Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репортаж от Закриването на сезон 2005 - Сопот

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да докладвам: Жоро Хаджиев, Crazy job и 90% от "пиаяндурниците" си легнаха в 00.30 и станаха в 9.00 другия ден да покарат с кеф
    В неделя от 10 ендуриста, които навъртяхме бая километри няма нито едно падане!

Коментар

Браво

Коментар

Тая тема вече повече прилича на - "За или против алкохола в БГ ендурото?"

Според мен всеки може да си пие, колкото иска. Въпроса е като е пиян, да НЕ кара мотор. Поне вечерта на закриването, аз пиян човек не видях да се качва на мотор

Коментар

първоначалната ми идея бе не толкова да давам акъл бива ли да се пие а по скоро бива ли де се показва в форума пиенето повече от моторите и джиповете
          и как тва се отразява на имиджа на форума и ендурото като цяло

но като става въпрос за пиене според мен е ясно 100% че не бива да се пие и кара
          преди година след една чашка вино с маунтинбайка щях да се пребия
          а с мотора не ми се мисли
          иначе нямам намерение да споря повече и аз

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
            Да докладвам: Жоро Хаджиев, Crazy job и 90% от "пиаяндурниците" си легнаха в 00.30 и станаха в 9.00 другия ден да покарат с кеф
            В неделя от 10 ендуриста, които навъртяхме бая километри няма нито едно падане!
            Добре де ще вдигна границата до 01:00

Коментар

просто това събитие "Закриването" е неизменно свързано със купон,
              от гледна точка на това дали трябва да се показва пиенето или не ....
              според мен Жоро нищо лошо не е показъл, просто весели моменти и случки от вечерното мероприятие, няма нито една поза на непристойно или пиянско поведение (е има едно позаспало момченце, ама то е от умората )

Това че снимките са основно от там го разбирам. знам колко е досадно да вадиш апарат и да снимаш когато си на мотора и да отсееш най-хубавите моменти, но не е проста работа !!!

хайде предлагам да го затворим този спор. мисля че на всеки му е ясно какво точно правим и защо го правим !!!
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

краси, звъчиш ми точно като модератор

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                  краси, звъчиш ми точно като модератор

айде и тоя почна

от утре започвам да псувам
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от краси
                    от утре започвам да псувам
                    Ама преди това изтрий всички мнения на Митков от темата, че сопотци ме питат къде живеел

Коментар

Ама преди това изтрий всички мнения на Митков от темата, че сопотци ме питат къде живеел
                      що бе аз кво съм казал против сопотци
                      напротив всички съм сигурен че ме знаят

участвам по традиционни състезания там от 1999г насам там на традиционните мотокросове в село В Левски и село Слатина са ми били първите участия в състезания
                      и едни от най хубавите ми спомени ТОВА Е НАЙ ХУБАВИЯ И МОТОРДЖИЙСКИ КРАЙ В СТРАНАТА и съм го казвал не веднъж
                      с чавдар и другите дето си снимал сме участвали заедно на много състезания и се познаваме
                      затова ти казах че заслужават да се снимат с мотор как карат а не на маса
                      на маса всеки знае
                      а те са от хората дето и на мотор знаят
                      с рачо дето си снимал също съм ходил и у тях ,жоровия мотор между другото е купен от него доколкото знам
                      тъй че много добре се знаем

Коментар

Не е вярно! На мотора и аз всички ги знам, че са добри, ама на маса не ми беше ясно.
                        Сега знам, добри са

Коментар

добре бе
                          другия път ще се натряскам и аз
                          квот това
                          само недей да ме снимаш

Коментар

Няма, ама искам да го видя с очите си, то не е за изтърване

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                              Няма, ама искам да го видя с очите си, то не е за изтърване
                              Аха На откриването 2006

Коментар

Да се надяваме, че този път и аз ще успея да дойда
                                Туко виж успея да видя и аз Митков и да му кажа едно "на здраве"
                                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                                [/FONT]________________________________________
                                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X