да смени, та да изглежда по-атрактивен, но явно сбърка в избора.

При хобитата Ванката Иванов поведе убедително, но му се случи това ...

... и момчето с CRF-a начатка всички здраво ! Браво на него !

АТВ

Радо не срещна почти никаква съпротива.

Миро Дочков започна много добре, но май се поумори накрая ...

Вилхелм Кънчев "The drummer" явно все още се колебаеше между ударните и ендурото и остана трети.

Куриозен случай със "студента" от Crazy job при АТВ хоби ! АТВ-то продължи в един момент без него !

Тук имаше един фаворит и той се казва Стоянчо Козаров.
      "Ами като не тренират ... " - ми заяви след състезанието джуниъра.

Джуниър АТВ в индианска нишка.

От ден на ден Чочо все повече ми харесва ! Ще стане май човек от него, но тихо, че да не ме чуе дявола, защото нали знаете думите от филма "Адвокат на дявола": "Суета - любимият ми грях !"

Биляна и Зори пак завързаха здрава битка при жените.

Биляна беше дръпнала Зорница доста, но тук падна, после май пак и ...

... Зорница нямаше проблеми и конкуренция до финала !
      Това е от мен за ендуро-кроса.
      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 14-09-09, 14:54.

Коментар

НАГРАЖДАВАНЕ:

За съжаление на награждаването дойдох малко късно и някои от класовете бяха получили призовете, но все пак ...

АТВ Експерт Ендуро. Не искам да обиждам останалите класове, но това си остана за мен истинският клас за този тип състезания ! При тия мъже няма мрънкания, няма претенции и карат каквото им се предостави.

Ралито се пооляха нещо ...

АТВ Хоби

Не, не е това, което изглежда ! Състезателите се хлъзнаха на мокрия винил.

Браво на Стоянчо ! Ем атрактивно, ем бързо !

АТВ Джуниър. Чочко най-бързо се справи с отварянето на шампанското, явно има БАЯ наблюдения как става ...

Жени. Готови-и ... !

Давай сега да се олеем и ние !

Горките дечица, за тях няма шампанско и вижте как стоят тъжни !

Това беше всичко от мен.
        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 14-09-09, 15:02.

Коментар

Ето и моите снимки - съответно преобладават и АТВ-тата - всеки според интереса си.
          Искам само да отбележа, че снимките ги прави адаша Петър - който не участва като състезател, но беше в ролята на репортер и активен помощник на съдиите - да ни избутват и изтеглят между камъните.
          Снимките са от първия ден - от втория нямам защото си след повредата в атв-то / започна да гасне след първата състезателна обиколка/ си тръгнах за да имаме време да се подготвим за "МАРАТОНА"...

Ясно се вижда как се приемат СТИМУЛИРАЩИ вещества преди старта

Старт на Тодор

Старт на мене...

Старт на Десо

Старт на Тачката...

Сега малко снимки от обстановката...

Тука беше най-трудния участък за нас....

Това е опознавателната обиколка

Ето ги и колегите с двуколесните.....

Без тези младежи - трудно щеше да се преминава оттук...

Съжалявам, но не знам кой учасник е това?

Тук е първата състезателна

Стреми се към звездите. Ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш....
          Петър Ценков - Спортен клуб Рали Рейд.БГ
          www.dakarbg.bg
          www.rallyraid.bg

Коментар

Горе вече е лесно...

последни контроли - края му се вижда...)))
            www.dakarbg.bg
            www.rallyraid.bg

Коментар

Предложение - нека отговорните или власт имащите - МОЖЕ БИ МОДЕРАТОРИТЕ...) да оправят своевременно размера на СТРАНИЦИТЕ в темите - ПОНЯКОГА ТЕ СТАВАТ МНОГО ДЪЛГИ И ТЕЖКИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ....
              www.dakarbg.bg
              www.rallyraid.bg

Коментар

Наистина хубаво състезание беше,Барни и компания две седмици се постараха всички да останат доволни-и публика и учасници,за първа година вярвам се представиха по добре от други

Kosha ,че аз съм ти бил под теб гледам на снимките /шареното яке/

Драго и Гошо атрактивни..

Снимките са от темата,Гошо, кадето се видиш си ги save на компа бе...що трябва някой да ти ги праща специално

А ето този мъж направи МНОГО лошо впечатление на всички по масите като урита брутално едно малко момче/може би сина му/...беше уроган за постъпката си от всички и един двама едвам се здържаха да не се намесят....

Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от pepino c Преглед на мнение
                  Предложение - нека отговорните или власт имащите - МОЖЕ БИ МОДЕРАТОРИТЕ...) да оправят своевременно размера на СТРАНИЦИТЕ в темите - ПОНЯКОГА ТЕ СТАВАТ МНОГО ДЪЛГИ И ТЕЖКИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ....
                  Разгледай си настройките... Аз съм си ги направил да ми се отварят само по пет поста !
                  KTM sx-f 350 2011
                  Honda Montesa Cota 250
                  KTM exc 450 Supermoto

Коментар

Събота сутрин.

Ако ви замирише на джибри, докато гледате снимките, да не се очудвате

Капитана, беше си намерил от рецепцията, душа под наем, ама май не беше платил наема за цял ден, щото към втората обиколка го е напуснала, взел че поизлязал от пътя, АТВ-то срещнало приятелската прегръдка на две дебели дървета, а той помежду двете и ......ЗЕМЛЯ В ИЛЮМИНАТАРЕ Е, жив и здрав е човека, то пи...ните и господ ги пази, да беше сипал две пиенета в резервоара, можеше и за АТВ-то да важи

Вилхем,реши да заложи, на собствената си душа, която след опознавателната обиколка го закара до кетаринга, побутвайки го към бирата

Гълабин..., лесно му е на него!

На Тодоса, определено му беше забил уиндолса!!!

На мен, нищо ми няма, нито душата, нито акъла, абе нищо ми няма

Данко медитира!!!

И се почна тя, тая трудната част от ендурото!

Добре си е Стоянчо, цяла вечер спал!

...пък аз се държа за кормилото, да не падна, че много свидетели!

Толкова от съботния ден!
                    Eвгени Филчев

Коментар

Ах Чичко Фил,абе вземете го стреснете тоя Коча, че като чета с какви благи слова започва разказа за началото на състезанието леле мале какъв ли ще е края??? Амчи тъи де!! Или този път на Данко в камилата сее бил заврял по голям коч
                      Аиде Фил даи по натъи!!!!
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

В този кръг май мотори хоби не сме били много атрактивни обикновенно имаме най много и най атрактивни снимки а сега ... Май на Хисаря трябва да се постараем повече

Коментар

Ето малко снимки и от мен

Kawasaki KX250F

Коментар

Неделя! Започвам от малките, щото таман втасах!

Мотори хоби!

Ванката дава газ към финала!

Тук пък на стрийптийз го избива!

Старт АТВ експерт.

При Миро, нещо се скофтиха нещата на старта и почна да полудява!

Тука изглежда, че си говорят но ситуациата се разви бързо!

Гочев и той яко стискаше газта!

АТВ хоби!
                            И тук имам клип, но нататък!

Марин.

Веско.

Стоянчо вдигна много предницата на старта и сега гони!

Някои, преминаваха чакъла без проблеми!

А други, го прелитаха!

Малките!

Малката тромба стартира последен и на средата на първа обиколка, вече беше пръв

Габровски АТВ-исти на хоризонта!

Старт жени!

Зора, къса и хвърля

Я ги дей двама от нашите състезатели, мързелуват!

На бат Дак близнаците, ги държах под око, че голямо шоу правят като се сдърлят, но днес нямах късмет

Гълабин и сина му, разучават, нови стъпки от есенен танц на радоста!!!

Следва награждаването!!!
                            Последно редактирано от kocha; 14-09-09, 22:18.
                            Eвгени Филчев

Коментар

Наистина впечатляващи кадри и много добри отзиви от VII кръг на РШЕ, но това изпълнение на Петър ме изкефи най-много ПОЗДРАВЛЕНИЯ за него
                              Прикачени файлове
                              0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Цезар Преглед на мнение
                                В този кръг май мотори хоби не сме били много атрактивни обикновенно имаме най много и най атрактивни снимки а сега ... Май на Хисаря трябва да се постараем повече
                                Организаторите, от любезност, дадоха възможност, всеки клас да прецени кои препядствия, са му таман и то к'во стана...,крос!
                                Ами това ветрило, като немогат моторите, на АТВ-тата какво им пречеше, еле пък на 4х4
                                Eвгени Филчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X