Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репортаж от Закриването на сезон 2005 - Сопот

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

не съм казал нищо лошо
    всеки сам си решава кво да прави
    въпроса бе че незапознати хора четящи форума остават с погрешно впечатление за мероприятието като видят че повечето снимки са от маси и пиене

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      не съм казал нищо лошо
      всеки сам си решава кво да прави
      въпроса бе че незапознати хора четящи форума остават с погрешно впечатление за мероприятието като видят че повечето снимки са от маси и пиене
      Така е, щото на най-интересните места в неделя нямаше как да снимаме, тъй като наклона на места превишаваше 60 градуса (особено в едно дълбоко дере) и имаше камъни колкотоТунгузкия метеорит. Ха ти снимай там да те видим какво първо ще правиш! Решиш ли да спреш си на земята и ще се пързаляш до долу като на спускане с шейнички. Да не мислиш, че не ми се снимаше този момент, ама нямаше възможност! А иначе какво да снимам все едно и също. Има стотици снимки от карания и състезания във форума, ама от истински банкет няма

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
        Така е, щото на най-интересните места в неделя нямаше как да снимаме, тъй като наклона на места превишаваше 60 градуса (особено в едно дълбоко дере) и имаше камъни колкотоТунгузкия метеорит. Ха ти снимай там да те видим какво първо ще правиш! Решиш ли да спреш си на земята и ще се пързаляш до долу като на спускане с шейнички. Да не мислиш, че не ми се снимаше този момент, ама нямаше възможност! А иначе какво да снимам все едно и също. Има стотици снимки от карания и състезания във форума, ама от истински банкет няма
        ----Верно си е тука на 45 градуса като заседна в това дере и едвам тръгвам пък камо ли над 60 !
        Относно снимките..., според мен стана ясно как да се разбират едва ли има такива хора, които ще си помислят едва ли не, че празнуващите са "пияници" или нещо такова каквито всъщност не са! Просто веселбата си е веселба ...... карането каране... и така пък и на всичкото отгоре времето не беше много за снимки, така че ... не мисля че някой би останал с грешно впечатление
        ----
        Жоро, спокойно ще го оправя мотора ще го докарам тук в Карлово (в момента е в Каравелово), ще си купя едни очила или ще видя да си намеря водните очила за плуването и ще викна Манолев да снима малко изпълнения , да видиш тогава за какво става въпрос !
        Спокойно минало бешело ;> ши опрайм и тоз проблем :>
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Митков стига си се оправдавал.Никои нетие слозил алкохол на гарлото.Просто нетисее идвало.Несме ти ние виновни.

Коментар

Браво Жоро, Петре - Хубави снимки - много готини коментари
            Жоро ти си станал звезда, обект на желания (Петър казва че това била НАЙ-хубавата му снимка, с ТЕБ)
            Радвам се че сте си изкарали добре, покарали, попили и повеселили. И ние покарахме ама "джипки" пак беше хубаво.
            Поздрави от 4х4

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
              Браво Жоро, Петре - Хубави снимки - много готини коментари
              Жоро ти си станал звезда, обект на желания (Петър казва че това била НАЙ-хубавата му снимка, с ТЕБ)
              Радвам се че сте си изкарали добре, покарали, попили и повеселили. И ние покарахме ама "джипки" пак беше хубаво.
              Поздрави от 4х4
              Алекс, ако си гледал онази вечер филма "Адвокат на дявола" си спомни какво каза самият дявол: "Суета, любимият ми грях!"
              А на такива навитаци като Петър разчитаме за в бъдеще !!!
              Чудесно е, че паралелно две мероприятия без да се уговарят са приключили така добре!
              Поздравления и за вас от нас

Коментар

виждам че пак не сте ме разбрали за това ще кажа още нещо по темата
                няма нищо лошо в това да се съберете и да си пийнете
                въпроса е че момчета като малък кеко и диферент соул ви гледат и копират всичко
                дано го осъзнавате
                тъй че за такива момчета като ви видят как карате и след това че и преди това си пийвате веднага ще решат че точно така е правилното поведение
                тъй че не ми се сърдете

не искам да обидя никого още по малко пък от сопотския край който ми е любим и всички го знаят
                ми че аз съм вече почти жител на с. Слатина например
                няма с някого там да не се познавам почти всяко свободно време съм там да не говорим че повечето мотори дето съм имал са или от там купени или там продадени
                ето например снимката с чавдар
                ми че той е един от най добрите карачи в региона
                коронния му номер е качване на фенера с двама души още на борда например а на снимката го виждаме как играе ,според мен заслужаваше една снимка как се качват на фенера с още двама на мотора например
                не се обиждайте но форума е за оффроуд маниаци а не за ресторант и банкет маниаци
                не искам да обидя никого просто казвам мнението си
                нямате представа колко хора гледат и четат форума
                включително и много влиятелни хора
                като показвате неща от ресторантите те си казват " ааа мани ги тия поредните пияндурници" и като идем на състезание ни карат да правим алкохолни тестове
                а ние си знаем че не е така но те не знаят и гледат това което се представя в форума
                айде дано сте ме разбрали какво искам да кажа без да сте се обидили

Коментар

Добре Митков.
                  ... че вече каталясах.

А бе, имам снимки к'во правим с една фенка. Мога ли да ги пусна тук на подрастващите да се учат или да си карат ендурото и толкоз.

Коментар

добре бе правете квото знаете
                    аз за хубаво ви го казвам не да ви обидя
                    а снимката с фенката има много други места където има такива снимки
                    и малките ги знаят повече от нас
                    а тука форума май беше за мотори и джипове
                    трябва ли всичко да се превръща в една голяма чалга...
                    както решите ...

Коментар

Не бе, само питам.

Коментар

Митков, виж сега приятелю...
                        Карат ли момчетата - карат !
                        Правят ли си шоуто - правят го !
                        Правят ли шоуто и на останалите - правят го !
                        Уважават ли се - уважават се !
                        Традиционисти ли са - явно да !
                        Мисля че в този форум има достатъчно теми, постове и коментари, че да не се остави грешно впрчатление в хората..
                        Ние сме БЪЛГАРИ ! Българинът е топъл човек, българинът обича да се весели, българинът е трационалист! Така че тези снимки, които мисля дори, че показват на останалите какво испускат (защото според мен тези моменти на забава с приятелите изобщо не са за изпускане поне според мене...), а то не е малко, не е малко това да бъдеш в края на тежкия и приятен ендуро сезон с приятелите, с които си карал, с които си се борил в моменти дори..
                        Мисля че тези снимки показват че Ендуристите не са.....изобсщо пияници а дори най-задружните от всички спортове включващи бензин и гуми с голям грайфер..
                        Мисля, че снимките показват на четящите, че това общество изобщо не е такова каквото ти казваш.. а много по-добро..
                        Извинявай, не искам да си мислиш, че заставам срещу тебе !
                        Просто мисля, че това е съвсем нормално тук в България, особено при положение, че някои хора няма да видят други скоро и няма да барнат машините си след сезонното почистване и подготвяне за следващия сезон...
                        Мисля да приключа с нещо, което може да разберете погрешно, но все пак ще го напиша:
                        "Българинът си е българин, ако щеш го дери, ако щеш го печи ТОЙ е БЪЛГАРИН !"
                        А, българина е топъл човек, който смята трапезата и питиетата за задължителни по време на празник !

П.с. А пък и времето не е позволило да се направят повече снимки от каране...(имало е мъгла и то доста голяма до колкото видях !)
                        ----
                        Който си няма акъл.. ако щеш и формули за пресмятане на точния реглаж на някаква част от мотора му пиши .. той няма да си помисли нищо, и няма да се впечатли.., така че няма смисъл от такива комтари вече по темата
                        ----
                        Митков, мисля че съм достатъчно пораснал за да знам от кой какво да "купувам" и какво не... аз съм от хората които са със лично мнение и от хората, които първо мислят и после действат ! (в повечето случаи )
                        ----
                        Жоре за снимката .... по-добре недей, че някой може да ти открадне приятелката
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Разбра ли бе Митков?

Жоре за снимката .... по-добре недей, че някой може да ти открадне приятелката Twisted Evil
                          Единствено се страхувам от Иван Сервантес, но няма да му я показвам!

Коментар

да бе разбрах
                            мога да кажа много неща за "българщината" така както я разбирате и за това до къде ни е довела и защо например нямаме водещ състезател в световен мащаб ни на крос ни на ендуро
                            и за това колко момчета са загинали след такива почерпки смесени с каране на мотор /само в харманли са повече от пръстите на ръката /
                            и затова колко си патим от тва че обществото като чуе моторист и се сеща за безотговорен пияндурник
                            но явно не ме разбирате за това нищо няма да пиша повече
                            ще си карам мотора и ще си гледам кефа

Коментар

Митков бе, бедата на BG мотокроса не идва от това дали някой си е пийнал или не, а от тези, които не пият на обществени места и мислят по цял ден как да опънат някой лев без да си мръднат пръста за спорта
                              Колкото до българщината и европейщината, били сме и с чужденци (австрийци, швейцарци) и знам колко изпиват те вечер. А и ти си бил свидетел с едните де. Бедата на нашят човек не идва от българщината, а от байганьовщината, т.е. да се охакаш и да тръгнеш да караш
                              Никой никого не призовава към такъв "подвиг", а и както виждаш няма дадени и такива примери от сопотското закриване.
                              Между другото, снимките ти с карането по училищните стълби също не са кой знае колко възпитателни
                              Нека не вървим пак към заяждане до дупка, а да погледнем на нещата от положителната им страна.

Коментар

Вижте сега, няма нищо лошо да се съберем и да се почерпим и повеселим, както и на следващият ден да се покара мотор, НО има разлика между това да се почерпим и това да се усвините наливайи се цяла нощ! За мен всички който пият след 24:00 не влизат в категорията на почерпващи и веселящи се мотористи а в категорията на ... няма да продължавам защото много хора ще се обидят! Виждал съм много простотия и изродщина след 24:00 която ако я зачислите към "Българското" би ме било срам, че съм Българин! Причината по която и аз вече не ходя по такива сабирания вече, е че не ми е приятно да гледам пянски изпълнения, както и не се чуствам сигурен да карам с пяни хора на следващият ден

Разбира се това е моето си мнение и не искам да споря с никой дали е правилно или не...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X