Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кръг от ендурошампионата в Смолян на 18 и 19 Юни ще има!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Mitkov, Всъщност за да не пиша дълги пледоарии, прочети какво пише в девиза ми!

Коментар

Митков и Димитре, аз предлагам да напрвим бойкот на шампионата, насрочвам гладна стачка пред хотела. ако имаме сили другия ден може да си направим едно каране до Триград с посещение на "Дяволското гърло" и напиване в някоя местна механа. ако има и други желаещи нека своевременно да се запишат в протеста !!!
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

То само гладна стачка ви трябва на теб и Димитър и като влезете в Дяволското гърло някоя капка ще ви събори от стълбата

Коментар

хех ние може да сме гърчави ама знаеш ли колко сме издържливи, я ни пусни на харема си да видиш, после и на затвореното може да летим
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Бързо трасе, 70км зареждане(а ако се позагубиш?), камъни, летящи джипове ... закакво да ходя, да ме згази някой джип ли???

Ако случайно ни се прииска да ходим с Пацо то със сигурност няма да се състезаваме, защотот състезание заедно с джипките си просиш нелята. За мен това е абсурд! Това ми намирисва на поредното състезание в което мотористите са за разнообразяване на състезанието и мисля че не трябва да се зачита за шампионата!!!

Коментар

Нямам нищо против това състезание да не се зачита за шампионата , но старозагорци ще ходим да покараме. Нали това искаме?! А там природата е забележителна и едно такова преживяване не е за изтърване
              Нямам претенции за класиране, само ми се кара.

Коментар

След прехода с 20-те австрийци как ще имаш сили да се бориш с родопския камънак, Жоре?
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Хич не ми пука, София! След тия дъждове, а и те ще продължават навярно, си представям какво чудо ще е в Стара Планина, но нали съм ветеран и трябва да подържам форма

Коментар

Събин написа

Бързо трасе, 70км зареждане(а ако се позагубиш?), камъни, летящи джипове ... закакво да ходя, да ме згази някой джип ли???

Ако случайно ни се прииска да ходим с Пацо то със сигурност няма да се състезаваме, защотот състезание заедно с джипките си просиш нелята. За мен това е абсурд! Това ми намирисва на поредното състезание в което мотористите са за разнообразяване на състезанието и мисля че не трябва да се зачита за шампионата!!!
                    Много съм съгласен и на мен хич не ми се ще да се гоня с джипове като Том и Джери
                    Това състезание наистина не бива да влиза към класирането според мене
                    Освен това препоръчвам на всички които все пак отидат да бъдат изключително внимателни да си носят повечко резервен бензин
                    и да се движат на по големи групи и всеки да си носи гсм -а или ако има мобифон още по добре

Коментар

Току-що говорих с Йоско. Засичането с джиповете ще става само на контролите, а иначе трасетата са си съвсем различни. На асфалта скоростта ще е ограничена до 60 км/ч. Това ще се контролира с пътна полиция (радар) и нарушителите ще се дисквалифицират
                      Хасковци ще са там. Севлиево - също!Краси, не ни баламосвай !
                      Говорих с Дропчо, и от техните пичове ще идват с изключение на него, че бил на рали в Шумен.

Коментар

Това мисля че е правилното решение, защото хората няма да бързат толкова и ще се пазят от джипките. Важното е да го обявим предварително, за да няма сърдити!

Коментар

Бе то предварително на думи все всичко е перфектно

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                            Току-що говорих с Йоско. Засичането с джиповете ще става само на контролите, а иначе трасетата са си съвсем различни. На асфалта скоростта ще е ограничена до 60 км/ч. Това ще се контролира с пътна полиция (радар) и нарушителите ще се дисквалифицират
                            Хасковци ще са там. Севлиево - също!Краси, не ни баламосвай !
                            Говорих с Дропчо, и от техните пичове ще идват с изключение на него, че бил на рали в Шумен.
                            Ключът е в думата ЗАСИЧАНЕ.

Аз лично не искам да ме засече някой джип

На всички които си мислят че съм прекалено предпазлив ще припомня че над 2 години съм участвал в състезания с джипове и знам какво говоря!

В крайна сметка вие си решавате. Пожелавам безаварийно на всички!

Коментар

Те на скоро не бяха ли го "засекли " един и после май бая счупени работи по него е имало

Коментар

Добре де, то е ясно, че ще се кара, но сега пък като говорих с някои класирането да не важи за шампионата, те се възпротивиха веднага и заявиха, защо да си трошат моторите тогава ?!
                                Хайде да не предрешаваме нещата тук, тъй като ние сме сигурно 1/5 част от всички! Ще направя допитване до всички участници (макар,че ще се набутам много), а тук ще пуснем една анкета и въпроса ще се разреши.
                                Пак повтарям, нека не го решаваме само ние

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X