Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на клас "Джуниър" за сезон 2006 ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Николен ATV
    Според мен ще е по добре да е по-лесно защото пазнавам един мой приятел който е на 11 години и кара АТВ и няма да може да мине по трасето Така снесняваме кръгът от участници
    Николене, с цялото ми уважение, ама това е състезание, а не разходка Не че си търся белята, ама ако не се морим, потим, мъчим и проче няма никъкъв ефект. Според мен може да се направи едно изключение за първа година по различно трасе, ама следващите години да се промени.

Между другото,има много пичове, ама както проблема при мен не е друг,ами несъгласието на родителите Както и да е...Малко ми остава 2008 г е близо

Коментар

Мене татко никога няма да ме пусне да карам по трасето по каето ще карат големите ''сам'' Обаче си прав че ние се пак не отиваме там да се разхожда ме с моторите и АТВ-та а да караме

Коментар

Мен навсякъде ще ме пусне да карам, ако ще и на 90 градусов наклон. Въпроса е, че го е страх да не се правя на състезател и да се потроша целия

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba
          Няма ли да ти е множко да караш и по двете трасета
          Я си изясни какво искаш?
          Много добре знам какво искам..... и това е .... ДА КАРАМ ..... да карам толкова много, че да немога да си кажа името !
          Те това искам аз..
          не мисля, че ще е невъзможно минаването по нормалното трасе - само ще е по-бавно - което си има своите недостатъци...
          Според мене трудно трасе няма.... има ХУБАВО трасе... а тези трасета са хубави когато те затрудняват защото именно в това се крие тръпката...(пък и не вярвам някой от мотористите да неможе евентуално да заобикаля или да помоли за помощ )

Но примерно ако аз реша да се състезавам ще трябва да съм с "големите" (че 23 ги минах скоро преди 5 години) а сигурно караш ендуро по-добре от мен - аз съм се качвал няколко пъти ...
          аз съм на 17 сега на 31-ви правя 18.... знаеш ли колко пъти съм се качвал на хубав мотор (истинско ендуро или чист крос) ???
          Точно 3 пъти !
          1-вия на едно Кавазаки 220 куб. на Сопот, бяхме с Манолев двамата..
          2-рия на Един ДР 350 също с Манолев
          3-тия на Малък Кеко на Кавазаки-то...
          Това са ми каранията на МОТОРИ, всичко останало е ИЖове МЗ-ти и всичко подобно... и всички тях съм карал лудо като за крос... та предполагам карането на истински офроуд мотор ще ми е по-лесно по принцип заради този стаж с "моторите"
          Така че едва ли има някой от този форум, който пише много в "Мотори и АТВ" който да е карал по-малко истинско ендуро или крос от мене..
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
            Мен навсякъде ще ме пусне да карам, ако ще и на 90 градусов наклон. Въпроса е, че го е страх да не се правя на състезател и да се потроша целия
            Всеки го е страх от това, особено ако си баща и виждаш, че детето ти е адски надъхано !
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Аз наистина напоследък се отпускам с даването на газ. Дори не усещам колко бързо карам. Не гледам километража

Коментар

Different_Soul, да ти кажа - аз сам карал мотори ... ама по асфалт ... бая съм карал ...

в гората съм карал само балканче 50 - като бях на 16 и МЗ 150 като бях на 18 .. по 1-2 кръгчета ...

Сега вече мислиш ли, че си карал по-малко от мен

Айде тренирай, че напролет ще си взема едно балканче да се гоним
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Different_Soul, да ти кажа - аз сам карал мотори ... ама по асфалт ... бая съм карал ...

в гората съм карал само балканче 50 - като бях на 16 и МЗ 150 като бях на 18 .. по 1-2 кръгчета ...

Сега вече мислиш ли, че си карал по-малко от мен

Айде тренирай, че напролет ще си взема едно балканче да се гоним
                  Е, айде сега подробности ... аз пък карам само из черни пътища щото не ми харесва цвета на облеклото на полицаите
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X