Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За трасето в СОПОТ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

За тези джобните компютърчета сме осигулири група от хакери който посредством безжична блутут връзка могат да пробият всеки компютър и да изтриват или променят всякаква информация .. та който иска да си служи с измама .. и нашите момчета могат да правят "измами" ,та който иска да остане или да си изгуби цялата информация на този джобен компютър да се пробва !!! Поздрави и успех .. чакаме ви в ресторант Милениум в гр.Сопот за записване и жребий !

Коментар

Чакай пак да разлая кучетата!

а бе жоре

цялата истерия около ГПС и те според мен идва от там че сопотлии си мслят че има хора които предварително знаят трасето имат му трак или нещо подобно

Мен например на няколко пъти ме обвиниха -че не съм карал по трасето -че съм го знаел предварително и така нататък

което мен лично много ме обижда
      понеже знам че не съм правил подобни неща

никакъв ГПС или каквото и да е не може да ти помогне ако не можеш да караш особенно в състезанията както са тази година

винаги си участвам единственно и само за удоволствие
      имам си достатъчно проблеми в последно време за да се занимавам с подобен род глупости

единственната тайна за да дадеш добро време е да се подготвиш физически да си подготвиш мотора по възможно най добрият начин и ....да имаш много късмет

физически -се подготвям като бягам по 10 тина километра през няколко дни и почти всеки ден карам 2 часа велоергометър -това се равнява на 30 тина километра с колело
      /от около месец нямам време да го спазвам този режим но по принцип до скоро го правех/
      ако някой от участващите в шампионата може да ме надбяга на дистанция от 5 километра или с колело на дистанция от 20км лично ще го почерпя

мотора-благодаря на агроимпекс за чудесният мотор който макар и стар бе в чудесно състояние,сега съм му сложил нов цилиндър и бутало както и всички други необходими консумативи подготовката по него се състои в това че не го карам освен на състезания а си бръмча с един КДХ който специално за това го взех,да не троша сузукито с разходки

късмет...тва вече си е Божа работа
      последното състезание в Хасково наистина бе на моя страна

това е цялата подготовка-няма ГПС, тайни конспирации скришни разузнавания и тем подобни

Така че нека спрем да се плюем и говорим зад гърба ,вече чух достатъчно простотии по свой и на някои колеги адрес

Всеки си застава на старта -кара колкото може па квото стане -и тва е

Коментар

иначе наистина мерките за сигурност взети от организаторите са похвални
        така вече ще се спрат всякакви поводи за приказки и съмнения
        добре е всички организатори на състезания да вземат пример в това отношение

Коментар

един въпрос-със памперси ще може ли да се стартира че от няколко дни ме мъчи един корем
          и не знам дали нейде по трасето няма да се наложи да...понаторя
          не се шегувам проблема е реален макар че става и за шега де

Коментар

Ще те похваля на треньора на националния отбор по лека атлетика!
            Спекулации винаги ще има. Много се съмняват, че разказвам на Crazy job трасето, затова именно се старяа да го показвам на всички и да давам кратко описание
            А колкото до подробностите, това е все едно да разкажеш симфоничен концерт на някой.
            Бях съгласен донякъде с мерките срещу GPS - те и за да не се спекулира, че мога да дам трак на "някой", записан по време на координирането !!!

Митков, да не си забравиш GPS-a, за да ти прхвърля един трак, както направихме в Хасково
            Я виж там как ги утрепа!

А-а, памперсите и те са забранени
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Митков, да не си забравиш GPS-a, за да ти прхвърля един трак, както направихме в Хасково
              Я виж там как ги утрепа!
              да 1000те евро които ти бях обещал ще ти ги дам като разваля банкнотите от наградата

майтапа настрана -писна ми да слушам приказки а аз съм човек който много мрази задкулисни неща и дипломации за това написах горните мнения трябва да се казват нещата открито и ясно

Коментар

Разбира се, който малко поне е наясно с материята около GPS -ите няма да се усъмни в нищо, тъй като трак по време на състезание можеш дададеш на някой, ако искаш да му направиш мръсно.

Ние тръгваме за Сопот. Пожелавам "весело" каране на всички и успех!
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

айде чао след малко и ние ще отлепяме с на димитър фиестата
                  тя се движи малко по бързо от трактор -така че ...дано стигнем на време за записването

между другото -този път ще видим и Бучаков на трасето
                  така че състезанието ще е атрактивно и интересно

Жоре предлагам да се дисквалифицира Бучака като човек прекалено добре познаващт предварително техниката на каране на мотори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X