Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 3-ти КРЪГ -Хасково

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mitkov
    Ако се вземат точките наполовина няма да има големи размествания
    но всеки ще е с различен брой точки
    Митков ИЗКЛЮЧЕНО е да се правят каквито и да е размествания в правилата, защото вече са минали 3 състезания. евентуално може да се обсъжда за следващият сезон...

Коментар

Добре бе няма проблеми просто коментирахме
      наистина нещата и така не са лоши
      Но когато се коментира нещо като сме на състезание защо да не се изкоментира и в форума
      Лошото е че се аз се впрягам да ги пиша тия работи,и после излиза се едно нещо съм недоволен А ТОВА НЕ Е ТАКА
      Напротив който ме познава по ототдавна много добре знае че това да има ендуро в България ми е било мечта поне от ...около 10 че и повече години
      Така че сега супер се кефя
      И преди само аз карах тука с ендуро а сега взе да става все по популярно
      Че даже и Бучака взе да кара ендуро което си е цяло чудо
      Да не говорим за Стара Загора току що приказвах с едни момчета от там и ми казаха че всичко живо минавало на ендуро там
      и то точно СТ.Заг дето преди беше бастион на шосейкаджиите
      Е КАК ДА НЕ СЕ КЕФЯ

Коментар

... плюс това в много села по сборовете правят мотокрос + борби! Там има достатъчно поле за изява, пък и наградния фонд е по-голям (коч да речем). Те май борбите ги махнаха, ама кросът остана, така че нищо не пречи, който иска да си премери сили до къде я е докарал да отиде там
        Напролет и есен край Стара Планина и Средна Гора - крос след крос !

Коментар

Проблема е че много от тези хора не оважават природата и хората, които живеят и се прехранват по полетата. Вася с АТВ-то приметно го имам заснет как минава по нива на моето състезание! Това е отношението, което може да провали ендурото! Хора като него или трябва да проумеят това или трябва да не се допускат до бъдещи състезания! В регламента за 2006 ще има много стриктни правила и санкций за подобни селски изпълнения!

Коментар

Събине, вярно ли е, че няма да си на Смолян ?
            Там ще е хубаво, само дето маршрута ще е по-дълъг, ама к'во ни пука, важно е да покараме!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
              В регламента за 2006 ще има много стриктни правила и санкций за подобни селски изпълнения!
              Съгласен съм напълно. Сами трябва да си пазим спорта, за да не ни го затрият другите

Коментар

Е той не е знаел че не бива от там да се минава
                Сега като му кажете ако пак така прави вече ще е друга работа
                Наистина особенно около София трябва много да се внимава къде се оставят дири
                Иначе при нас по няма проблем
                Не е толкоз гъсто населено и няма много обработваеми земи
                А нагоре към сакара например жив човек не мож срещтна
                И към маджарово и гръцката граница горе долу също
                А има невероятна природа

Коментар

Що се отнася до кроса и аз не съм му привърженик ендурото си е много по готин спорт
                  За съжаление до сега нямаше ендуро и всеки който обичаше офф роуд с мотоциклет и искаше да се понаучи да кара трябваше ще не ще да ходи и по мотокросове просто нямаше друго
                  Все пак обаче скоростни етапи които да са зрелищтни и за зрителите се правят и на ендуро състезания,те разбира се много се отличават от класическия мотокрос нямат прекалено големи скоци и включват трудни за преодоляване места при които е важна техниката на управление.

Коментар

В Стара Загора нямаше да има и 10м асфалт, но при проверка на трасето видях, че едно място край него са го изорали и засели, а точно там имаше завой край нивата. Представих си на какво ще заприлича нивата след като всички минат по правата. , та затова имаше 300-400 метра асфалт.

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                      Все пак обаче скоростни етапи които да са зрелищтни и за зрителите се правят и на ендуро състезания,те разбира се много се отличават от класическия мотокрос нямат прекалено големи скоци и включват трудни за преодоляване места при които е важна техниката на управление.
                      Абсолютно си прав! И за в бъдеще трябва тези, които организираме състезанията да помислим над това
                      Ние вече всъщност сме го решили и догодина през април ще има сериозни корекции в затвореното трасе и дори атрактивността ще е по-голяма

Коментар

• Получих и класирането в кроса, но за съжаление организаторите са мерили постиженията само на финалната серия :

1. Ст. Бучаков
                        2. К. Масар
                        3. В. Тошев
                        4. Д. Стоянов
                        5. М. Митков
                        6. Н. Мартинов
                        7. Д. Димитров

Коментар

• Митков да почерпи за 5-то място
                          ... а аз се чудя от къде му е дошло на ума предложението да се вземат % точки от кроса ...

Коментар

• Аз предложих да се взимат на половина или даже 1/3
                            ако мислиш че с тва 5то място и с 1/3 от точките за него ще стане кой знай каква разлика в точките
                            по принцип всеки който е положил усилия за нещо трябва да бъде възнаграден по някакъв начин
                            аз въобще не исках да се пускам втория ден на кроса и си имах друга много важна работа в Харманли
                            Ти и още няколко души ме навихте да дойда и казахте че и вие ще карате айде да сме направили нещо за публиката
                            А на другия ден като дойдох ТОЧНО ТЕЗИ ДЕТО МЕ НАВИВАХТЕ и казахте че въпреки всичко ще карате като пристигнах и ви видях по къси гащи и с чехли веднага ми стана ясно че няма да участвате
                            Въпреки това ние с димитър участвахме за да уважим публиката
                            Не е нормално организаторите зорлен да навиват участниците за затворения кръг
                            Ако има все пак по някоя точка и от затворения кръг няма да се стига до тия абсурди

Коментар

• Имам ново предложение всеки който уважи организаторите и участва в затворения кръг да получава поне по една точка за участие
                              Трябва ли винаги да чакаме да дойде някой "кросаджия" да направи интересно на публиката втория ден
                              И организатора да се чуди как и да ходи да събира по нощите хора да ги моли едва ли не да участват втория ден

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                                Имам ново предложение всеки който уважи организаторите и участва в затворения кръг да получава поне по една точка за участие
                                Трябва ли винаги да чакаме да дойде някой "кросаджия" да направи интересно на публиката втория ден
                                И организатора да се чуди как и да ходи да събира по нощите хора да ги моли едва ли не да участват втория ден
                                Това вече има логика и е по приемливо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X