Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ива КХ и Биляна в нац.отбор по мотокрос !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ива КХ и Биляна в нац.отбор по мотокрос !

Евала на момчето и на останалите, които ще помогнат!
    Аз нямам с какво да помогна, но ще стискам палци в Неделя да гледаме нашите момичета в състезанието.
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
      Евала на момчето и на останалите, които ще помогнат!
      Аз нямам с какво да помогна, но ще стискам палци в Неделя да гледаме нашите момичета в състезанието.
      всички ще се радваме нашите да карат в неделя,но да ви кажа аз ходих днес на трасето в Севлиево и се смаях другите жени с какви направени мотори карат,нямат нищо нормално по моторите всичко е направено по тях като за СВЕТОВНО
      [FONT=System][/FONT]

Коментар

Тия дето ще ходите в Севлиево, да викате и заради мене, че аз не мога да дойда! Ама ще стискам палци в събота и за всеки случай и в неделя.
        Евала на всички тия обикновенни (изключителни, май е по-точна дума) хора, дето дават за спорта без да търсят печалби, че ако се разчита само на федерации и прочие организации, в България отдавна да е останал само кекавия ни футбол като спорт!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Сори за спама, ама да не остане някой неразбрал, горе-долу е по темата...
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32929

Коментар

Колеги,
            нека по стар български обичай хора, които нямат сериозна работа, да не правят сапунени опери !
            В края на краищата всичко се уреди макар и с много компромиси. За всеки здравомислещ се надявам стана ясно, че нямаш ли вуйчо-владика, няма как да упражняваш серизно този скъп спорт на национално, а комоли на световно ниво.
            За мен Мишо наистина е голям пич и още веднъж го показа с този си жест !
            Хайде утре всички да отидем в Севлиево, за да подкрепим нашите момичета !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
              Колеги,
              нека по стар български обичай хора, които нямат сериозна работа, да не правят сапунени опери !
              В края на краищата всичко се уреди макар и с много компромиси. За всеки здравомислещ се надявам стана ясно, че нямаш ли вуйчо-владика, няма как да упражняваш серизно този скъп спорт на национално, а комоли на световно ниво.
              За мен Мишо наистина е голям пич и още веднъж го показа с този си жест !
              Хайде утре всички да отидем в Севлиево, за да подкрепим нашите момичета !
              Жоро при цялото ми уважение към теб, ако всички национали така си уреждат нещата, то за какво е федерацията. Нали ще излязат под българския трибагреник и ще се състезават за България.
              А иначе респект към Мишо за постъпката му!
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

За съжаление федерацията не е за да подготвя и да подпомага състезателите, въпреки, че е по силите , но не и по желанието и. Просото не и се изплаща да се занимава с това. Преди години наистина федерациите имаха тази отговорност, но тогава всичко беше в името на социализма и за да се покаже колко е велика партията. Ето например Коко Куманов. Ако имаше спонсори и пари можеше да стане състезател на световно ниво. Федерацията на г-н Б. Николов прави писти и трасета, там където има кметове именно от тази партия и от там нататък те си знаят...
                Живей за всеки дъх!

Коментар

Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
                  За съжаление федерацията не е за да подготвя и да подпомага състезателите, въпреки, че е по силите , но не и по желанието и. Просото не и се изплаща да се занимава с това. Преди години наистина федерациите имаха тази отговорност, но тогава всичко беше в името на социализма и за да се покаже колко е велика партията. Ето например Коко Куманов. Ако имаше спонсори и пари можеше да стане състезател на световно ниво. Федерацията на г-н Б. Николов прави писти и трасета, там където има кметове именно от тази партия и от там нататък те си знаят...
                  .... а щом не е за да подготвя и подпомага състезатели защо купи нови мотори и екипи на децата който тренират в Севлиево?
                  значи за едни може а за момичетата които са в Севлиево от месец и ще представят България на Световно първенство, не къде да е а в СТРАНАТА ни ,не може. А и защо тогава се сформира този национален тим, щом в последствие го запратиха в девета глуха???.
                  Това не значи че имам нещо против децата и начинанието, евала даже.
                  Последно редактирано от Краси; 10-05-08, 01:29.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз също ще помогна с каквото мога.

На този етап две кормила накладки предни и задни за двете моторетки. Дискове и два екипа джърси и клинове на -TLD
                    Моля само за години на производство на машините.Височина и дебелина на кормилата и размери на амазонките за екипите.Както и размерите и моделите на предпочитани гуми.

Ива пиши едно лично след състезанието.

УСПЕХ БЪЛГАРСКИ ДЕВОЙКИ... ЩЕ ВИКАМЕ ЗА ВАС.

А това че тея федерации и империи са за едни любовница а за други мащеха го знае всяко хлапе.

Имам десетина пропуска за ВИПа но май ще ходим само двама души ако на някой му се гледа от ВИПа да свирне на лично.То май за Неделя ще има време но късно видях темата.

Коментар

• До: Ива КХ и Биляна в нац.отбор по мотокрос !

Върнах се благополучно. Жива
                      Направихме това, за което бяхме отишли, карахме колкото можехме и се прибрахме без контузии. Ако тренираме една година поне (не 15 дена) може и за следващия път да се класираме. Смятам, че имаме шансове
                      Моторетката на Мишо е жива и здрава без поражения. Всичко мина благополучно Всичко стана в последния момент и през глава, но се справихме някакси. Нямах време да се възползвам от предложенията, понеже всичко стана в последния момент. Купихме всички консумативи ден преди състезанието от Боби
                      Най-много се радвам, че успях да видя състезание от световен ранг "от вътре" и видях как се прави мотокрос на световно ниво. Видях как аз минавам трасето и как го правят големите. Видях, че специално ние имаме шансове, стига да имаме нормални условия за тренировки.
                      Последните дни ми дойде малко нанагорно, но всичко мина успешно и според очакванията. Радвам се, че въпреки всичко имах огромната възможност да тренирам на световно трасе с треньор и нов мотор, какъвто надали ще мога да си позволя да карам скоро. Въпреки малкото време смятам, че направихме "невъзможното" - да се справиме с иначе доста трудното севлиевско трасе. Който е карал там ме разбира. Особено в състезателни условия, кал и коловози. На тренировки давахме с 20 секунди по-добро време на обиколка. С рутината и опита предполагам ще можеме да даваме тези времена и на сътезание.
                      На квалификациите късмета малко ми изневери, така и не успях да направя 100% бърза обиколка - 4 пъти опитвах и всеки път нещо ставаше. Можех да сваля още няколко секунди, но както видях след това това нямаше да ми помогне да влезна във времето на квалификациите. Радвам се обаче че избегнах една доста опасна ситуация - на един скок изключих мотора от скорост и при приземяването се завъртях настрани, докато една състезателка прелетя над главата ми.

Чувствам се горда от факта, че бях една от първите български жени, опитали световния мотокрос въпреки наистина големите трудности и неясноти. Всичко това дължа на Вас и подкрепата Ви, на Мишо, който наистина ме изуми с постъпката си - сам докара мотора си и помогна за настройването и подготвянето му на бързи обороти в петък, на Митко Драганов - Шмида, който ми помогна още от самото начало с безценни съвети, тренировки и подготовката на мотора в петък и за това, че заедно с Мишо беше непрекъснато до мен по време на състезанието и на Сандра, която стоя до мен и ме подкрепяше почти през целия ми престой в Севлиево в моментите, в които бях на косъм да се откажа.
                      Наистина нямам думи да ви опиша колко съм благодарна за оказаната подккрепа. Заради вас стоях и се борих докрай!
                      DCRT®

Коментар

Аз съм на мнение , че всяко начало е трудно и в историята ще остане това , че изскочихме даже с две жени на световно по мотокрос. Догодина живот и здраве пак ще ги конкурираме. Поне по мое мнение , много от участничките във втория ден могат да бъдат победени. Рутина си трябва-като за всяко нещо.

Искам да изкажа дълбокото си разочарование от господин Хаджиев ! Значи той не трябваше да седи в горната част на трасето, при феновете с барабана , а двамата с него , като най - красивите мъже на България , да проникнем в бокса и да разсеем госпожица Ланселот с красотата си , и да оставим тежки отпечатъци във влюбеното и рицарско мотокрос сърце. Смея да твърдя , че и двамата проявихме престъпна небрежност , за което лично аз се извинявам.

Коментар

Аз поздравявам двете наши състезателки за участието и карането, тъй като установих, че само да оцелееш в женските машове никак не е лесно. По едно време такова ритане и бутане настана по трасето сред "нежните" участнички, че мъжете в сравнения с тях бяха като божи кравички.
                          За толкова време подготовка - толкова !
                          Самото участие е достойно за уважение !

Приятелю, zbytsam, аз все пак направих опит за омагьосване на силните конкурентки, прониквайки в лагера им, ама ме беше страх от брутална саморазправа на някои с моето "нежно" ендуриско тяло и затова избягах толкова далеч.
                          Там като бивш борец, трябваше да се намесиш ти, макар да се съмнявам много за крайния резултат от схватката !
                          Хич и не съжалявай, предпочитам да си останем все още най-красивите мъже на България !

Коментар

Ето малко снимки
                            Прикачени файлове
                            Колкото,толкова

Коментар

Ето малко снимки и от мен ! Разбира се, първо на нашите момичета.

Този жест подлежи на доуточняване ...

И сега малко чужденци, че да не се сърдят.

Това е от мен.
                              Не избирах кой знае колко добри позиции за снимане. Повече гледах тоя път.
                              Голямо състезание стана !

Коментар

Страхотни снимки, Жоро. Браво!
                                Номер 7 бих го сбърках с Джеймс Стюарт от пръв поглед Ама му липсва малко цвят.
                                No bike - no fun!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X