Re: ЕдиМоторс vs Боляри VICTORY EXTREME special edition
Абе нищо му на трасето с малки изключения в които е проблема според мен.
Интересното е друго, че голяма дандания, голямо чудо, а като дойде момента никой от София не дойде въпреки, че им е на един *** място. А дали всичко това не беше целенасочено Минахме около 1/3 от предвиденото трасе, а какво ли ни чакаше до края
Re: ЕдиМоторс vs Боляри VICTORY EXTREME special edition
Адаш, да не прозвочи като оправдание. Аз исках да дойда много обаче ми е голям проблем транспортирането на ATV-то и ако някои не е разбрал аз съм повечето време във Враца! до там са 100км. ама като няма с какво да го прекараш е ..... Днес си купих ремарке и вече съм мобилен и независим. Що се отнася до трасето и аз не знаех какво е, изтеглих трака от форума като вас. Знам само че това е трака от VICTORY 2007. за което се говореше че е хубаво трасе ама да е сухо.
Иначе винаги съм за такива предизвикателства и съм присъствал без коментар.
Интересното е друго, че голяма дандания, голямо чудо, а като дойде момента никой от София не дойде въпреки, че им е на един *** място. А дали всичко това не беше целенасочено Минахме около 1/3 от предвиденото трасе, а какво ли ни чакаше до края
Да Десо.....целенасочено беше!Аз даже нарочно си махнах рамото преди старта...........пак се заформят интриги....
Да ама не......на нас този ни ври и кипи.....подготвяме състезание все пак..../поради което никой от Еди Моторс няма дакара.....пак целенасочено/
просто в
София е кото в тропиците - всеки ден вали
Абе нищо му на трасето с малки изключения в които е проблема според мен.
Целенасочено --- Селски вечеринки,
софианци дойдоха и караха ама на датата на състезанието
искахте ми трака -- дадох Ви го,
казах Ви че вали като изведро -- решихте да идвате
ВЛОЖИХ сили да го направя по интересно да се състезават двата отбора -- е не стана щото дойдохте 5 дни преди състезанието,а трябва да се
ВЛОЖАТ сили и в трасето,което пак правим само заради Вас
Коментар