Обява

Свий
Няма добавени обяви.

23-24ти Юли Ендуро в Бухово/София под връх Мургаш

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Sofia
    Ааа, не, с никого не бях говорила и затова попитах, за да се информирам, пък тя стана една...
    Вече знам, че ще си е кръг, както си трябва и се надявам тия дни да се уточни всичко по програмата. Пък ще дойда да клакьорствам и да ви се радвам
    Всичко си ОК, нали се извиних, а и Митков ми е приятел и CO. репортер!
    В Бухово сигурно ще е голям купон Обичам "купоните" в ендурото

Коментар

тва въобще не е стряскане
      познавам ги от давна "железните" и съм сигурен че са намислили някой екстрем с голяма доза изненади
      така че съветвам всички които ще ходят много да внимават
      "железните" отдавна са известни с "гостоприемстовто" си
      лично на мене ми е супер интересно кво са ни приготвили

Коментар

Е сега вече ме размазахте

Какви са тия изненади
        За последните няколко състезания правих ебати маневрите и чудесата за да мога да карам ама тоя път незнам нали затова имаше календар Жоре какво става бе на Пампорово всеки които питах никой не знаеше за това Да не говорим че мотора за последно го видях на ремаркето по пътя Смолян-София

И с Съби се видяхме на морето и той нищо не ми каза както и да е

Ако Кремиковските райдъри са включили спускането в кочината си носете яките нерви и спирачки

Коментар

Тази година ще е така Близнак, а от догодина ще направим календар, който ще се спазва стриктно всеки да може да си наглася хавите от рано Зимата ще се съберем на греяна ракия и на трезво ще дооформим всичко по правилника и регламента.
          А сега, напред в кочината!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
            тва въобще не е стряскане
            познавам ги от давна "железните" и съм сигурен че са намислили някой екстрем с голяма доза изненади
            така че съветвам всички които ще ходят много да внимават
            "железните" отдавна са известни с "гостоприемстовто" си
            лично на мене ми е супер интересно кво са ни приготвили
            Ако им отидете на гости да карате, определено така ще стане , но не мислете, че момчетата са малоумни Абсолютно са наясно че състезанието е отговорно мероприятие и подобни "майтапи" нямат място. Засега трасето е много добро с умерена трудност, клоничеща към трудно на места, но в никакъв случай екстрем или нещо подобно. Газопровода няма да се качва, защото пак се е изровил и е станал прекалено труден. Близо до финала можеби ще има една изненадка по желание (за най добрите), но ще има и заобиколен път с 5-10мин наказание. Не се притеснявайте идеята е да ви доставим удоволствие а не да ви пребием

Коментар

Между другото, съгласен съм с Митков че не е редно да се променят/измислят цитати... но вие сами си решихте спора така или иначе... стават грешки, какво да се прави...

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
                Е сега вече ме размазахте

Какви са тия изненади
                ...

И с Съби се видяхме на морето и той нищо не ми каза както и да е
                Пеко, отвори се голяма дупка в календата и тъй като Буховци от отдавна искаха да организират кръг при тях, направихме това състезание. Когато се видяхме с теб на сл. бряг и аз не знаех нищо... то никой незнаеше де, идеята възникна по късно...

Коментар

идеята възникна като видях че от форума организират състезание с джипове
                  понеже знам че са печени им предложих да има и мотори
                  от там пък на съби и кремиковските се организираха и ще стане супер готино състезание според мене

въобще като гледам специално този шампионат за джиповете който се организира от офф-роад българия го организират хора с които сме в много добри взаимоотношения и са отворени към ендурото така че и за в бъдеще могат да се комбинират с тях проявите
                  от това само печелим
                  колкото повече кръгове има ендурото по-добре

то и на организаторите на бая албена май им бях подхвърлил да има и ендуро но те въобще не "подхапаха" а смятам че моторите щяха много да вдигнат атрактивността и рейтинга на това състезание
                  дано до година да са по отзивчиви
                  много ми се ще да има на някой плаж състезание с ендурота
                  макар че то не е късно
                  по принцип състезанията по плажа ги правят зимно време навсякъде из европа

Коментар

Трасето става маняшко и много красиво. За съжаление няма да ни пуснат на мястото където искахме да направим катеренето по хълм, тъка че вторият ден замисляме развлекателно каране из балкана с хубаво хапване на обяд и демонстрация на някой от най трудните места в района, понеже на състезанието не сме ги включили. Всички ще може да видите въпросният страшен газопровод и т.н.т. Мисля че това ще е много по развлекателно, отколкото цял ден висене по някакъв затворен кръг, какво ще кажете?

Такси за участие на участници извън радиус 50км от Бухово няма да има, за да облекчим хората които трябва да пътуват до мястото на състезанието. Събота срещу неделя ще се съберем на празнична вечеря, както обикновено, и ще се раздадат награди (май ще има много!) и купи.

Стягайте се!

Коментар

Не се съмнявам, че ще стане добро състезание, а колкото до вторият ден, предварително бяхме решили още в Сопот, че той ще е по осмотрение на организаторите Така че всичко е в реда на нещата!
                      И аз желая на всички добро и безинцидентно каране

Коментар

Относно газопровода под Мургаш ,когато пожелаеш мога да те кача зад мен за да видиш как се качва без да ни озори.А трасето наистина ще бъде много яко ,предимно патеки и малко скоростни отсечки.Ще се постараия да го маркираме перфектно за да не се лутате и да губите време.От вас се иска само да давате яко газ!!!!!!!!!!!!

Коментар

Ей това вече не е за изпускане!!!
                          К. Кулев

Коментар

Геле, добре дошъл във форума!

Коментар

Браво бе геле е те тва вече е приказка

Коментар

Геле, добре дошъл в форума! Ще се радвам и да пописваш чат-пат, че ми писна от тоя Митков!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X