Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 3-ти КРЪГ -Хасково

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Снощи ги смятах и тази вечер ще пусна временното класиране. Е, може и по-добре, но ги трупате!
    К'во да кажем за Кокера и Жасмин?! Вече втори кръг ги преследват големи неприятности. Този път пък сменяха гума, а времето им заедно със смяната е малко по-лошо от нашето
    Това е ендурото, Митак!

Коментар

Благодаря на всички участвали в създаването на Хасковския кръг!

Състезанието беше супер. Първият ден терена беше труден и трябваше да се кара много внимателно, заради многото камъни в този район на България. Маркировката беше добра и достатъчно често. Имаше пропуски, които ще споделя по късно. Хубавото е че с или без пропуски състезанието беше еднакво за всички и нямаше местни участници дето да са карали по трасето. Вторият ден на затвореният кръг всичко минa перфектно!

За мен и Пламен всичко мина почети перфектно. Аз ударих един доста голям камък на едно изкачване, тъй като Пламен беше пред мен и не можах да го видя. Не успях да падна, но си разтегнах/контузих рамото, та последните 7-8км ми се видяха като цяла вечност! Пламен пък нацели един камък в тревата малко след това та и той се изплющя... абе веселба отсякъде

Вторият ден не участвахме, поради моята контузия, а и тези затворени кръгове не са ми приятни.

Снимков матерял може да видите на адрес:
      https://htftp.offroad-bulgaria.com/sabin/Haskovo/

Коментар

няма смисъл от оплаквания, доста от екипите имаха проблеми, и на мен не ми беше много комфортно да карам цялото трасе без предна спирачка но това е част от пейзажа, мисля че общото мнение на всички учасници е по скоро положително отколкото отрицателно за шампионата като цяло. Мисля че няма да е лоша идея лека полека да систематизираме грешките и проблемите от всеки кръг и да се оформят в ясни правила и задължения към организаторите. примерно проблема от последния кръг, контролите да са със живи хора и тия найлонови пликчета май доста хора се чудеха дали не са попаднали случайно тези торбички по дърветата или някой овчар не си е закачил обяда там
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

То това е екзотичният елемент, Краси. За маркировката трябва често да се се досещаме, не да ни я тикат в очите!
          Дай сега да го направим с пътни знаци

Коментар

1. Не е задължително да са от живи хора, но да са на места където няма как да не ги видиш и да са с голяма цветна табела. Целта на контролата е да определи дали сме карали по трасето, а не да ги дебнем.

2. Вместо пликчета, трябваше да се ползват ленти като на затвореното трасе.

3. Маркети от други състезания или променено трасе трчбваше да се заличат(боядисат отгоре с черна боя приметно).

4. Не чух по да се съобщава каквото и да било за жълта маркировка, някой тръгнаха по нея, а тя се оказа че била за АТВ-тата.

Коментар

АГНЕТАТА БЯХА МАНИЯ

Коментар

Напълно подкрепям събин
                стара или невалидна маркировка не бива по никакъв начин да бъде оставяна
                и със сигурност трябва ясно да се заяви какъв цвят маркировки има по трасето и за какви МПС се отнасят
                торбичките бяха не лоша идея наложена от обстоятелствата Бочака сподели че като се е раззеленило се скрила част от маркировката и за това ги поставил в последния момент за улеснение на участниците
                но все пак биваше последните да бъдат уведомени за това
                въобще няма да е лошо постепенно да се сформира група която да помага на организаторите
                щото както беше в хасково само двама души е трудно да свършат цялата работа.

Коментар

Искам всички да са наясно, че организаторите правят това за 1-ви път, така че нормално е да има пропуски дори според мен са се справили много добре, имайки предвид това

Коментар

То не само че за първи път ами и с много малко хора да помагат го бяха направили в хасково
                    Направо ми дожаля за Бочака и жена му като ги гледах как са се впрегнали.
                    Па за митака да не говорим че са беше разпънал къде ли не
                    изтормозиха са хората и на тва отгоре сега и критики трябва да търпят.
                    Изкам да ги помоля да не се обиждат от критичните мнения всички оценяме високо усилията които са положили
                    Просто коментираме за да може организаторите на бъдещите кръгове да си извлекат поуки

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                      Просто коментираме за да може организаторите на бъдещите кръгове да си извлекат поуки
                      Именно!

Коментар

Пускам ви снимки от сала - всички съм ви снимала! Ако някой иска да си се има на снимка, нека ми пише и ще му пратя оригиналната снимка, че тук съм ги намалила максимално!
                        http://htftp.offroad-bulgaria.com/OF...nduro_haskovo/
                        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

В тоя ред на мисли понеже сматам че е хубаво да се благодари то
                          искам и аз да им благодаря е сега като бяхме в Австрия гледам ги на всяка втора дума си благодарят хората и като гледам къде са те и къде ние Май щте е по добре ние да се поучим от тях
                          За това благодаря на Бочака и Митака за усилията които положиха
                          И също много важно и на жена му на Бочака дето помагаше и тя та ни удисваше на ъкъла. щото знаете добре приказката че зад всеки голям мъж стои и по една голяма жена
                          благодарим също и на другите знайни и незнайни помагачи с пожелание догодина да са повече.

Коментар

Ето и мойте снимки по малко по културен начин:
                            https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...kovo/index.htm

Коментар

Поздравления за Митко и Станислав!Много се бяха потрудили за организацията на състезанието, а за агнетата да не говорим!
                              Като цяло състезанието беше супер.Маркировката беше ясна и мисля че който е внимавал е събрал всички контроли.Единствената грешка при маркирането която забелязах беше незаличенато на маркировката на отпадналата част от трасето.Колкото до пликчетата и жълтата боя,който е слушал организаторите е разбрал.Аз лично чух да съобщават за розовите пликове,а за жълтото Вася ще каже дали са съобщили, ама явно той беше разбрал.

Какво мислите за наказанията за пропусната контрола Мисля че 1/2 час е малко.По груби сметки караш до 1 контрола-взимаш я-финал.И какво става: карал си 20-30 мин.+3 часа наказателни за останалите 6 и влизаш някъде около 10 място без никакви проблеми.А и все пак нали 50% от състезанието е ориентиране
                              offroad фен
                              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

е в случая никой не е направил такова нещо
                                а и като се има предвид че нямаше хора на контролите
                                и че имаше бая контроли не е малко 30мин за контрола
                                даже на мен ми се струва много
                                ние също някъде не сме видяли печатчетата и бяхме наказани
                                сега като си мисля просто не се сещам къде е било това ама и вече няма голямо значение та няма кво и да мисля чак толкоз
                                ние за това и носехме гпс в раницата та после да се види от къде сме минали даже и да сме изпуснали печат
                                въобще много ми е чудно в непозната местност как някой може да изпусне контрола и пак да намери пътя
                                аз като загубя маркировката въобще не знам къде съм щото като гледаш да караш бързо само си следиш маркировката и въобще не мислиш за друго е поне аз така правя
                                а тука специално ме съмнява някой от участниците да е познавал местността предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X