Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на клас "Джуниър" за сезон 2006 ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Different_Soul
    (а аз лично ще се размажа от кеф !!!!!! )
    И аз

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      бе като гледам май няма да ходя
      рекох да ти дам кдх са да покараш свестен мотор хем да избия пътните че точно заради тва не ми се идва
      400км ми е отиване и връщане
      газта вече е над 1 лев смятай ги ти
      40лв имам само за газ, отделно бензина за мотора стават 60, маслото и други не ги смятам
      тоя път реших да ги спестя
      е .... да видим кво ще ми скимне до утре де
      може да ида на пистата в асеновград да покарам малко крос
      имат хубав трапец и завои и др супер е,хем ми е бая по близо
      Ми забрави вафлите на закуска да сложиш!
      И т'ва ми било фармацевтичен бос Той Душата със заплата от десетки левове по-къси сметки си прави!
      Айде, ще ти разкажа после да не си капо.

Коментар

Защо нямам Emoticon, дето пада на земята и се превива от смях

Коментар

Ако ще правите ДЖУНИЪР аз сам твърдо-за познавам много деца които карат мотори и АТВ но ги е страх да карат с големите но нали ще има класиране и ранклиста ина4е аз няма да карам в ДЖУНИЪР а при големите и безтова ще ми е много лестно

Коментар

Незнам и аз вече. Догодина се очертава и аз да се пускам, ама нещо зе да ми бяга мерака, щото ще е сингъл. Ако ще се прави клас Джуниър, предлагам да бъде по двойки

Коментар

Ще разпродстраним обяви и в други градове и смятам, че ще съберем момчета за Джуниър. Трябва да тръгнем да изграждаме добри кадри от рано, че да се намесим в световния елит по-късно. Иначе защо ще правим федерация?! Това ще залегне и като една от основните точки в програмата
              В Стара Загора напролет започваме школа за деца и има много желаещи.

Коментар

Дано, Жоро

Коментар

Ако ще се прави клас ДЖУНИЪР ще пускате ли АТВта

Коментар

Първоначално публикуван от nikolen
                    Ако ще се прави клас ДЖУНИЪР ще пускате ли АТВта
                    Да, защо не

Коментар

Не знам просто питам за всеки слу4аи

Коментар

Николен, мен нещо ми обягва бройката за пичовете с АТВ-та...за малките става въпрос(до 18 ) Кажи приблизително, питам само информативно

Коментар

Каквито и класове да се правят трябва да има хора за тях
                          за да има джуниър атв клас трябва поне 4 атв та да се съберат със момчета под 18 години
                          или айде поне 3
                          за моторите джуниър класа същото важи

Коментар

И това е вярно, трябва да има конкуренция за да се организира клас "Джуниър" за АТВ-тата.. а за това според мен са нужни, както каза и самия Митков поне 3 мотора.. за първо, второ и трето място..... иначе ако ги няма състезателите с машините, просто няма смисъл... :Р
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Познавам само две деца които ще карат в класа на АТВ едното съм аз а другото е един мои приятел

Коментар

Ако няма достатъчно, ще карате заедно с моторите в един клас, докато се съберете достатъчно. И ние почнахме с 3 ATV, но в Тополовград бяха май 13?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X