Добринище
1-277
2-230
3-282
Класиране на №230
София-не
Трявна-6-ти
Казанлък-7-ми
Казанлък
1-220
2-282
3-226
Класиране на №220
София-не
Трявна-20-ти
Добринище-8-ми
Кво беше туй Феър плей
Колега много повърхностни анализи,трябва ни подробна информация за всеки кръг,както е писал мистър Джартов,за да може всеки да анализира и разбира се, ако иска да прави стратегии за в бъдеще.
А това за познаването и карането по дабре оттренирани трасета от домакините мисля ,че е въпрос на друга тема
Колега много повърхностни анализи,трябва ни подробна информация за всеки кръг,както е писал мистър Джартов,за да може всеки да анализира и разбира се, ако иска да прави стратегии за в бъдеще.
А това за познаването и карането по дабре оттренирани трасета от домакините мисля ,че е въпрос на друга тема
Нямам нищо против и за отделна тема.Предлагам и заглавие:
"До кога ще се правим на селски тарикати"
Под "селски" нямам предвид населеното място.
Очаквам и КЕ да каже нещо по въпроса.
........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!
Правилника не забранява на местните състезатели да карат.Не могат да участват само трейсмейкъра и трасекоординатора, които не са сред изброените номера на нито едно състезание.От тази година направихме всичко възможно предимството от "собствен терен" да е по-малко,но винаги ще си го има.
ПП: По вашата логика Крейзитат до един не трябваше да участват в Казанлък (Енина)
Ако имаме неточности в класиранията,то те са технически и може да пращате ЛС на ve_la да ги корегира.Ще се радваме ако ни помагате като хвърляте и вие по един поглед че с тези 1000 класа въобще не е лесно.
Правилника не забранява на местните състезатели да карат.Не могат да участват само трейсмейкъра и трасекоординатора, които не са сред изброените номера на нито едно състезание.От тази годи.................................................
Интересно на мене по каква причина ми беше забранено да участвам в Казанлък?
Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Колеги,
съжалявам, че още няма класиране, но през този сезон не се занимавам лично аз с изготвянето му. Знам по принцип, че В.Пантев го е направил вече, но не знам защо не е качено тук ?!
По въпроса за това, да се показват времената на всеки тук във форума, мисля че няма смисъл, защото времената се изкарват веднага след състезанието и всеки може да си направи справката на място. Имате и половин час за контестации, така че не виждам смисъл да се разлайват отново кучетата след като вече керванът си е заминал отдавна.
На въпроса на нашия колега Ванката (дебелия ) бих отговорил така:
Състезавал съм се и знам, че когато дори познаваш самият район на трасето, дори и да не си карал трака, вече се чувстваш много по-ориентиран и ти е по-комфортно. Типичен пример е факта, че миналата година Мирко с лекота спечели в Стара Загора, макар никой да не знаеше нито трасетата, нито от къде са прекарани, а бях подготвил и много изненади. За предстоящото състезание ще бъде същото. Къде ли не съм се врял, за да прекарам трасетата по непознати места, а утре и вдруги ден на помощ ми идва и Гълъбин, че направо каталясах тази седмица !
Последно по въпроса с временото класиране бих помолил Вальо Пантев да пусне поне вариантите в Adobe rider, които изпрати и на КЕ !
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Типичен пример е факта, че миналата година Мирко с лекота спечели в Стара Загора, макар никой да не знаеше нито трасетата, нито от къде са прекарани, а бях подготвил и много изненади.
За тези думи инаш един Джак от мен!
Криза,некриза,ама ще открадна един камион дърва и ще почерпя!
По същество:Всеки си знае колко може и колко не може.Дайте да си караме честно че станахме за смях.Направо това хоби ако питате мен е за смях с тези амбиции и интриги.Точно Хобито упорочава цялата работа.Май в хоби класа има най много мъркащи и недоволни а май сме с най малко право на глас.
Еми да се забрани тогава участие на състезатели от клуба домакин,проста работа.
За тези думи инаш един Джак от мен!
Криза,некриза,ама ще открадна един камион дърва и ще почерпя!
По същество:Всеки си знае колко може и колко не може.Дайте да си караме честно че станахме за смях.Направо това хоби ако питате мен е за смях с тези амбиции и интриги.Точно Хобито упорочава цялата работа.Май в хоби класа има най много мъркащи и недоволни а май сме с най малко право на глас.
Еми да се забрани тогава участие на състезатели от клуба домакин,проста работа.
Тенкю, Джарта !
Днес видях един камион в планината направо натоварен, а около него нямаше никой. Ще ти пратя GPS координатите му на ЛС.
Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 10-07-09, 08:43.
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
айде и жоро ще почерпя - нали ми даде трака за стара загора
ванка - pimax - не си прав
през ден сте в стара планина - по твоята логика трябва да пропуснете 2 състезания за сезон
а относно чуденията ти за ради - да ти обясна
ради си беше потрошил и двете ръце зимата и не можеше да кара доста време
в трявна му беше първото състезание и каране въобще от доста време насам. а той си кара доста добре и мисля че тепърва ще показва какво може
мен ако питаш за всичко са виновни съдиите
ти видя ли на казанлък как ме наказаха 2 часа за трак
и после имало корупция
бат бойко е на власт в ендурото явно от доста време - тук корупция няма
ай наздраве и не го мислете толкоз
нали знаете, че най - гадното на ендурото е карането
Коментар