Първоначално публикуван от mitkov
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 3-ти КРЪГ -Хасково
Свий
X
-
Добре бе няма проблеми
просто коментирахме
наистина нещата и така не са лоши
Но когато се коментира нещо като сме на състезание защо да не се изкоментира и в форума
Лошото е че се аз се впрягам да ги пиша тия работи,и после излиза се едно нещо съм недоволен А ТОВА НЕ Е ТАКА
Напротив който ме познава по ототдавна много добре знае че това да има ендуро в България ми е било мечта поне от ...около 10 че и повече години
Така че сега супер се кефя
И преди само аз карах тука с ендуро а сега взе да става все по популярно
Че даже и Бучака взе да кара ендуро
което си е цяло чудо 
Да не говорим за Стара Загора току що приказвах с едни момчета от там и ми казаха че всичко живо минавало на ендуро там
и то точно СТ.Заг дето преди беше бастион на шосейкаджиите
Е КАК ДА НЕ СЕ КЕФЯ
Коментар
-
... плюс това в много села по сборовете правят мотокрос + борби! Там има достатъчно поле за изява, пък и наградния фонд е по-голям (коч да речем).
Те май борбите ги махнаха, ама кросът остана, така че нищо не пречи, който иска да си премери сили до къде я е докарал да отиде там
Напролет и есен край Стара Планина и Средна Гора - крос след крос !
Коментар
-
Проблема е че много от тези хора не оважават природата и хората, които живеят и се прехранват по полетата. Вася с АТВ-то приметно го имам заснет как минава по нива на моето състезание! Това е отношението, което може да провали ендурото! Хора като него или трябва да проумеят това или трябва да не се допускат до бъдещи състезания! В регламента за 2006 ще има много стриктни правила и санкций за подобни селски изпълнения!
Коментар
-
Е той не е знаел че не бива от там да се минава
Сега като му кажете ако пак така прави вече ще е друга работа
Наистина особенно около София трябва много да се внимава къде се оставят дири
Иначе при нас по няма проблем
Не е толкоз гъсто населено и няма много обработваеми земи
А нагоре към сакара например жив човек не мож срещтна
И към маджарово и гръцката граница горе долу също
А има невероятна природа
Коментар
-
Що се отнася до кроса и аз не съм му привърженик ендурото си е много по готин спорт
За съжаление до сега нямаше ендуро и всеки който обичаше офф роуд с мотоциклет и искаше да се понаучи да кара трябваше ще не ще да ходи и по мотокросове просто нямаше друго
Все пак обаче скоростни етапи които да са зрелищтни и за зрителите се правят и на ендуро състезания,те разбира се много се отличават от класическия мотокрос нямат прекалено големи скоци и включват трудни за преодоляване места при които е важна техниката на управление.
Коментар
-
Абсолютно си прав! И за в бъдеще трябва тези, които организираме състезанията да помислим над товаПървоначално публикуван от mitkovВсе пак обаче скоростни етапи които да са зрелищтни и за зрителите се правят и на ендуро състезания,те разбира се много се отличават от класическия мотокрос нямат прекалено големи скоци и включват трудни за преодоляване места при които е важна техниката на управление.
Ние вече всъщност сме го решили и догодина през април ще има сериозни корекции в затвореното трасе и дори атрактивността ще е по-голяма
Коментар
-
Аз предложих да се взимат на половина или даже 1/3
ако мислиш че с тва 5то място и с 1/3 от точките за него ще стане кой знай каква разлика в точките
по принцип всеки който е положил усилия за нещо трябва да бъде възнаграден по някакъв начин
аз въобще не исках да се пускам втория ден на кроса и си имах друга много важна работа в Харманли
Ти и още няколко души ме навихте да дойда и казахте че и вие ще карате айде да сме направили нещо за публиката
А на другия ден като дойдох ТОЧНО ТЕЗИ ДЕТО МЕ НАВИВАХТЕ и казахте че въпреки всичко ще карате като пристигнах и ви видях по къси гащи и с чехли веднага ми стана ясно че няма да участвате
Въпреки това ние с димитър участвахме за да уважим публиката
Не е нормално организаторите зорлен да навиват участниците за затворения кръг
Ако има все пак по някоя точка и от затворения кръг няма да се стига до тия абсурди
Коментар
-
Имам ново предложение всеки който уважи организаторите и участва в затворения кръг да получава поне по една точка за участие
Трябва ли винаги да чакаме да дойде някой "кросаджия" да направи интересно на публиката втория ден
И организатора да се чуди как и да ходи да събира по нощите хора да ги моли едва ли не да участват втория ден
Коментар
-
Това вече има логика и е по приемливо.Първоначално публикуван от mitkovИмам ново предложение всеки който уважи организаторите и участва в затворения кръг да получава поне по една точка за участие
Трябва ли винаги да чакаме да дойде някой "кросаджия" да направи интересно на публиката втория ден
И организатора да се чуди как и да ходи да събира по нощите хора да ги моли едва ли не да участват втория ден
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар