От: ПЪРВИ ОФФРОУД ФЕСТИВАЛ-ОФИЦИАЛНА ТЕМА ТРАЯЛНИ СЪСТЕЗАНИЯ
Приключи траял "Суходол " , успешно или не-оставям вие да прецените.Аз искам да благодаря на Всички екипажи, които взеха участие в него за това, че показаха че са КАРАЧИ и въпреки трудности и неволи дадоха всичко от себе си на трасето. БЛАГОДАРЯ ВИ
Приключи траял "Суходол " , успешно или не-оставям вие да прецените.Аз искам да благодаря на Всички екипажи, които взеха участие в него за това, че показаха че са КАРАЧИ и въпреки трудности и неволи дадоха всичко от себе си на трасето. БЛАГОДАРЯ ВИ
от двата дена тичане около трасето имам мускулна треска, но си заслужаваше. Явно малобройния екип оранизатори доведе до закъснениего на старта в първия ден, но такива неща се случват. Част от екипажите бяха подценили трасето, липса на крик, лебедка, пътеки, колани доведе до загуба на време и повреди. Направи ми впечатление, че състезателите не познаваха добре правилата (не зная дали защото не са прочели правилника или защото организаторите не са ги запознали) но е факт, няколко от екипажите се чудеха дали ще им отнемат точки, ако ползват трактора като "дърво" през което да осигурят машината да не се обърне. Други не знаеха къде могат да забиват котва или къде да връзват лебедките. Но като цяло съм много доволен и благодарен както на организаторите така и на състезателите, че ни уредиха с 3 уникални дни в които се забавлявахме много. Догодина ще бъде още по хубаво.
Коментар