Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кръг от ендурошампионата в Смолян на 18 и 19 Юни ще има!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

отговора ще е ясен
    всеки който ще ходи ще иска да влиза в класирането
    въпроса е дали отговаря на предварителните условия за състезанията които сте ги решили
    ако отговаря добре ако не

Коментар

На срещата в Сопот не беше ясно дали ще правят ендуро трасе. Решихме, че ако направят, ще участвуваме! Сега хората се постараха и в предвид на това, че ендурошампионатът набра скорост желаят да ни угодят, а ние отиваме да се наакваме
      Не искам лични интереси да вземат връх и затова ще се съобразим с всички

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
        Бързо трасе, 70км зареждане(а ако се позагубиш?), камъни, летящи джипове ... закакво да ходя, да ме згази някой джип ли???

Ако случайно ни се прииска да ходим с Пацо то със сигурност няма да се състезаваме, защотот състезание заедно с джипките си просиш нелята. За мен това е абсурд! Това ми намирисва на поредното състезание в което мотористите са за разнообразяване на състезанието и мисля че не трябва да се зачита за шампионата!!!
        абсолютно съм съгласен с теб. адски ми се ходи заради родопите и природата, знам че там нямам шанс с моя мотор, и затова го изключвам като състезание, това което искам да направя е да си направим каране и да се кефим, да отидем до Триград и защо не да преспим там, а на другия ден обратно, а който желае нека си кара за точки.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Това не е ендуро състезание а джипово, щом контролите са общи за мен това не отговаря на изискванията. Естествено регламент няма и затова се получават подобни недоразумения. Щом искате да ходите да им правите състезанието интерестно, ваша воля, но ако организаторите имаха и най малко уважение към нас нямаше да ни рискуват живота да караме по трасето на джиповете, ако че не било съвсем едно и също!

Коментар

Събине, ти си ходил на такъв тип (смесени) състезания като Ком-Емине и с джип, и с мотор, най-добре трябва да знаеш дали има възможност да стават бели. Пък и там е доста дни, а тук само един. Организаторите са се постарали да предлажат и възможност за ендурото, а знаете това колко време, нерви и усилия коства това.
            Вярно е, че предимството ще е за джиповете, защото си е техен кръг, но най-добре който има притеснения, да поговори със самите организатори и да си прецени дали иска да се включи. Направиха ви вече анкета, гласувайте там, за да не стане после, че някой е искал точки в шампионата, а не е искал да участва в Смолян.
            Със сигурност обаче никой няма да съжалява, ако отиде дори само като гост. Състезанието ще е зрелищно и купон няма да липсва
            [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Ако се засичаме само по контролите не виждам какъв е проб лема?
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Събине, дай да уважим хората, като както казва София, много труд са хвърлили те за да направят отделно трасе за нас. Това много значи за мен и означава, че на ендурото се разчита, а не е между другото

Коментар

ако засичането е само по контролите това е друга работа. за това че трасето е много дълго и нямаме шанс тия които сме с 2-тактови мотори и то кросови е ясно. незнам тогава дали ще съм свободен, другата седмица ще разбера. ако съм свободен ще се опитам да дойда заради шоуто
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Краси, организаторите ме увериха, че така е направено!
                    Дидо - твоят партнер каза, че ще направи всичко възможно да се освободи, но май го притискат и някакви финансоеи проблеми ...

Коментар

Много малка пауза имаше между последните състезания и тва се отрази финансово на бая хора
                      То и димитър едвам успя с финансите за Хасково
                      а сега ако го накарам да ходим на смолян
                      Жена му вече не смея да и се покажа

Коментар

Да тегли заеми, като стане депутат ще си навакса!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                          Краси, организаторите ме увериха, че така е направено!
                          Дидо - твоят партнер каза, че ще направи всичко възможно да се освободи, но май го притискат и някакви финансоеи проблеми ...
                          вчера се видяхме с Дидко, и той не е много сигурен както и аз. другата седмица ще кажем окончателно за ангажиментите си. иначе ми се идва

Коментар

Софи,

разликата е че досега не е имало състезание където и моторите и джиповете да се състезават. На всички състезания където са били и мотори и джипове моторите са били там за преход а не състезание за време! Т.е. целта на мотористите през цялото време е била да се пазят от джипките, а когато се състезават, това няма как да се получи. Още повече за такъв вариянт на състезание дори не е и ставало на въпрос при обсъждането на ендуро шампионата! Това е абсурд и аз съм твърдо против. Няма никаква логика да насилваш хора борейки се за точки за шампионата да си ризкуват живота някой джип да ги згази на засичащите се неща. Незнам дали си помняте, че се обсъждаше за опастността при пресичане на асвалт, а това е 10 пъти по опасно, ДВЕ СЪСТЕЗАНИЯ ДА СЕ ЗАСИЧАТ, СЛЕПИ ЛИ СТЕ ЧЕ НЕ ПРОУМЯВАТЕ ПРОБЛЕМА. Опасно е да се засичат две моторджийски състезания пък с джип да не говорим!

Коментар

Първоначално публикуван от Galabin
                              Ако се засичаме само по контролите не виждам какъв е проб лема?
                              ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА БЕЗОПАСТНОСТ. АКО НЯКОЙ ГО БЛЪСНЕ ДЖИП И УМРЕ ДАЛИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО ВИ ГОВОРЯ ТОГАВА

Коментар

Абсолютно си прав и като гледам, има само един вариант за провеждане едновременно и на двете състезания с общ купон, но за съжаление, мисля, че е невъзможно да се осъществи. Е, не че е невъзможно, но изисква повече хора и разправии от страна на организаторите - има предвид варианта първия ден джиповете си правят прехода, а мотористите си измислят нещо друго и на друго място, но така че да не си чупят моторите и главите На следващия ден тръгват на своя преход (както в София), а джиповете си продължават с траяла след като стартират. Лошото в този случай е, че ендуристите ще каталясат в неделята от толкова дълъг преход и трябва да си вземат отпуск в понеделник, за да си починат в Родопите
                                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X