бе като гледам май няма да ходя
рекох да ти дам кдх са да покараш свестен мотор хем да избия пътните че точно заради тва не ми се идва
400км ми е отиване и връщане
газта вече е над 1 лев смятай ги ти
40лв имам само за газ, отделно бензина за мотора стават 60, маслото и други не ги смятам
тоя път реших да ги спестя
е .... да видим кво ще ми скимне до утре де
може да ида на пистата в асеновград да покарам малко крос
имат хубав трапец и завои и др супер е,хем ми е бая по близо
Ми забрави вафлите на закуска да сложиш!
И т'ва ми било фармацевтичен бос Той Душата със заплата от десетки левове по-къси сметки си прави!
Айде, ще ти разкажа после да не си капо.
Ако ще правите ДЖУНИЪР аз сам твърдо-за познавам много деца които карат мотори и АТВ но ги е страх да карат с големите но нали ще има класиране и ранклиста ина4е аз няма да карам в ДЖУНИЪР а при големите и безтова ще ми е много лестно
Незнам и аз вече. Догодина се очертава и аз да се пускам, ама нещо зе да ми бяга мерака, щото ще е сингъл. Ако ще се прави клас Джуниър, предлагам да бъде по двойки
Ще разпродстраним обяви и в други градове и смятам, че ще съберем момчета за Джуниър. Трябва да тръгнем да изграждаме добри кадри от рано, че да се намесим в световния елит по-късно. Иначе защо ще правим федерация?! Това ще залегне и като една от основните точки в програмата
В Стара Загора напролет започваме школа за деца и има много желаещи.
Каквито и класове да се правят трябва да има хора за тях
за да има джуниър атв клас трябва поне 4 атв та да се съберат със момчета под 18 години
или айде поне 3
за моторите джуниър класа същото важи
И това е вярно, трябва да има конкуренция за да се организира клас "Джуниър" за АТВ-тата.. а за това според мен са нужни, както каза и самия Митков поне 3 мотора.. за първо, второ и трето място..... иначе ако ги няма състезателите с машините, просто няма смисъл... :Р
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар