Жоро, не може да обявиме че ще се зачита, и после да кажем че няма, хората които са ходили там са инвестирали средства и време за да се борят за тези точки, утре кой ще ни има доверие когато обявиме каквото и да било???
Прав си Събине, ама и ти да си, няма ли да се изкушиш
Виж какви компенсации предлага Митков
според мен кръга в пампорово трябва да се зачита, а накрая на сезона тези който имат точки от всичките кръгове им се маха най-лошото класиране от даден кръг. тези които имат всички кръгове без един не им се маха нищо, а тези които са карали някой друг кръг си остават както са си. мисля че и в мотокроса от целиа сезон имаш право да пропуснеш 1 кръг.
Тъй ли, че нали е цитат бе Митков?! Нямам пръст в тая работа.
Ама и ти прекали с тия намеци, бе френд Нали вече беше решено още преди Смолян Ние за к'во ходихме там да се трошим.
Нали си ми приятел, ще видя какво мога да направя по въпроса.
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
нямам думи просто.
така няма да стигнем доникъде, а и не му е тук мястото за такива конфликти. убеден съм, че ендураждиите сме най-яката и задружна гилдия, нека и така да си останем
Е-е, за един ташак, ще развалим хубавата работа!
Дай сега само да спорим. Има обявен регламент и той ще се спазва.
Не, че аз нямаше да отида в Смолян да карам и без класиране, но нямаше да се напъвам толкова, а щях да си взема фотоапарата и да спирам да правя снимки на тия красоти около Гела!
-------------
вижте кво нямам нищо против жоро
знам че обича майтапите
но си има правила
не може да се пише за нещо че е цитат а да се пишат измислени неща
ей го на сега си го е поправил но пак е оставил накрая нещо което не съм казал
а все пак мненията в форума се четат от много и най различни хора
те от къде да знаят Жоро майтапи ли се или не
като видят "цитат" и предполагат че наистина човека е казал точно това
предлагам да спазваме все пак някаква коректност в този форум
иначе никой няма да го взима на сериозно и ще стане като чатовете дето по цял ден си чаткат разни с ник неймове
ако ще си пишем в този стил ще се регистрирам и аз с некой ник нейм и ще пиша квото си искам
да видите тогава майтап та майтап
но тука все още сме с реалните си имена
дайте все пак да държиме някакъв що годе нормален тон и да не се обиждаме
А бе, Митков, сума пичове влизат тук, тъй като форумът е весел и тези, които са тук добре го разбират ! Ако си говорим само сериозно ще стане скучно и рейтинга ни ще спадне рязко Питай МБМД ако не вярваш Добре, ще ти се извиня публично:
ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ АЗ СИ ИЗМИСЛИХ ТОВА, ДЕТО МИТКОВ ЩЯЛ ДА ПРАВИ 30 БРОЯ СВИРКИ И МУ СЕ ИЗВИНЯВАМ
Защото Митков е симпатяга
-------------
А бе жоре ,пак я измисли ей
кво са ти влезли тия свирки в главата не знам
то и аз ги харесвам не че не ги харесвам ама на мен да ми ги правят
а това за кръговете го написах не защото не съм бил в смолян
а защото съм сигурен че в бухово ще е много по добре организирано
отколкото в смолян.
така че със сигурност бухово заслужава да си бъде не по малко кръг от шампионата отколкото смолян
а софия както бе задала въпроса ми си стори че някой е намислил бухово да не е кръг
а софия както бе задала въпроса ми си стори че някой е намислил бухово да не е кръг
Ааа, не, с никого не бях говорила и затова попитах, за да се информирам, пък тя стана една...
Вече знам, че ще си е кръг, както си трябва и се надявам тия дни да се уточни всичко по програмата. Пък ще дойда да клакьорствам и да ви се радвам
Знам, че в Бухово ще е яко! Вчера говорих със Суйката и каза да си носим по два комплекта шлемове
Недейте стряска така хората. Някой дето е решил да идва на състезанието току виж се отказал щото примерно си няма втори шлем По-добре и един резервен череп да си носи човек в раницата ама в никой сайт за интернет търговия не съм видял да се продават що така
Коментар