Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендурото и телевизионните предавания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендурото и телевизионните предавания.

Няма как, Зори, капитализма е жесток, конкуренцията не спи, знаеш как е !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

То конкуренцията е даже и добре да я има, че по нея си сверяваме часовниците, но все пак ние това работим, не сме на състезание.
      Мисля, че в ефира има място и за още предавания по темата, стига да има кой да ги прави и то качествено, защото конкуренцията между телевизионни предавания би трябвало да е именно между качеството на идеите и творческия поглед.
      То е вярно, че за репортажи и седмични предавания - няма много време за изкуство, но се стараем, колкото можем.
      Да не забравя да кажа - разширен репортаж от Виктори Екстрийм /те даже и името ни взеха без да питат/ в неделя от 13.30 ч. по ББТ. Понеже чеса и на мен не ми е от любимите след това ще го качим и във Форума, за да няма недогледали.

Коментар

http://store1.data.bg/bbrc/ve_buhovo_08.avi ето го репортажа от ББТ

Коментар

Браво супер репортаж
          MG RACING

Коментар

Страхотно предаване !!!
            Големи поздравления на целия екип който го осъществил !!!
            Ставам ви почитател

а занапред как ще става излъчването на предаването ?
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              а занапред как ще става излъчването на предаването ?
              Първоначално публикуван от Зорница Богданова Преглед на мнение
              http://store1.data.bg/bbrc/ve_buhovo_08.avi ето го репортажа от ББТ
              Мен така най-ме устройва

Браво и от мен за много добрия репортаж - давайте все така
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Така като гледам до тук май не откриваме топлата вода. Както каза Жоро Х. операторите много, много не си дават зор и що ли ??? Ми за толкова пари толкова..
                Но искам да дам една /открадната/ идея Може ринг ТВ или която и да е там друга да пусне една тема тук, разбира се след договорка със собствениците на сайта. Та да има една тема "РИНГ ТВ иска вашето видео". Независимо дали е от състезание или неделно каране щом е направено с камера и е добро качество може да се пообработи и да се направи първоначално онлайн ТВ пък не се знае после може и в ефирна рубрика да се превърне.
                Ето други телевизии вече използват любителски кадри в свои рубрики в национален ефир....
                Сигурен съм, че ще има доста голям отклик на тази тема...за опит пари не се вземат.

А и като гледам във Вбокса има доста добри попадения, остава да се пипнат от професионалист и ето ти 30 мин. супер филм за БГ ендурото.
                +1
                Страшна идея!!!!!!!
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Така като гледам до тук май не откриваме топлата вода. Както каза Жоро Х. операторите много, много не си дават зор и що ли ??? Ми за толкова пари толкова..
                  Но искам да дам една /открадната/ идея Може ринг ТВ или която и да е там друга да пусне една тема тук, разбира се след договорка със собствениците на сайта. Та да има една тема "РИНГ ТВ иска вашето видео". Независимо дали е от състезание или неделно каране щом е направено с камера и е добро качество може да се пообработи и да се направи първоначално онлайн ТВ пък не се знае после може и в ефирна рубрика да се превърне.
                  Ето други телевизии вече използват любителски кадри в свои рубрики в национален ефир....
                  Сигурен съм, че ще има доста голям отклик на тази тема...за опит пари не се вземат.

А и като гледам във Вбокса има доста добри попадения, остава да се пипнат от професионалист и ето ти 30 мин. супер филм за БГ ендурото.

Харесва ми идеята! Никога няма да откажа на никого, донесъл ми видео, което е подходящо като качество за излъчване, така, че очаквам вашите видеозаписи и разкази, които да бъдат обработени и пуснати в предаването. Само искам да уточня, че за същите не мога да осигуря хонорар или заплащане , защото в бюджета няма предвидени такива средства, а и той е доста тънък. На този принцип вече има отразени няколко състезания, за което благодаря на Жоро Хаджиев!
                  Живей за всеки дъх!

Коментар

Румене, какво стана с репортажа за рали България, че снощи включих ТВ-то към 22:00 и какво мислиш даваха ?
                    Ако познае някой от три пъти, печели близалка със свирка !
                    -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                      Румене, какво стана с репортажа за рали България, че снощи включих ТВ-то към 22:00 и какво мислиш даваха ?
                      Ако познае някой от три пъти, печели близалка със свирка !

Преди няколко дни анонсирах в темата на рали "България", че тази седмица предаване няма да има заради някакви футболни полюции. Репортажа е готов и ще се излъчи през следващата седмица.
                      Живей за всеки дъх!

Коментар

..... Та да има една тема "РИНГ ТВ иска вашето видео". Независимо дали е от състезание или неделно каране щом е направено с камера и е добро качество може да се пообработи и да се направи първоначално онлайн ТВ пък не се знае после може и в ефирна рубрика да се превърне. ...
                        Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
                        Харесва ми идеята! Никога няма да откажа на никого, донесъл ми видео, което е подходящо като качество за излъчване, така, че очаквам вашите видеозаписи и разкази, които да бъдат обработени и пуснати в предаването. Само искам да уточня, че за същите не мога да осигуря хонорар или заплащане , защото в бюджета няма предвидени такива средства, а и той е доста тънък. На този принцип вече има отразени няколко състезания, за което благодаря на Жоро Хаджиев!
                        Не, не става и въпрос за заплащане...това не е идеята. Чисто и просто /като къпан полицай/ ставаше дума за популяризиране на нашият спорт и то съвсем безкористно.
                        Ако някой има видео материяли и иска да си ги продава то затова си има начини, желая му успех. Аз просто искам да покажеме на хората какво е това ендуро и има ли почва у нас...

П.П. А сега съвсем сериозно Румен и Зорница могат да се захванат с такава тема тук и даже ще има конкуренция и то в наша полза. Желая Ви успех.

Коментар

Продавам кадри от "Ерзберг Родео 2008" !

Майтап бе, след като се върнем ще ги дам безвъзмездно на нашите медийни партньори.
                          Даже съм организирал кратък курс по снимане с камера, тъй като ще сме няколко "снимачни екипа".
                          -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Продавам кадри от "Ерзберг Родео 2008" !

Майтап бе, след като се върнем ще ги дам безвъзмездно на нашите медийни партньори.
                            Даже съм организирал кратък курс по снимане с камера, тъй като ще сме няколко "снимачни екипа".
                            Жоро ти май лека полека ще станеш истински журналист.Ами ме е яд че няма кой да кара Хондичката.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Жоро ти май лека полека ще станеш истински журналист.Ами ме е яд че няма кой да кара Хондичката.
                              Той вече си е журналист от класа
                              А и все ще се намери кой да кара Хондичката
                              DCRT®

Коментар

Хондичката навива по около 10-15000 км на сезон.
                                Сега и предстои за шестдневката да мине окло 1000 км трасета и то поне 2 пъти, отделно още поне 1000, които ще съм отхвърлил като лутане или ненадеждни.
                                Аз умея да нося две дини под една мишница, че и повече, ако се наложи !
                                -------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X