Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 3-ти КРЪГ -Хасково

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ти ги кандърдисай контролите да идат там, в джандема да вързват лентички.
    А бе, сигурно ще го направим, ама нека веднъж да го минем така, без състезание за да преценят всички как е. Има места дето ще затруднят и онези от топ тен!

Коментар

ами може по трудните места да са скоростните участъци и там да се мери времето а на останалите всеки да си минава от където иска

Коментар

Re: ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 3-ти КРЪГ -Хасково

Трасето се замисля така че да може и разсеяана блондинка да не се обърка и ще бъде ясно и подробно означено
        така че всички ще бъдат с равни шансове
        а ще бъде ли съобразено трасето с естествените нужди на АТВ?
        или да не идваме
        чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

Руснак, ще питам Митака и ще ти кажа.

Коментар

Руснак три пъти ура току що приказвах с Митака ще има АТВ
            -та в ХАСКОВО
            даже ще вървят по едно и също трасе с моторите може би само на един участък ще има отклонение тия дни ще го решат
            датата също ще бъде съобразена ако в София е на 20 21ви най вероятно ще изместят Хасковското с една седмица да може всички да вземат "въздух" и буквално и финансово.
            Макар че това леко ще затрудни организаторите
            Намерени са и още спонсори очертава се голяма веселба
            ако има и други желаещи с АТВ които не са участвали в 1-ви кръг също могат да се включат
            Радостно е че този спорт взе да "прохожда"в БГ като гледах с какъв
            хъс участваха момчетата с АТВ срамота ще е да не се включат в състезанието

Коментар

Значи така се получават състезанията: от 21 и 22 май - през седмица.
              София, Хасково и Смолян. Днес направих заявка за Смолян да ни подготвят трасе Натоварен календар!

Коментар

дано после да няма супер "натоварена" пауза

Коментар

После е рахат. Август е съвместният заралийско-габровски Off road, за който пак сме предвидени.Старозагорци ще организираме и този поход по билото на Стара Планина, за който вече стана дума и ... хайде на море!

Коментар

а на морето да няма да почиваме :x
                    що не организирате нещо по някой плаж много обичам там да карам аз
                    веднъж даже блъснах една чайка и то с фарчето на KDX са
                    НО това е друга история

Коментар

А аз се чудя тази година що тук-там видях чайки на Емине!

Коментар

значи джапанките в сака и билет на влака...

тренираме и идваме да караме и да раздаваме бясна ръчка!
                        има ли вече всички дати?
                        кога и каде ще се кара

весели праздници на всички да сте живи здрави и с много късмет
                        Христос Воскресе

Коментар

руснак премери АТВ -то колко е широко
                          тука организаторите вчера се видяхме и ме питаха колко е широко АТВ
                          то щтото се наложило да местят някви големи камъни за да може да минавате а имало и някакви дървета които може би ще пречат
                          пусни отговора тук доколкото разбрах те следят редовно тази тема.

Коментар

За ATV е достатъчна 1.50 м широчина да мине! Аре сега, мислете.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                              руснак премери АТВ -то колко е широко
                              тука организаторите вчера се видяхме и ме питаха колко е широко АТВ
                              то щтото се наложило да местят някви големи камъни за да може да минавате а имало и някакви дървета които може би ще пречат
                              пусни отговора тук доколкото разбрах те следят редовно тази тема.
                              да, 1.50 ще е достатъчно да мине АТВ
                              толкова ми е легена на пикапа. там се събира.

Коментар

току що чух че някои си мислят че трасето на състезанието в Хасково било известно на много хора даже били го пробвали
                                трябва ясно да ви кажа че няма въобще такова нещо.
                                В интерес на истината бях се опитал да потпитам организаторите да разбера поне горе долу каде ще е но трябва да ви кажа че всичко се държи в някаква супер свръхсекретност.И особенно пък на мене въобще нищо не ми казаха Даже ми казаха че точно от къде ще минава и те не знаели още и че ще го маркират последните няколко дни преди състезанието Така че въобще никой освен организаторите не знае нищо за трасето Само се знае че пак ще има сал Щото казаха че правели такъв освен това даже подозирам че въобще състезанието няма да е някъде близо до хасково ами най вероятно ще е някъде на по отдалечено място
                                А и аз въобще около Хасково не съм карал никога единственно преди имаха едно трасе за мотокрос само там сме ходили.
                                Така че специално за хасковското състезание мога да ви гарантирам че всички ще имат напълно равни шансове за успех
                                Дано и другите организатори да последват този пример

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X