Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Класиране до момента?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Класиране до момента?

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
    ето класиранията- http://bfm.bg/results/2009/enduro/enduro.htm
    Аз като гледам Тоше тебе те няма в това класиране!!!
    И това ако не е неправда! След толкова труд и усилия от твоя страна!
    Аз ако съм на теб нямаше да го кача и мисля, че трябва да подадеш контестация до БФМ!!!
    КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Първоначално публикуван от tapotoparche Преглед на мнение
      Аз като гледам Тоше тебе те няма в това класиране!!!
      И това ако не е неправда! След толкова труд и усилия от твоя страна!
      Аз ако съм на теб нямаше да го кача и мисля, че трябва да подадеш контестация до БФМ!!!
      как бе - там съм - ама гледай по - назад
      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
        Правилника не забранява на местните състезатели да карат.Не могат да участват само трейсмейкъра и трасекоординатора, които не са сред изброените номера на нито едно състезание.От тази година направихме всичко възможно предимството от "собствен терен" да е по-малко,но винаги ще си го има.

ПП: По вашата логика Крейзитат до един не трябваше да участват в Казанлък (Енина)
        Никой от нашия клуб не е карал по трасето преди състезанието.
        Логиката ми е че според класирането което съм извадил посочените колеги са знаели трасето и са имали възможност да тренират по него.Което вече е забранено.
        ........................
        Иван Маринов
        CRF 250 X
        Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
          Което вече е забранено.
          Aз мислех да ходя на море е Бургас, обаче при това положение ще трябва да се откажа.Ще учствам с състезанието и ако бъда засечен по Бургаските улици преди състезанието, съм автоматично дисквалифициран.Ще трябва да се дегизирам със слънчеви очила или като нудист.Никой няма да ме познае.

Коментар

Джарта ти си възрастен човек и трябва да се пазиш от силното слънце.

Не ми разваляй хубавото заяждане.
            ........................
            Иван Маринов
            CRF 250 X
            Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
              Джарта ти си възрастен човек и трябва да се пазиш от силното слънце.

Не ми разваляй хубавото заяждане.

Колега, няма лошо в заяждането, то и без това почти никой не пише, ама се изразяваш от името на клуба ви, и звучи все едно Джартата да каже, че не знае къде е Енина и от техния клуб никога не са чували за Узана
              Eвгени Филчев
              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Аиде пускайте по скоро тема за Бургаското състезание ,и онлайн записване ,че да се запиша първи.Ако знаете колко ми се е докарало.
                Морско състезание,даже си представям съдииките на препятствията по монокини или с мокри фланелки!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Морско състезание,даже си представям съдииките на препятствията по монокини или с мокри фланелки!
                  Тя да те чуе жена ти...

Коментар

На гн.Джартов явно здраво му се е докарало ендуро , щом си мисли за монокини и

мокри фланелки.

Дайте му шанс да се запише по рано та да е спокоен.!
                    ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Все пак къде можем да видим класиране до момента с включен и последния кръг в Ст. Загора?

А ако може тук.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И пак да започнем с КЛАСИРАНЕТО .
                        Вече мина доста време след Стара Загора и никъде го няма класирането с включена Стара загора?

ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Даааа. Вече и кръгът в Бургас отиде в историята, очакваме класиране!
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

в сайта на федерацията няма още класиране за стара загора, пък ти искаш и за бургас

да не говорим пък, че са ги хакнали

Коментар

Ще ги пусна съвсем скоро,защото трябваше да извадим чужденците и точките им от класирането за Старозагорското състезание

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
                                Ще ги пусна съвсем скоро,защото трябваше да извадим чужденците и точките им от класирането за Старозагорското състезание
                                Мина Бургаското състезание , след броени дни е Велико Търново ,но класирането и точките се бавят още????

Нека от който зависи да се задейства и направи нещо!

Не знам кой ( СУПЕР ЛЮБО ) ми изтри постовете ,но не смятам че са били толкова лоши или не по темата??
                                Моля МОДЕРАТОРА да ми драсне 2-3 реда!-може и на ЛС
                                ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X