Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за въпроси относно VII кръг от НЕШ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тема за въпроси относно VII кръг от НЕШ

Днес решихме да покараме с Кокера из Република Того и ви показвам няколко снимки от този трип. Виждате тогоанците наоколо !
    Ех, с тези снимки как бих се гордял, но това са снимки от трасе No.2 на кръга в Стара Загора.
    Тук до реката ще е едното място за почивка. Вярвайте след каране в жегата, една студена баня действа така разтоварващо, а водата е кристално чиста, направо синя !
    Това е единствената река с вода в региона, всичко друго е пресъхнало.

Кокера в джакузито. Виждате всички тоговци от махалата наоколо. Казахме им съответно колко вдигат моторите.

Ето ме и моя милост щастлив в хладката вода, а зад мен е човекът, който обеща за състезанието да изхвърли всички камъни от вира, докато не е на работа в банката и да го направи поне 2 метра дълбок.

Коментар

Жоро, тези , ако тръгнат да се давят не можеш ги различи във водата супрер весели снимки, особено едната заслужава да е за списание, но от друг характер
      Между другото, това черничкото дето е приклекнало ме кара да се замисля дали не сте се върнали при човекоподбните....много ми прилича на едно животинче...
      "Най-умният винаги отстъпва" - каква велика мисъл!
      Тя обеснява причината за господството на глупостта в света.

Коментар

а иначе заводските генераций нямат такива искрогасители дай и тях да не се допускат, който е с оригинален да го ..........
        ...не ми се вярва да нямат и да не отговарят на изискванията-това че нямат решетчица не значи че вътре няма нещо друго което да ги гаси..вижте какво пише с малки буквички отстрани на оригиналния ауспух

-най опасни за искри са само правите ауспуси спортен тип при които има една права надупчена тръба и ватата отстрани всъщтност заглушава -за тях трябват аресторите-за ауспуси които вътре имат разминаващи се тръби и разни други преградки..каквито са и много от оригиналните ауспуси стандартно на атв и ендурота и които си отговарят и на децибелите -не са страшни..а и то на тях трябва да си пише
        -..писаното е вярно

Коментар

това за заводските беше в кръга на шегата те душа нямат да изкарат газовете камо ли огин, а иначе снимките все едно са от нешънъл джеографик то и тука като гледам си стават сафарита нема нужда да одиме до Конго, Жоро един личен въпрос по боксерки ли се прибирахте или имахте късмет с екипировката
          Последно редактирано от Tpunep; 30-07-07, 22:42.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

"Tpunep" защо спря да идваш по състезанията? маи последно се виждахме на Сопот и от тогава никакъв те няма!
            Аиде ела да видим новата машина.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
              "Tpunep" защо спря да идваш по състезанията? маи последно се виждахме на Сопот и от тогава никакъв те няма!
              Аиде ела да видим новата машина.

ами нещо с времето много съм кът насъбраха се доста обекти пред издаване и не мога да отцепя 2 часа камо ли 2 дена
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

На Стара Загора значи със сигурност няма да идваш след като е 4-дни. Иначе знам какво е като се здават обекти.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                  това за заводските беше в кръга на шегата те душа нямат да изкарат газовете камо ли огин, а иначе снимките все едно са от нешънъл джеографик то и тука като гледам си стават сафарита нема нужда да одиме до Конго, Жоро един личен въпрос по боксерки ли се прибирахте или имахте късмет с екипировката
                  Къпах се с портмонето в боксерките !
                  Шегувам се, тук тези, по-изпечените са много готини. Само са любопитни, ама не пипат.
                  Проявиха голям интерес към ботушите ни. Даже едното хлапе каза, че дядо му ще му направи.
                  Абе, последната дума не я чух добре дали беше "направи" или "намери" ?!

Коментар

Въпреки, че подкрепям идеята с погасителите на искри, малко ми звучите като политици! Всички знаем защо се палят горите, а мерките които взимаме за ауспусите са толкова just_in_case, че няма на къде повече...

Да не говорим, че кривките са много по опасни, и се съмнявам някой да не е усещал миризнамта на запалена трева опряла се в кривката, и въпреки това пожар не е ставал, пък камо ли от дупката на ауспука, която е толкова по високо...

Както и да е казах че подкрепям идеята, защото и 1 пожар да се предотврати с тези мрежички за ако щеш 1000 години пак си заслужава да ги наложим...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                      Най атрактивни за гледане и снимане ще бъдат:
                      "Пролога" - 11.08. (събота) от 14:00 часа, който ще съдържа "X-track" и "Ендуро тест" ;

Ден четвърти - 14.08. (вторник), но до тези интересни пътеки няма как да се качи джип.

И през другите два дни ще има по някое по-интересно място, но точките ще съобщаваме вечерта, преди деня на старта на дадения етап
                      Жоро , на 11,08 тръгваме група джипове по билото на Ст. Планина и понеже не искаме да пречим по никакъв начин ,всяка вечер ще те безпокоя за инфо за трасето на следващия ден. Съжалявам че ще те затормозя с това , но ще се съобразим с трасето и ще го избягваме (ако можем да погледаме на 13-14 -ти някъде бихме били много благодарни)
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

Както и да е казах че подкрепям идеята, защото и 1 пожар да се предотврати с тези мрежички за ако щеш 1000 години пак си заслужава да ги наложим...
                        -съби прав си ..обаче в момента -тука е нещо сташно колега..баира се пали и гори като..барут..-и то буквално..до сега такова нещо не сме виждали..а и други години е имало жеги и пожари..пожарникари лесничеи всички са се хванали за главите..просто 1 искра да падне някъде и всичко лумва ..тука около харманли и къщи изгоряха из селата ...няма гасене просто ...всички са единодушни че до сега такова нещо не се е наблюдавало- където падне въгленче или искра и веднага се пали..
                        ..и няма гасене..тва дето разправят как се борели с пожара..бореха се първите дни..сега стоят и ..наблюдават и най вече гледат къщи по селата да не изгорят ..просто няма гасене..тая година ..докато изгасне и след малко пак се самозапалва..а уж е изгасено ..е питайте бай димитър-той беше от тия дето ги бе обградил огъня..щеше да се изпече като...

Коментар

Мани ужас, ама то хората си палят нивите нарочно(горят стърнищата или нещо такова се казваше), да не говорим за умишлено запалените гори, изхвърлените фасове през прозорците и т.н.т. ние сме възможно НАЙ малкият проблем в момента, но нека го направим, това е правилният ход, просто ми стана малко смешно, защото ми звучеше все едно ние ги палим горите... дай да не разводняваме тема за състезанието...

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                            Мани ужас, ама то хората си палят нивите нарочно(горят стърнищата или нещо такова се казваше), да не говорим за умишлено запалените гори, изхвърлените фасове през прозорците и т.н.т. ние сме възможно НАЙ малкият проблем в момента, но нека го направим, това е правилният ход, просто ми стана малко смешно, защото ми звучеше все едно ние ги палим горите... дай да не разводняваме тема за състезанието...
                            И мен ми звучеше малко смешно това с искрогасителите, обаче миналата година видях как изгоря един трактор с ремарке пълно със слама.
                            Самото ремарке е на повече от 3 метра назад от ауспуха

Сега пиша протокол с опис на опожарените гори в нашия район. Описа е около ... 26 страници , а площта е над 20 000 дка.

Едно случайно запалване в района на състезанието и то ще приключи
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Днес пристигнаха и трупите за X-трака.

Още бяха нахвърлени на куп и Кокера ги подкара.
                              Щом такъв бездарник скача трупите неподредени, какво остава за останалите ?!

Тези могат да се минат и по друг начин, но Кокера ги минава със скок.

Жасмин каза, че не му се скача и ги минава така.

Пак Жасмин.

Еденичните трупи са елементарни.

Една малко по-голяма.

Кокера иска все по-високо и по-високо, но му казахме, че Ерик Брандауер може да се озори и ги свалихме.

Вече започваме внимателното им подреждане.
                              Утре пристигат малко камъни и 100-тина гуми. Гумите ще ги напълним с по-малки, за да се минават лесно и са обикновени от камион.
                              Като направим целия Х-трак, ще го снимам и ще ви го покажа.

Ето и два кратки клипа правени с телефон:
                              https://htftp.offroad-bulgaria.com/JORO_HD/02082007(002).3gp
                              https://htftp.offroad-bulgaria.com/JORO_HD/02082007.3gp
                              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 03-08-07, 01:49.

Коментар

...а така..пускай такива снимки...и после ще се чудиш..
                                що ...не дошли много хора да участват на състезанието

..кажи че е лесно..че минават и атв и че е елементарно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X