Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕдиМоторс vs Боляри VICTORY EXTREME special edition

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: ЕдиМоторс vs Боляри VICTORY EXTREME special edition

Има ли снимки
    MG RACING

Коментар

Има видео ще се опитам да го кача като ми го дадат,че не е на моя телефон.

Коментар

Шибана работа,Буховското трасе за АТВ само на сухо,догодина живот и здраве преди състезанието - молебен против дъжд

Коментар

Ето и снимки:
          http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137586

Коментар

Първоначално публикуван от Краси team-atvracing Преглед на мнение
            Шибана работа,Буховското трасе за АТВ само на сухо,догодина живот и здраве преди състезанието - молебен против дъжд
            Трасета колкото искаш в този регион,Геле ще ви измисли и друго за дъжд
            MG RACING

Коментар

Абе нищо му на трасето с малки изключения в които е проблема според мен.
              Интересното е друго, че голяма дандания, голямо чудо, а като дойде момента никой от София не дойде въпреки, че им е на един *** място. А дали всичко това не беше целенасочено Минахме около 1/3 от предвиденото трасе, а какво ли ни чакаше до края

Коментар

Адаш, да не прозвочи като оправдание. Аз исках да дойда много обаче ми е голям проблем транспортирането на ATV-то и ако някои не е разбрал аз съм повечето време във Враца! до там са 100км. ама като няма с какво да го прекараш е ..... Днес си купих ремарке и вече съм мобилен и независим. Що се отнася до трасето и аз не знаех какво е, изтеглих трака от форума като вас. Знам само че това е трака от VICTORY 2007. за което се говореше че е хубаво трасе ама да е сухо.
                Иначе винаги съм за такива предизвикателства и съм присъствал без коментар.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
                  Интересното е друго, че голяма дандания, голямо чудо, а като дойде момента никой от София не дойде въпреки, че им е на един *** място. А дали всичко това не беше целенасочено Минахме около 1/3 от предвиденото трасе, а какво ли ни чакаше до края
                  Да Десо.....целенасочено беше!Аз даже нарочно си махнах рамото преди старта...........пак се заформят интриги....

Да ама не......на нас този ни ври и кипи.....подготвяме състезание все пак..../поради което никой от Еди Моторс няма дакара.....пак целенасочено/
                  просто в
                  София е кото в тропиците - всеки ден вали
                  IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
                    Абе нищо му на трасето с малки изключения в които е проблема според мен.
                    Целенасочено --- Селски вечеринки,

софианци дойдоха и караха ама на датата на състезанието

искахте ми трака -- дадох Ви го,
                    казах Ви че вали като изведро -- решихте да идвате
                    ВЛОЖИХ сили да го направя по интересно да се състезават двата отбора -- е не стана щото дойдохте 5 дни преди състезанието,а трябва да се
                    ВЛОЖАТ сили и в трасето,което пак правим само заради Вас

Заключвам темата - споровете са излишни!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X