Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 3-ти КРЪГ -Хасково

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бил съм на световно по ендуро, а вие ще го видите навярно в Серес на есен, тъй като аз няма да мога, тогава се отложи карането ни в Мароко.
    Затвореният кръг го правим прекалено кросов И в това няма нищо лошо, но малко са ендуро елементите според мен. И ние направихме такава грешка в Ст.Загора, макар че с влизането в гората и карането из камънаците се опитахме да внесем повече ендуро отенък. Следващата година ще направим корекция. Затвореният кръг ще направим по-атрактивен и повече ще го приближим към траял! Какво по-интересно и за публиката, състезателите да се търкалят с малка скорост или спрели на някой стръмен наклон ?!
    Колкото до навигация + крос, не съм много съгласен, тъй като за тези, които правят трасето, както Бучака и Митака, единственото утешение е да си направят кефа на затвореното трасе през вторият ден!
    Имаше наистина натъртени състезатели от навигацията в Хасково. Мен още ме боли врата от среща с дърво. Много ми се искаше да се пусна в неделя, но нямах физическа възможност, не можех да си движа главата.

Коментар

Митака и Бучака що да не се пуснат те пак са се от участниците
      просто щото бяха домакини не участваха в навигацията
      точно и затова бива поне 1/2 от точките от затворения кръг да влизат в класирането да не бъдат ощетявани домакините,да може някой ако е закъсал много на навигацията леко да понавакса без да губи шансове хем и всеки ще е с различни точки а не като сега по 5 души с еднакви точки а има и други предимства .

Коментар

Тази година няма как, Митков. Нали вече има два затворени кръга? Който по-добре се е класирал в тях, той ще изпревари останалите с равен брой точки.
        Ще се съберем на есен и ще го решим ЗАЕДНО ВСИЧКИ
        Чакай, че т'ва много ми заприлича на поизтъркан предизборен лозунг, ама в случая е така

Коментар

Ако се вземат точките наполовина няма да има големи размествания
          но всеки ще е с различен брой точки

Коментар

Френд, вече са минали 3 кръга и всеки си е подготвил и изиграл картите според регламента, приет в началото! Не е справедливо сега да разлаваме кучетата.

Коментар

Ок бе аз само предлагам
              Ами накрая тия с равен брой точки кво ша ги правите
              пък и за следващите примерно може да се приложи
              все пак които е участва в затворените кръгове също влага усилия че понякога и по големи

Коментар

Все единият ще се е представил по-добре в кроса.
                Ако пък има такива, ще теглим жребий и излишните ще ги изпозастреляме

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                  Все единият ще се е представил по-добре в кроса.
                  Ако пък има такива, ще теглим жребий и излишните ще ги изпозастреляме
                  Жоро добре ли спа снощи? Струваш ми се нещо нервен
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar
                      Жоро добре ли спа снощи? Струваш ми се нещо нервен

не бе, любовницата вече не го кефи хи хи
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ха-Ха-Ха (извинете ме за късия пост, но такава ми беше реакцията )

Коментар

Пешо кво се хилиш бре. я се дръж по културно !!!
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

И десетте вече не ме кефят. Влюбен съм в друг харем!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                              Дори предлагам половината или поне 1/3 от точките от затворения кръг да влизат в официалното класиране
                              Да бе, как ли пък не
                              В момента при равен брой точки затрорените трасета ще определят накрая на сезона кой е 1-ви, но само толкова. Това са ендуро състезания и нямат нищо общо с крос състезания на затворено скоростно трасе. Ендурото е свързано с ориентиране, ако няма ориентиране си става чист крос!

Коментар

Първоначално публикуван от краси
                                абсолютно съм съгласен с това втория ден да вземат участие само състезатели който са участвали и в ориентирането първия ден. Така е лесно, хоп айде на кроса със свежи сили да ги скъсаме другите....
                                1. Вторият ден е до голяма степен за публиката и спонсорите.
                                2. Вторият ден е отделно състезание и хора които не са очаствали в първият ден по една или друга причина могат да очастват (и да се изявят) в втория.
                                3. Бързаците могат да покажат на какво са способни, защо да им се отнема това удоволствие.
                                4. Всчки имаме възможност да си премерим силите с Бочака и да видим колко сме зле всъщност!

Според мен всичко си е перфектно балансирано както си е!

Някой искат да си дръпнат чергата към тях, но това няма да стане!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X