Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Класиране до момента?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Класиране до момента?

А , след Казанлък някой ще качи ли ?

[SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
    "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
    [/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
      Един бърз преглед на класирането на мотори Хоби-навигация.
      Отбелязаните номера с са местни състезатели.

Трявна
      1-292
      2-277
      3-224-
      Класиране на №224
      София-14-ти
      Добринище-няма класиране
      Казанлък-не

Добринище
      1-277
      2-230
      3-282
      Класиране на №230
      София-не
      Трявна-6-ти
      Казанлък-7-ми

Казанлък
      1-220
      2-282
      3-226
      Класиране на №220
      София-не
      Трявна-20-ти
      Добринище-8-ми

Кво беше туй Феър плей
      Колега много повърхностни анализи,трябва ни подробна информация за всеки кръг,както е писал мистър Джартов,за да може всеки да анализира и разбира се, ако иска да прави стратегии за в бъдеще.
      А това за познаването и карането по дабре оттренирани трасета от домакините мисля ,че е въпрос на друга тема

Коментар

Първоначално публикуван от Ненката Преглед на мнение
        Колега много повърхностни анализи,трябва ни подробна информация за всеки кръг,както е писал мистър Джартов,за да може всеки да анализира и разбира се, ако иска да прави стратегии за в бъдеще.
        А това за познаването и карането по дабре оттренирани трасета от домакините мисля ,че е въпрос на друга тема
        Нямам нищо против и за отделна тема.Предлагам и заглавие:
        "До кога ще се правим на селски тарикати"
        Под "селски" нямам предвид населеното място.

Очаквам и КЕ да каже нещо по въпроса.
        ........................
        Иван Маринов
        CRF 250 X
        Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

съгласен съм и ас,че това с домакините е излишно то които си може си го може нали за това е тази опознавателна обиколка

Коментар

Нормално е домакините да са на челни места ,та на ли те са минавали трасето достатъчно пъти.

Дори да е малко променено след опознавателната обиколка те трябва да карат без да ползват GPS и от там резултатите им е нормално да са по добри.

Надявам се така да е и в Шумен.

Разводнихме темата малко но гледам ,че никой от Комисия Ендуро не направи нищо по въпросите зададени в предните постове??????????
            ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Правилника не забранява на местните състезатели да карат.Не могат да участват само трейсмейкъра и трасекоординатора, които не са сред изброените номера на нито едно състезание.От тази година направихме всичко възможно предимството от "собствен терен" да е по-малко,но винаги ще си го има.

ПП: По вашата логика Крейзитат до един не трябваше да участват в Казанлък (Енина)

Ако имаме неточности в класиранията,то те са технически и може да пращате ЛС на ve_la да ги корегира.Ще се радваме ако ни помагате като хвърляте и вие по един поглед че с тези 1000 класа въобще не е лесно.
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                Правилника не забранява на местните състезатели да карат.Не могат да участват само трейсмейкъра и трасекоординатора, които не са сред изброените номера на нито едно състезание.От тази годи.................................................

Интересно на мене по каква причина ми беше забранено да участвам в Казанлък?
                Eвгени Филчев
                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                  Интересно на мене по каква причина ми беше забранено да участвам в Казанлък?
                  Медийна.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Медийна.
                    По-кратко и ясно и аз не мога да го обясня! Браво Ваньо!
                    А всъщност теб май те броят за трейс- или трасе-мейкър, което не е далече от истината!
                    КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Колеги,
                      съжалявам, че още няма класиране, но през този сезон не се занимавам лично аз с изготвянето му. Знам по принцип, че В.Пантев го е направил вече, но не знам защо не е качено тук ?!
                      По въпроса за това, да се показват времената на всеки тук във форума, мисля че няма смисъл, защото времената се изкарват веднага след състезанието и всеки може да си направи справката на място. Имате и половин час за контестации, така че не виждам смисъл да се разлайват отново кучетата след като вече керванът си е заминал отдавна.
                      На въпроса на нашия колега Ванката (дебелия ) бих отговорил така:
                      Състезавал съм се и знам, че когато дори познаваш самият район на трасето, дори и да не си карал трака, вече се чувстваш много по-ориентиран и ти е по-комфортно. Типичен пример е факта, че миналата година Мирко с лекота спечели в Стара Загора, макар никой да не знаеше нито трасетата, нито от къде са прекарани, а бях подготвил и много изненади. За предстоящото състезание ще бъде същото. Къде ли не съм се врял, за да прекарам трасетата по непознати места, а утре и вдруги ден на помощ ми идва и Гълъбин, че направо каталясах тази седмица !

Последно по въпроса с временото класиране бих помолил Вальо Пантев да пусне поне вариантите в Adobe rider, които изпрати и на КЕ !
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        Типичен пример е факта, че миналата година Мирко с лекота спечели в Стара Загора, макар никой да не знаеше нито трасетата, нито от къде са прекарани, а бях подготвил и много изненади.
                        За тези думи инаш един Джак от мен!
                        Криза,некриза,ама ще открадна един камион дърва и ще почерпя!

По същество:Всеки си знае колко може и колко не може.Дайте да си караме честно че станахме за смях.Направо това хоби ако питате мен е за смях с тези амбиции и интриги.Точно Хобито упорочава цялата работа.Май в хоби класа има най много мъркащи и недоволни а май сме с най малко право на глас.
                        Еми да се забрани тогава участие на състезатели от клуба домакин,проста работа.

Коментар

КЛАСИРАНЕ НЕ СЕ ЗНАЕ

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            За тези думи инаш един Джак от мен!
                            Криза,некриза,ама ще открадна един камион дърва и ще почерпя!

По същество:Всеки си знае колко може и колко не може.Дайте да си караме честно че станахме за смях.Направо това хоби ако питате мен е за смях с тези амбиции и интриги.Точно Хобито упорочава цялата работа.Май в хоби класа има най много мъркащи и недоволни а май сме с най малко право на глас.
                            Еми да се забрани тогава участие на състезатели от клуба домакин,проста работа.
                            Тенкю, Джарта !
                            Днес видях един камион в планината направо натоварен, а около него нямаше никой. Ще ти пратя GPS координатите му на ЛС.
                            Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 10-07-09, 08:43.
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

абе що от бфм не отделят някой лев, че да им пипна сайта и с джартата да има с к'во да се жабурим

ето класиранията- http://bfm.bg/results/2009/enduro/enduro.htm

айде и жоро ще почерпя - нали ми даде трака за стара загора

ванка - pimax - не си прав
                              през ден сте в стара планина - по твоята логика трябва да пропуснете 2 състезания за сезон
                              а относно чуденията ти за ради - да ти обясна
                              ради си беше потрошил и двете ръце зимата и не можеше да кара доста време
                              в трявна му беше първото състезание и каране въобще от доста време насам. а той си кара доста добре и мисля че тепърва ще показва какво може

мен ако питаш за всичко са виновни съдиите

ти видя ли на казанлък как ме наказаха 2 часа за трак
                              и после имало корупция

бат бойко е на власт в ендурото явно от доста време - тук корупция няма
                              ай наздраве и не го мислете толкоз
                              нали знаете, че най - гадното на ендурото е карането

ей - жоро - мерси отново за трака
                              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                                ... ето класиранията- http://bfm.bg/results/2009/enduro/enduro.htm
                                Хиляди благодарности и едно "Мерси" :-)))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X