Ами лУбчо .. то състезанието е до 11 .. не до 19 такаче който има от Хасково .. вършат работа !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Трети кръг от Ендуро и ATV шампионат на България в гр.Сопот
Свий
X
-
Цялата група от Еди-Моторс ще спиме по надалечко от състезанието в Хисаря.

http://www.augustaspa.com/hotel_new_bg.html
гр.ХИСАР 4180
бул. ГУРКО № 3
тел.:
+359 337 63821 - централа
+359 337 63805 - маркетинг и резервации
факс:
+359 337 63808
GSM 0889 517 717
е-mail augusta91@abv.bg
Ако не остане място за спане покрай Сопот 50км не са чак толкова много.
Коментар
-
Петък 09.06.2006г. Всички желаещи да се запишат за участие в III-ти кръг ендуро и атв шампионата в гр.Сопот могат да го направят от 12:00 до 22:00 часа в ресторант "Милениум" (бивш клуб Илмор) в град Сопот. Таксите са както следва: лицензирани към БЕФ - 15лв.;нелицензирани - 20лв.За гостите на състезанието ,които предварително са се записали за нощувки ще бъдат посрещнати от PR-а на клуба Генади Моллов в същия ресторант и ще бъдат настанявани по заявените места!
Коментар
-
Колеги,
от това, което видях днес, смея смело да твърдя, че Амбарев и СО. са подготвили една чудесна организация и са работили упорито. Поздравявам ги за това и се надявам състезанието да протече също безпроблемно!
Времеизмерването ще се извършва от ДВА независими времеизмервача. Така ще се тества и новата компютърна програма за времеизмерване, направена от X-treme Сопот.
Коментар
-
При подаването на стартовия лист и заплащането на таксата всеки учасник ще си тегли номерче за жребия за стартиране .. след обработване на резултатите от изтеглените номера на всеки ще му бъде определн час за тръгване .. на сутрента в Събота на пистата в зоната за технически преглед всеки ще получи списък с точни си час на тръгване .. времето му почва да тече от момента в който е записан да стартира .. независимо дали ще тръгне в 11:30часа при положение че му е предаден графика и на него състезателя е обявен за 10:45часа! Времената ще се определят чрез жребия и старта ще е през 1 мин ... пръв започва най-малкия изтеглен номер !
Времеизмерването ще се провежда както на "ръка" така и на познатия "exel" на който са направени таблици с формули и системата автоматично смята време + наказания + ектрем тестове и изкарва и подрежда крайния резултат ,както и на Race Timer System Version 10.3.3
която обаче все още не е тествана и не се знае какви бъгове може да предложи ... затова времеизмервачите са се подсигурили и с познатите методи!
Всякакви възможни хакерски атаки и провокации са невъзможни поради липсата на интернет връзка към персоналния компютър на който ще се извършва времеизмерването ! Крайните резултати ще се представят в Събота вечер в бар Фреш и молим всички състезатели да не "досаждат" на времеизмерителите !
Коментар
-
Благодарим на целия Сопотски холдинг за добрата организация на състезанието.
Трасето ни хареса много,всичко беше като по часовник.
БРАВО
Малко снимки Тук
http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...c3ceedff2dacd7
Коментар
-
ето и от мен малко снимки от покрай състезанието че на самото състезание нямаше как да снимаме
трагваме с на димитър "тракторчето" и още на няколко километра от харманли спираме да ...си намокри стъклото че пръскалото не работело... искаше в движение да го прави със пръскало за прозорци ама аз не му дадох
най накрая след "н" часа пътуване
и един фиш от местното КАТ
пристигаме пред заведението за записване
а там са все познати лица
гено сопот,верчето ,амбарев джуниар
групата на джуниар
пристига и Амбарев
Записваме се, и записваме и още 100 души
че братчеда навил половин елин пелин да идват
а са възпрепятсвани и ни пращат данните по телефона
след кратък разговор с жоро разбираме че жоро данчо и цялата група както и братчеда ММ , румен,и ива кх са на мотокросс пистата край село столетово където ще се провежда републиканско по мотокросс след няколко седмици
отиваме да видим кво става
що да видим -веселби-янчо тренира с балканче каране на едно колело
а жасмин скоци -пак с балканче
бат жас е много доволен
Данчо пък ми бе обещал нова гума да ми донесе и...като истински мъж си спазва обещанието правим далаверата и вече съм горд собственник на нова задна гума...митас
ива кх се кефи на шоуто и тества различни мотори също като тест пилот на списание дирт райдър
от 125 до 2т до 400 и 525 ктм и
с кокера бръмчим по пистичката
и димитър се включва
румен бе дошъл с баща си който също е много запален
...почваме да се замисляме за участие в мотокроса в столетово...е в В групата разбира се
ива кх и димитър кх
двамата братчеди
групата от търново след състезанието в събота
нашия човек голям зор е видял в един коловоз
моторът му също
направо бе на "Z"
а това вече е от понеделник сутринта
слагам дрехите да се киснат
че да ги пера
добре че имам помощтник
Коментар
-
Ето и от организаторите малко снимки ! Повече на http://www.x-tremesopot.co.nr/
ПЪРВИ ДЕН
Мажоретките ... мдаа

Водосвета на трасето и състезателите
Стартират първите състезатели ...

По екстриймите ... газ

Екстрийм номер 6 ... горе кибиците са много ... а на този къде му е мотора ?

"Дърпай" вика да се засиля пак ...

Жоро е заел позиция горе на екстийма .. ще чакаме кадри и от него

Първите излизат лесно .. още имат място за засилка .. не се е разкаляло ..

и краката влизат в действие ... но при този не помогнаха

дали ще го хванат тоз мотор тези момчета а?

оп .. оп ... оп ... дали ще падне ?

дааааа

с газ се излиза по лесно ...

засилкааа

газззззз

и на кълбета обратно надоло ...

добре че му хванаха мотора .. после той се изкачи пеша

това и в цирка го нема ....

някой даже сабираха сили преди изкачването ....

защото се получава това ...

"вие дръжте мотора аз след малко идвам"

после лошо се разкаля .. някой полягаха така

пак съдии и публика се спускат да дърпат мотора ... на някой помагаха на други не .. публиката решаваше кой да се дърпа .. "който мине храста го дърпаме" се чуваше ...

калта стана много и немаше как да се засилват

а така позволено ли е с гумите нагоре ?!?!?

доста хора се струпаха да го търсят този мотор в калта ...

кал кал кал и тревичка .. а как се пада там ...

АТВ-тата не минаваха оттам а се измъкваха отзад ...

това АТВ направи 3 кълбета и си падна на гумите ... състезателя е някаде из храстите ...

последните стартирали - джуниър ... след тях яко заваля ...

нема оправия с тези талончета .. добре че всяка контрола записва!
ВТОРИ ДЕН

Първите серий потеглят ...

ето подготовката преди старта

по трасето ...

Митков фриистайла ...

Бучака по трасето ...

Финиш за някой

други го направиха така ....

ако знаеше че другия е близо .. немаше да го вдига на задна

Любчо от Джуниър показва как се скача ...

Николен и след него Амбарев Джуниър ...

АТВ-тата са по трасето ... този много е изскочил чак от кадъра

Най успорваната гонка на финала на АТВ

Купите за състезанието ! Следва награждаване и .. още нещо ...

... Шампанско ....

само да те стигна ще ти го върна ... тъпкано

и пак .. шампанско ..

при Е3 е спокойно ...

Джуноър + Жени ...
еми тва е ..... ех че се поизморих .. за повече http://www.x-tremesopot.co.nr/
Коментар
-
На мене всичко ми се видя просто перфектно и благодаря на организаторите да невероятното състезание !
Между другото докато си чаках в спешното отделение тук в Карлово
..... и си чаках доктора със патерици в ръка да дойде да ми направи рентгенова снимка
подочух че не само аз съм се изръсил ами е имало и други мотористи които са "обслужили".....
Това вярно ли е или само си говорят лекарите... ?
----
ПП. Аз не паднах на пистата де ... малко по-надолу се блъснах в един бус по време на гонката с Димитър
та дойде дежурния лекар на състезанието само да даде една груба преценка на травмата
за което му благодаря и на него...
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Трети кръг от Шампионата беше вече далеч по-добър откъм организация и времеизмерване.Същото щеше да се каже и за маркировката, ако някой отново не започна да сваля маркери и то на най-стратегическите места !!! Вярвам и на това ще намерим цаката по-късно, но въпросният състезател рискува да бъде позорно изгонен завинаги от шампионата!
Иначе казвам едно кратко, но многозначещо:
Браво на сопотския клуб за всичко !
Ето малко снимки и от мен. Имаше още интересни, но едната ми карта даде грешка и около 33 кадри си заминаха безвъзвратно.

Предисторията започна още в петък следобед на крос пистата край Столетово.

След нас пристигнаха ММ, Румен, Митков, Димитър и Ива КХ. Всички форумджии.
ММ на скок.

Кокера

Ивка на CRF 250X. Каза, че още в понеделник си купува такъв!

Събота сутрин. Навалица в зоната за техн. преглед.

Изненада ... мажоретки!
Коментарът на Суйката беше:"Е, то хубаво, ама как ще карам след това?!"

Кръгът беше осветен за здраве и успех на състезателите.

Свещенникът напръска мотори и състезатели със светена вода. Събин се възползва, но Красен от "Боляри" кой знае къде е бил тогава?!

Магарето тръгва пръв.

Някои нямаха търпение да покажат номера от фри стайла още на първото дърво!

Публиката веднага разбира къде ще е най-голямото шоу.

Данчо направо ги разочарова.

... но очакванията им бяха възнаградени.

Хубаво, че там беше "малкия" Чавдар. Доста състезатели ще трябва да го почерпят.

Бучката направи също добро шоу!

CRF-те уж бяха с тежка предица ...

Стига толкова, хайде в гората дето никой няма да ни гледа.

Да, ама - не. Аз ги чакам там с фотоапарата и пак ще ви ги покажа. На поляната между 2-ра и 3-та контрола. Антон пак е спукал гума!

Минаха трима "боляри" на коне и дъждът започна.

"Лебедово езеро" след трета контрола.

Минута след минута навалицата ставаше по-голяма. Натирих ги надолу да се засилват пак.

Като набереш скорост, няма проблеми, още повече след многото преминавания теренът се изглади.

По трасето имаше много обекти за снимане.

Качването преди 6-та контрола.

Преди чешмата имаше технично спускане между камъни.
Контролите, стари мои познати от закривания и откривания, навсякъде ме черпеха с бира. Обещах да им го върна на сватбата на Амбарев Джуниър.

Неделя - затворения кръг. Веселба голяма!

Този път Радо си изкара БАЯ бири.

Имаше 3-4 следи, през които се минаваше по-лесно, но не всеки ги целеше.

Сифона гледа тъжно, след като водеше отново в серията си и докато го измъкнат от калта, другите вече бяха финиширали. Обеща, че повече няма да ми кара Хондата, а ще прескочи да си вземе една.

И Пламен Йоцов бе сполетян от подобна съдба. Митков в събота вечер сигурно е ходил да прави магия на гьола?!

Ето го и самия него. Той си набеляза канала на Събин, който беше по-плитък и всеки път минаваше от там. Отлична тактика!

Триото Петър Близнака, Венци и Геле се кефят от близо на шоуто.

Ще ти помогна, ако почерпиш.

Кулев се показа като голям боец, но ...

... и той се наложи да полегне за малко.

Няма предаване. Скача бързо и га-а-аз!

Бучака си избра лявата страна на локвата и не затъна нито веднъж.

Ех, само да порастна... и аз ще се калям така!

Ники дава наставления на състезателката си.

... Еди и той.

Старт на смесения клас.

ATV-тата готови за старт.

Парис Каранов прибира от пистата "палавата" Елена.

А бе в Сопот мажоретки да търсиш. В неделя пристигна друга група!

Финал ATV. Участниците приятелски се поздравяват.

Призовата тройка в Е1. Митков доказа, че в ендурото може да се победи опитен кросист като Веско Тончев.

Бучака пак бе безмилостен в кроса и изпревари геле, който имаше преднина от навигацията. Сигурно тук щеше да е и Кокера, но не си чу името и БЕФ го наказа да не участва в полуфинала!

Този път Слави Брейчев взе реванш от старозагорците Жасмин Николов и Данчо Йорданов.

Митко Стоянов победи при ATV.

Малък Кеко не даде никакъв шанс на противниците си.

Junior и дамите на стълбичката.
Отмина едно много добро и емоционално състезание от шампионата.
Какво ли ще бъде в Бухово след две седмици?!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар