Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ива КХ и Биляна в нац.отбор по мотокрос !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ива КХ и Биляна в нац.отбор по мотокрос !

E, какво, да се предаваме ли?

Нека пробваме, може някой да помогне - ако ли не, ще знаем кой за какво става и след година по-трудно някой ще излъже, че е направил нещо за мотоспорта.

И форума е голяма медия, най-честно за участниците тук е да знаят истината, каквато е.
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

Никой не е казал че ще се отказва
      ама просто за момента по последна информация Ива ми каза че за нея няма мотор ....
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Сто процента съм съгласен че федерацията няма за функция да спонсорира състезатели, и че основната и функция е да създава рамки за работа на състезателите, а именно - да организира състезания. С което федерацията мисля се справя на световно ниво.

НО
        Когато се ползва думичката НАЦИОНАЛЕН съчетана с каквото и да е друго, в случая - с думичката "отбор", тази думичка влачи зад себе си един синджир отговорност. По дефиниция, "Национално" е нещо което представя нацията ни. Колкото отговорност влачи думата НАЦИЯ, толкова отговорност влачи думата НАЦИОНАЛЕН. Поел ли си отговорността да създадеш национален отбор по нещо, си поел отговорността да не допускаш да се излага по логистични (материални) причини. Няма проблем да се изложи на пистата, това е спорт. Но да не стигне НАЦИОНАЛЕН състезател до състезание поради липса на материална база е позор.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз наблюдавам тренировките от 2 седмици някъде...
          На Ива хич не и е лесно, опънати са и нервите до краен предел. Два мотора няма това е факт, и на нея и остана последната надежда на намери от някъде друга кросова Хонда.
          Духом Ива никаква я няма, не мисли че ще се справи дори и да намери такъв мотор с какъвто е свиканала да кара (т.е CRF 250R) заради напрежението и проблемите покрай цялата тая работа...

За мен лично Ива се справя много добре, на Троян се пови едно момиче състезателка от Русия разлика във времената им е имало, но не е била голяма. Общо взето Ива кара с нейното темпо.
          Стискам палци да успее да си намери мотор и да кара поне на квалификациите, мисля че за толкова много хвърлен труд заслужава поне това....

Коментар

От оплаквания и вайкания няма никакъв смисъл !
            Никоя тренировка в никой спорт не е напразна, така че школата неминуемо ще повиши формата и на двете ни момичета.
            Има само един вариант на този етап и той е, ако Мишо от ендурошампионата се съгласи да си даде мотора само за състезанието ...
            Аз поне друга алтернатива не виждам !

Коментар

Ок, ако се намери кой да услужи с хондата си, има от мен нови масла, въздушен филтър, антифриз и накладки. Ако пази Боже се счупи мотора докато е в ръцете на момичетата поемам ако се счупят кормило, ръкохватки за спирачка и съединител, ръкохватка за газта, лостче за скорости, бутало. Ако се счупи каквото и да е друго се ангажирам да съдействам с доставката и намирането му на възможно най-ниска цена. Предлагам който може да поеме ангажимент пред форума АКО се случи някоя катастрофална повреда, да се включи с каквото може в покриването на щетите. Да добавя че единствените от горепосочените неща които мога да доставя ПРЕДИ състезанието са маслата, въздушния филтър и антифриза, и то ако ми се потвърди на лично до четъртък сутрин.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                В крайна сметка излиза, че на Богдан само думите са му големи. Някой да ме поправи, ако греша.
                Резил на сметката на две момичета!
                Май и сметката му е голяма.... Пък да вземе да си продаде някой служебен автомобил пък бил той и на Румен незнам си кой. Пари има и винаги е имало, само че не се разпределят както трябва...

Дано се намерят хора в състояние да помогнат, че наистина ще е резил...
                Аз лично смятам да хвана мотора и да отида да ги подкрепя. Поне това мога да направя за тях!!!
                Гледах ги как карат на традиционния мотокрос в Иганово и мога да кажа, че се справят страхотно!!!
                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Евалата на Мишо. Момчето предостави мотора си за състезанието и утре даже ще го докара и ще седи с мен за да му нагласим настройките.
                  Хвала на такива хора като вас!!! Огромни благодарности за подкрепата!!! Не съм очаквала такава съпричастност, наистина!
                  Само заради вас все още стискам зъби и се старая да докарам нещата докрай. Иначе до сега да съм запалила обратно към София.

Иване, на Иганово караше Сандра (Aprilia_girl) с моя екип, а не аз Аз имах спазми в мускулите на бедрата от претоварване и едва се държах на крака него ден Страхотно кара, нали
                  Има много ляп в това дете А не се беше качвала на кросов мотор допреди два месеца...
                  На нея специално дължа много. За това че почти през цялото време стоя при мен за морална подкрепа!!! Та даже и по състезанията кара вместо мене

Заявки за световното са дали около 60 жени. От тях право на старт имат 30. Най-вероятно ще караме само на квалификациите, но и това е нещо. За 2 месеца и най-талантливите да бяхме, пак нямаше да се вредиме до старта. Както и да е, хората в бранша, които гледаха тренировките ни се изумиха че се справяме с пистата и вече взимаме почти всички елементи от трасето по протокол (ако не е кално). Ако завали обаче... не гарантирам дори и една пълна обиколка на трасето без падане Калта тук е повече от ужасна.
                  Но все пак ще запишеме участие Така че ако някой иска да ни подкрепи, момента е в събота. В неделя по всяка вероятност ще сме при вас в публиката
                  DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                    Така че ако някой иска да ни подкрепи, момента е в събота. В неделя по всяка вероятност ще сме при вас в публиката
                    Ааааааааа, няма да се разберем тъй - повечето хора ще идваме в неделя за да ви гледаме как карате по трасето Тъй че вижте там направете нещо по въпроса

Радвам се, че се намери моторетка и евала за упоритостта ти, браво и ви желая успех
                    Последно редактирано от HD; 08-05-08, 23:19.
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Иване, на Иганово караше Сандра (Aprilia_girl) с моя екип, а не аз Аз имах спазми в мускулите на бедрата от претоварване и едва се държах на крака него ден Страхотно кара, нали
                      Има много ляп в това дете А не се беше качвала на кросов мотор допреди два месеца...
                      На нея специално дължа много. За това че почти през цялото време стоя при мен за морална подкрепа!!! Та даже и по състезанията кара вместо мене
                      Леле леле пак оплесках нещата! Иначе много добре се справи!
                      Успех в събота! А за неделя ще идвам да викам, не само да гледам така, че ....
                      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Евалата на Мишо. Момчето предостави мотора си за състезанието и утре даже ще го докара и ще седи с мен за да му нагласим настройките...
                        Браво на Мишо!!!
                        Предлагам накрая на годината когато се връчват шампионските купи той да получи награда за принос в развитието на мотоспорта. Ако не от федерацията, поне от комисия Ендуро.
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                          Браво на Мишо!!!
                          Предлагам накрая на годината когато се връчват шампионските купи той да получи награда за принос в развитието на мотоспорта. Ако не от федерацията, поне от комисия Ендуро.
                          Митак като гледам федерацията колко е загрижена за женския национален отбор който ще представлява нацията ..... нямам думи.
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            Предлагам който може да поеме ангажимент пред форума АКО се случи някоя катастрофална повреда, да се включи с каквото може в покриването на щетите. Да добавя че единствените от горепосочените неща които мога да доставя ПРЕДИ състезанието са маслата, въздушния филтър и антифриза, и то ако ми се потвърди на лично до четъртък сутрин.
                            Аз поемам да помогна за възстановяване на щетите (дай боже да няма).

Пишете, ако има нещо с което може да помогнем в последния момент.
                            Show must go on!
                            LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              Митак като гледам федерацията колко е загрижена за женския национален отбор който ще представлява нацията ..... нямам думи.
                              Затова пък има Офроудъри, Ендуристи и Форум.
                              ...комисия Ендуро
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Браво на мишо той е голям пич и за пореден път доказва че е добър човек.Евала на номер 269 от Хасково 2007год
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от Петьо Джартов; 09-05-08, 14:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X